giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 17:57 Ο giannhs2001: #141 18-07-23 17:57 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Η τέλεια φαντασίωση! Click για ανάπτυξη... Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:03 Ο ilias90 έγραψε: #142 18-07-23 18:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Τούβλο, κλείσιμο όλα τα παράθυρα, αιρ κοντίσιον στο φουλ και πολλά, πολλά κρύα ντουζ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:03 Η Pak έγραψε: #143 18-07-23 18:03 Καλέ φαντάζει περισσότερο κουραστικό απ’ ότι απολαυστικό, αλλά ό,τι θέλει ο καθένας. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:05 Η Joji έγραψε: #144 18-07-23 18:05 Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η Pak έγραψε: #145 18-07-23 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:09 Η Joji έγραψε: #146 18-07-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που ακούω συχνά οπότε μάλλον την παρεξήγησα.εξαιτίας αυτού touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:17 Η touvlo έγραψε: #147 18-07-23 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι.... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Η τέλεια φαντασίωση! Click για ανάπτυξη... Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:03 Ο ilias90 έγραψε: #142 18-07-23 18:03 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Τούβλο, κλείσιμο όλα τα παράθυρα, αιρ κοντίσιον στο φουλ και πολλά, πολλά κρύα ντουζ! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:03 Η Pak έγραψε: #143 18-07-23 18:03 Καλέ φαντάζει περισσότερο κουραστικό απ’ ότι απολαυστικό, αλλά ό,τι θέλει ο καθένας. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:05 Η Joji έγραψε: #144 18-07-23 18:05 Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η Pak έγραψε: #145 18-07-23 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:09 Η Joji έγραψε: #146 18-07-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που ακούω συχνά οπότε μάλλον την παρεξήγησα.εξαιτίας αυτού touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:17 Η touvlo έγραψε: #147 18-07-23 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι.... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Αν το ήξερα απ την αρχή, μπορεί και να μου πέρναγε το τρίο.... δεν ξέρω..... Click για ανάπτυξη... Τούβλο, κλείσιμο όλα τα παράθυρα, αιρ κοντίσιον στο φουλ και πολλά, πολλά κρύα ντουζ!
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:03 Η Pak έγραψε: #143 18-07-23 18:03 Καλέ φαντάζει περισσότερο κουραστικό απ’ ότι απολαυστικό, αλλά ό,τι θέλει ο καθένας. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:05 Η Joji έγραψε: #144 18-07-23 18:05 Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η Pak έγραψε: #145 18-07-23 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:09 Η Joji έγραψε: #146 18-07-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που ακούω συχνά οπότε μάλλον την παρεξήγησα.εξαιτίας αυτού touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:17 Η touvlo έγραψε: #147 18-07-23 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι.... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:05 Η Joji έγραψε: #144 18-07-23 18:05 Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η Pak έγραψε: #145 18-07-23 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:09 Η Joji έγραψε: #146 18-07-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που ακούω συχνά οπότε μάλλον την παρεξήγησα.εξαιτίας αυτού touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:17 Η touvlo έγραψε: #147 18-07-23 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι.... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell?
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.178 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:07 Η Pak έγραψε: #145 18-07-23 18:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:09 Η Joji έγραψε: #146 18-07-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που ακούω συχνά οπότε μάλλον την παρεξήγησα.εξαιτίας αυτού touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:17 Η touvlo έγραψε: #147 18-07-23 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι.... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:09 Η Joji έγραψε: #146 18-07-23 18:09 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που ακούω συχνά οπότε μάλλον την παρεξήγησα.εξαιτίας αυτού touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:17 Η touvlo έγραψε: #147 18-07-23 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι.... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Δε νομίζω ότι εννοεί αυτό το τούβλο, απλά θα είχε περισσότερες πιθανότητες να εκπληρώσει αυτή της τη φαντασίωση. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον. Υ.Γ Εννοώ αποτι αν ήταν στρειτ ο σύντροφός της. Click για ανάπτυξη... Είναι κάτι που ακούω συχνά οπότε μάλλον την παρεξήγησα.εξαιτίας αυτού
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:17 Η touvlo έγραψε: #147 18-07-23 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι.... Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Γιατί όμως; Πώς επηρεάζει την τωρινή σας σχέση; Click για ανάπτυξη... λοιπόν, το σκέφτηκα: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Αν μου είχε κάνει κάποιο κλικ, θα το έπαιρνε πίσω, θα ξε-κλικωνόμουν και θα μού φευγε η ερωτική διάθεση Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 ο γιος μου, εδώ δίπλα, εκνευρίζεται με μένα και λέει, πως είμαι επιφανειακή...... ...ας λέει Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα συγχέετε αυτά τα δυο. Το ότι κάποιος είναι bi δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πήγαινε και με τα δύο φύλα ταυτόχρονα. What the hell? Click για ανάπτυξη... μπορεί ναι, μπορεί όχι....
