tsarachaf
Περιβόητο μέλος

To θεμα εχει ως τιτλο " οταν ανακαλυψεις....", προφανως η αποκρυψη ειναι κοροιδια Τζορτζινο.
Γιατί??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

Γιατί??
Τι "γιατι" παιδι μου?
Αποκρυπτω--> δε λεω ολη την αληθεια για κατι --> κοροιδευω, παραπλανω κ.ο.κ.
Ελπιζω να σε καλυψε η διευκρινιστικοτατη απαντηση της Καγιρα...
*Ντινακι μου, ματσα μουτσα!
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

δηλ να τομ επιανα στο ιδιο κρεβατι με αντρα

ε καλυτερο θα ηταν απο το να τον πιασω με γυναικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

No big deal. Εφ'όσον ο σύντροφος παραμένει πιστός τότε σημαίνει ότι τον κέρδισε το ένα φύλο!
Όχι απαραίτητα - μάλλον τον κέρδισε το άτομο.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά πως θα αντιδρούσα, αλλά θα με πείραζε που μου το είχε αποκρύψει πολύ περισσότερο από αυτό καθ' εαυτό το γεγονός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia
Δραστήριο μέλος

να το ανακαλυπτα?
δηλ να τομ επιανα στο ιδιο κρεβατι με αντρα
ε καλυτερο θα ηταν απο το να τον πιασω με γυναικα![]()
μπα προτιμω με γυναικα!!!!τουλαχιστον θα ελεγα οκ δεν πειραζει του αρεσε περισσοτερο , ή ταιριαζουν περισσοτερο ,κανει καλυτερο σεξ....ο,τιδηποτε παντως εκτος απο το τον βρω με αντρα......εκει γκρεμιζονται ολα και αναφερομαι πιο πολυ στην εικονα αφου η εμπιστοσυνη και στις δυο περιπτωσεις παει περιπατο.............
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν τον έπιανα με άντρα θα έλεγα, εντάξει, ο άνθρωπως έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις και δεν του αρέσουν τόσο οι γυναίκες προφανώς.
Νομίζω όλοι είμαστε λίγο bi-curious, άσχετα αν έχουμε κάνει κάτι ποτέ. Οσους ξέρω εγώ τουλάχιστον, είχαν κάποιου βαθμού περιέργεια για το πως μπορεί να ήταν. Το θέμα είναι ότι όταν βρεις έναν άνθρωπο που θες να είσαι μαζί του για πολύ καιρό, όλοι οι υπόλοιποι είναι σαν να μην υπάρχουν. Η μονογαμία δεν νομίζω να είναι στη φύση μας, αλλά από σεβασμό προς το άλλο πρόσωπο μαθαίνουμε και ζουμε βάσει αυτής. Εγω κάποτε πειραματίστηκα με το ίδιο φύλο και η τωρινή μου σχέση με γνώρισε σαν bi, παρόλο που προτιμούσα άντρες. Οσο είμαι μαζί του όμως, δεν έχω γυρίσει να κοιτάξω κανέναν και καμία. Δεν νομίζω ποτέ να φοβήθηκε μην τον απατήσω με καμία άσχετη ή με κανένα φίλο μου.
DreamStealer
Δραστήριο μέλος

Το αλλο που διαβασα περι "αποκρυπτω" δεν το καταλαβαινω....
Δηλαδη οταν γνωριζεις καποια/ον καθεται και σου λεει (και λες αντιστοιχα) τι εκανε στη ζωη του
απο την στιγμη που σταματησε να πινει γαλα απο την μανα του?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ετσι όπως το κατάλαβα εγώ, εννοεί ότι ήταν bi o άλλος (επί μονίμου βάσεως, όχι "πειράματα'" και τέτοια) και δεν το είπε/άφησε να εννοηθεί ότι είναι straight.το να υπαρξει απιστια εφοσον θεωρουμε οτι το ζευγαρι ειναι μονογαμικο ναι ειναι θεμα.
Το αλλο που διαβασα περι "αποκρυπτω" δεν το καταλαβαινω....
Δηλαδη οταν γνωριζεις καποια/ον καθεται και σου λεει (και λες αντιστοιχα) τι εκανε στη ζωη του
απο την στιγμη που σταματησε να πινει γαλα απο την μανα του?
DreamStealer
Δραστήριο μέλος

