Να χαλαρώσουμε λιγάκι, ε? ε?
Αυτα πες τα στο Κριαρακι απο πανω που ανεπιτυχως, αδικως κι ασχετως παει να τα βαλει μαζι μου
και με λαθος τροπο
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=2288367&postcount=113
(ο Ουρανος βολταρει αυτη την περιοδο

και τους επηρρεαζει ασχημα, οποτε ριχνω δικαιολογητικα, ξανα)
Ενα αυτο και δευτερον
Έχει δηλώσει κάποιος ότι έχει εμπειρία ως τρίτο άτομο σε μια σχέση?(αν κάποιος θέλει να το κάνει τώρα, προλαβαίνει. Αν κάποιος το ειπε ήδη, είμαι στραβή και δεν το διάβασα.)
Να ου πω τι νομιζω απο οσα εχω δει/ζησει/παρατηρησει -
Το μηλο της εριδος αν εισαι ωραια και με αυτοπεποιθηση γυναικα μπορεις να γινεις πολυ ευκολα. Δεν ειναι κατι πρωτοτυπο δηλαδη.
Υπαρχουν γυναικες που τραβουν μικρους και μεγαλους ενιοτε δεσμευμενους/παντρεμενους -το ιδιο μου κανει-. Οποιος μπει στη διαδικασια να σκεφτει ερωτες και λουλουδια, πιστευω παραμυθιαζεται. Προσωπικα προτιμω τα παιδια με ορθη κριση, μου αρεσει η πρωτια, η οποια εχει δυσκολιες. Σκοπος ειναι να την πιασεις. Οταν ξαπλωνεις το βραδυ κι αναθεωρεις τη ζωη σου, να νιωθεις πως παρα τις δυσκολιες την εχεις πιασει, πως εχεις εκτιμηθει και δεν εχεις υπαρξει δευτεραντζα απο ανθρωπινα καπριτσια. Υπαρχουν βασιλοπουλα, για οσες αναρωτιουνται. Εσυ σα μεγαλυτερη απο εμας, θα ηθελα να μας το επιβεβαιωσεις. Αντρες δηλαδη που δεν εχουν ματια για αλλη. Οταν ενας δεσμευμενος σε πλησιαζει, το καλυτερο ειναι να τον στελνεις πακετο στη φιλεναδα του, κριμα βεβαια στο προβλημα της αλλα ειναι δικο της και μονη της θα πρεπει να το λυσει για να παει παρακατω γεματη εμπειριες και μαθηματα ζωης, ακομα κι αυτο ακατορθωτο δεν ειναι, αν ξερει ποια και τι ειναι.
Εδω θα σου θυμισω, αν δε το χεις δει, μια φραση της Ισιλιελ ''ξερουμε ποιοι ειμαστε, μονο αν κοιταχτουμε εμεις και μονο εμεις στον καθρεφτη''.
Συνοπτικα, το μηλον μπορει να χουν υπαρξει πολλες γυναικες αλλα να να μη επετρεψε να το φαει κανεις. Αν εχει τυχει σε καποια γυναικα να εχει μπει σε αυτη τη διαδικασια, καλο ειναι να ερθει να μας κανει τον απολογισμο, βλεποντας τα γεγονοτα, παραμεριζοντας ομως τα συναισθηματα.
Τα συναισθηματα δεν αποφευγονται, οχι. Τα γεγονοτα ομως, ναι.
Το τόπικ λέει για δεσμευμένους, όχι για παντρεμένους. Θεωρώ αυτονόητη τη διαφορά.

Εγώ για απλά δεσμευμένους απάντησα, όχι για παντρεμένους. Και γι' αυτό μη βάζεις λόγια που δεν έχω πει, ευχαριστώ.
Γ@μω τη διαφορα, τι να σου πω. Το στεφανι αλλαζει.
Να παρεμβαίνω πού; Στις σχέσεις των άλλων;
Αν η άλλη επιλέξει να φύγει εμένα τι με ενδιαφέρει; Αυτή επιλέγει να αφήσει τον σύντροφό της για μένα, δεν του την "κλέβω" εγώ. Εγώ ούτε που τον ξέρω τον άνθρωπο.
Και ξαναλέω, για να μην ξαναπαρεξηγήσεις, ότι προφανώς και τόση ώρα μιλάω για απλά δεσμευμένα άτομα κι όχι παντρεμένα. Το αν η σχέση τους είναι σοβαρή ή όχι εμένα δεν με αφορά (αν και για να επιλέξει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια μάλλον όχι, δεν ήτανε). Εμένα με αφορά τι θα κάνει με εμένα (ως πρωταγωνιστή) από εδώ και πέρα.
Γιωργο καταρχας οσο μου το επιτρεπεις, θα σε παρεξηγω. Αλλα προφανως δε σε ενδιαφερει, οποτε τι μου ζητας να μη σε παρεξηγω? Ελα ντε τι σε ενδιαφερουν οι επιλογες της κοπελας που προκειται να εχεις διπλα σου?(εμοτικον που κανει τον σταυρο του)
Κατα δευτερον,... το ιδιο πραμα ειναι δεσμευμενος με παντρεμενος, ενα γ@μοστεφανι αλλαζει.
Τεσπα, τα ιδια λες μονιμως με αλλα λογια. Δε θα σου αλλαξω εγω γνωμη, δε μπα να χτυπιεσαι. Ο καθεις οπως στρωνει κοιμαται.
Άντε, καλημέρα!
Καληνυχτα σου, τα κλαιμε.