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:19 Η Joji έγραψε: #148 18-07-23 18:19 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Θα μου γκρέμιζε τον ιδανικό <<άντρα>> που θα είχα φανταστεί. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά;
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.456 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:26 Η glayki έγραψε: #149 18-07-23 18:26 Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις.
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:28 Η touvlo έγραψε: #150 18-07-23 18:28 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40> Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ναι αλλά μέχρι να το μάθεις, τον είχες στο μυαλό σου ως ιδανικό άνδρα, επομένως, οι προηγούμενές του σχέσεις με άνδρες δεν επηρέασαν κάτι, σωστά; Click για ανάπτυξη... χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 18 Ιουλίου 2023 θυμαμαι φαση στο two and a half man, που ο Άλαν ήταν με μια γυναίκα στο κρεβάτι και του λέει αυτή πριν το σεξ, <πρέπει να μάθεις κάτι για μενα, πριν το κάνουμε. Μέχρι τα 40 μου ήμουν άντρας>. Και ο Άλαν κουκουλώθηκε, ντράπηκε και της λέει <απίστευτο, ......ότι είσαι πάνω από 40>
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.842 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:31 Η Joji έγραψε: #151 18-07-23 18:31 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα. Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: χμμμ, ναι, ήταν κάτι καλό σίγουρα. Αν όχι το <<ιδανικό>>, ήταν κάποιος μου μου άρεσε πολύ, για να έχω σχέση. Αλλά πολλά πράματα επηρεάζουν την εικόνα του καθένα. Αν δηλ έμπηζε μια άγρια φωνή, θα ήταν ένα αγκαθάκι στη σχέση μας. Αν μάθαινα πχ πως έχει χτυπήσει παλιά του σύντροφο, πάλι θα ξενέρωνα. Έτσι κι αυτό, θα ήταν ένα ξενέρωμα Click για ανάπτυξη... Ναι... Το ακούω για τα δύο τελευταία που ανέφερες. Δεν είναι ίσα και όμοια βέβαια με αυτό που συζητήθηκε προηγουμένως. Ωστόσο ο καθένας επηρεάζεται από διαφορετικά πράγματα.
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.239 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:32 Η Λένω έγραψε: #152 18-07-23 18:32 Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;; Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από glayki: Εμένα πάντως σε τέτοια θέματα θα με ενοχλούσε η απόκρυψη της ιδιαιτερότητας και η στέρηση της αρχικής επιλογής μου να είμαι ή όχι με ένα τέτοιο άνθρωπο.Δε θα ήθελα να το μάθω στην πορεία.. Με εκνευρίζουν αφάνταστα οι εκ των υστέρων αποκαλύψεις. Click για ανάπτυξη... Είπες και συ να το αντιμετωπίσεις σοβαρά το θέμα. Πάμε να βάλουμε κανένα τραγούδι. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Πού στο καλό, την βρίσκετε την όρεξη;;;
Memetchi Διάσημο μέλος Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.764 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:39 Ο Memetchi έγραψε: #153 18-07-23 18:39 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Υπερεκτιμημένη φαντασίωση και γενικά το threesome. Οι περισσότεροι που έχω ακούσει να το λένε είναι ακόμα παρθένοι... Bruh. Click για ανάπτυξη... Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 18:48 Ο giannhs2001: #154 18-07-23 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo GeorgePap2003 Libertus Fafouta 93 globglogabgalab Joji papadocGR exotic xo camil Wonderkid taketrance kalhkardia Memetchi giannhs2001 Scandal iew Paragontas7000 Δροσουλίτης fmarulezkd American Economist Εριφύλη User2350 Panos_02 Andreas542 Sherlock spring day Νηματολάγνος kogba Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Memetchi: Πες μας και άλλα μάστερ των θρίσαμ Click για ανάπτυξη... Τα βαρέθηκα αυτά, ήταν για όταν ήμουν νέος.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:04 Η BeatrixKiddo: #155 18-07-23 21:04 Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2023 στις 21:23 Ο juste un instant: #156 18-07-23 21:23 Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα.
Αρχική Δημοσίευση από BeatrixKiddo: Παρακαλώ πολύ να απεχετε από το θέμα το ερχόμενο ΠΣΚ που θα βαρεσουμε 45αρια Click για ανάπτυξη... Κι ακολουθεί μάλλον και τρίτος καύσωνας οπότε εγώ απέχω από τώρα. Άλλωστε λίγες πιθανότητες υπάρχουν να μου συμβεί άμεσα.