Ετσι όπως το κατάλαβα εγώ, εννοεί ότι ήταν bi o άλλος (επί μονίμου βάσεως, όχι "πειράματα'" και τέτοια) και δεν το είπε/άφησε να εννοηθεί ότι είναι straight.
για να συνεχισω την σκεψη,
γνωριζονται δυο ατομα.... μετα τα τυπικα λεει ο ενας στο αλλο ξερεις ειμαι straight?
Μαλλον οχι, απλα εκαναν ερωτα και υπεθεσαν και οι δυο οτι ειναι straight....
Στο μεταξυ ανακαλυπτεται ξαφνικα οτι υπαρχει απεναντι και BI πλευρα....
Αυτο επηρεαζει / αλλαξε κατι στη ζωη τους? στις συνηθειες τους?
Εννοω το θεμα ειναι καθαρα ηθικο? σαν δεν ντρεπεσαι πχ?
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

για να συνεχισω την σκεψη,
γνωριζονται δυο ατομα.... μετα τα τυπικα λεει ο ενας στο αλλο ξερεις ειμαι straight?
Μαλλον οχι, απλα εκαναν ερωτα και υπεθεσαν και οι δυο οτι ειναι straight....
Στο μεταξυ ανακαλυπτεται ξαφνικα οτι υπαρχει απεναντι και BI πλευρα....
Αυτο επηρεαζει / αλλαξε κατι στη ζωη τους? στις συνηθειες τους?
Εννοω το θεμα ειναι καθαρα ηθικο? σαν δεν ντρεπεσαι πχ?
Οχι, απλά το bi είναι στο μυαλό πολλών συνώνυμο με ανωμαλία, απιστία, "δεν ξέρω τι θέλω" οπότε τρομοκρατούνται. Μάλλον... δεν ξέρω σίγουρα, τι να σου πω.
DreamStealer
Δραστήριο μέλος

και μαλλον αυτο χμμμ μας αποπροσανατολιζει....
prinCess.
Επιφανές μέλος

Γενικά δεν έχω πρόβλημα με τους bi και τους ομοφυλόφιλους, αλλά όταν είναι φίλοι μου και κάνουμε παρέα.
Δε μπορεί η σχέση μου να είναι bi και να πηγαίνει με άντρες/γυναίκες. Απλά δε γίνεται.
Είναι ξενερωτικό και μόνο στη σκέψη.
Οπότε, μάλλον θα χώριζα, αφού δε νομίζω να ένιωθα την ίδια έλξη γι' αυτόν ξανά, άρα θα' ταν ανούσιο.

Κι εγώ άμα ξενερώσω, πάει. χΔ
Άσε που με τέτοια ζήλεια, δε θα μας έφταναν οι γυναίκες, αλλά θα ζηλεύαμε και άντρες από πάνω. ΝΟΝΟΝΟΝΟΝΟΝΟ.

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

σορυ αλλα δεν ξερω εχω μια αλλη ιδεα για τον "αντρα" (σε σχεση με το πως τον σκεφτομαι ερωτικά).
πειτε με πουριτανη αλλα ενστικτα είναι αυτά

Mercury
Επιφανές μέλος

Και να παρεκλίνω λιγάκι απο την αρχική ερώτηση του θεματοθέτη και να ρωτήσω,κυριώς τις κυρίες του φόρουμ:
"Θα κάνατε ποτέ σχέση(προφανώς όχι αποκλειστική,αλλά θα ήσασταν το μοναδικό θηλυκό) με κάποιον που απο την αρχή σας ξεκαθαρίζει πως είναι bisexual??

MakingMirrors
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.