iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ο "Κυριος" στο καταστημα μας λεει οτι απαγορευονται τα ποτα απ' εξω, μονα τα αγορασμενα απο το καταστημα.
Ελεος δλδ ... να ειχε red bull να ελεγα οτι ειχε λιγο δικαιο. Αλλα και παλι. Ιnternet "πουλαει" οχι ποτα.
Δεν ξερω, κατι τετοια βλεπω και απογοητευομαι που ειναι ελληνας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντε ξερω τι εκεις παθει, αλλα τους γιουφτους μην τους κακολογας και μην τους τσιγκρινεις με χοντρους και κομπλιεξικους!
Νταξει;;;Ταμτακος φορ εβερα ρε!Και τα μυαλα μας στο μπλεντερ να κανουμε χυμο μουσμουλο!
Αντε και μην κλαις.Παρε ενα ζεβασοφτ και καθαρισε τις ματαρες τους τις μπιρμπιλωτες!
Τωρα απο εκει και περα, αυτο δεν ειναι κατι περιεργο.Σχεδον ολα τα internet points και internet cafe δεν επιτρεπουν να φερεις ποτα,καφεδες κτλ κτλ απο εξω, αλλα να τα παρει μεσα απο το μαγαζι.
Τωρα δεν ξερω, γιατι και πως και με πιο νομοθετικο "διακιωμα" το καανουν αυτο.
Προσωπικα εαν οι τιμες τους θα ηταν οπως στα αλλα μαγαζια (απ' οπου ενδεχμενος να επαιρνα το αναψυκτικο μου) και δεν επεφτε νταβατζιλικι αγριο, δεν θα με ενοχλουσε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Σχεδον ολα τα internet points και internet cafe δεν επιτρεπουν να φερεις ποτα,καφεδες κτλ κτλ απο εξω, αλλα να τα παρει μεσα απο το μαγαζι.
ΠΟΤΕ δεν το έχω ξαναδεί. JAMAIS.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ΝΑΙ να μην επιτρεπει να φερουμε κατι που εχει και αυτος ΑΛΛΑ οχι να μην επιτρεπει και κατι που δεν εχει.

Ναι;;;;Αρχική Δημοσίευση από Michelle:ΠΟΤΕ δεν το έχω ξαναδεί. JAMAIS.![]()
Πω...λες τοτε απλως εγω να ειχα πετυχει ολες τις περιπτωσεις;

Βασικα οχι σε ολα, αλλα σε πολλα στο λενε οτι ξεσ' τι οτι παρεις απο εδω μεσα.
Εαν δηλαδη πας να μπεις με κανα αναψυκτικο -ειδικα- ενα πωλειτε μεσα θα σου το πει με τον ενα η τον αλλο τροπο.Και μου εχει τυχει και επαρχια και Αθηνα.
τι να σας πω...Να ρωτηω κατι;
Λια μου εσυ γιατι τα πηρες τοσο;Απο αυτο και μονο ή και απο τον τροπο που μιλησε ή δεν ξερω τι...
vaguraw
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Τωρα απο εκει και περα, αυτο δεν ειναι κατι περιεργο.Σχεδον ολα τα internet points και internet cafe δεν επιτρεπουν να φερεις ποτα,καφεδες κτλ κτλ απο εξω, αλλα να τα παρει μεσα απο το μαγαζι.
Στο BnB μαρουσι αμα θες παραγγελνεις κιολας.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Λια μου εσυ γιατι τα πηρες τοσο;Απο αυτο και μονο ή και απο τον τροπο που μιλησε ή δεν ξερω τι...
Να σου πω... τώρα που το βλέπω αποστασιοποιημένα...δεν ξέρω!

Ίσως επειδή ήθελα πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή να πιώ το Red Bull και ένιωσα σαν το παιδάκι που του παίρνουν το παγωτό απο το στόμα τη στιγμή που πάει να το βάλει στο στόμα του, ίσως επειδή πρώτη φορά μου συνέβαινε, ίσως επειδή μου φάνηκε τρομερά παράλογο και "κουτοπονηρίστικο"

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Νομιζω πως κι εγω αν ημουν στην θεση του ιδιοκτητη, δεν θα ηθελα να μου φερουν κατι απ' εξω, αλλα να παρουν αυτο που εχω εγω.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι εμέις πολύ θα θέλαμε πχ όλα τα μέλη του e-steki να μας λατρεύουν και να συμφωνούν μαζί μας αλλά δεν γίνεται να το επιβάλλουμεΑρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Εμενα παντως μου φαινεται λογικο.![]()
Νομιζω πως κι εγω αν ημουν στην θεση του ιδιοκτητη, δεν θα ηθελα να μου φερουν κατι απ' εξω, αλλα να παρουν αυτο που εχω εγω.

Καταλαβαίνεις τι εννοώ;
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αυτο ομως δεν αλλαζει την αποψη μου.

BladeRunner
Νεοφερμένο μέλος

οι χώροι που προσφέρουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο δίκτυο Internet, α) σε χώρους όπου υπάρχει παράλληλη δραστηριότητα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ, καφετέρια, κυλικείο, κλπ) και β) σε χώρους όπου υπάρχει αποκλειστικά και μόνο δραστηριότητα εκμίσθωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Άτυπα στο χώρο μας, έχει καθιερωθεί τα καταστήματα που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία να ονομάζονται Internet Cafés, ενώ όσα ανήκουν στη δεύτερη, Internet Stations.
Σε ένα internet station λοιπόν δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορεί να φέρει κανείς απέξω ο,τιδήποτε...αντιθέτως σε ένα internet cafe αυτό δεν επιτρέπεται.
Περιττό να πω βέβαια πως στην καθομιλουμένη όλοι αναφερόνται και στα 2, με τον όρο internet cafes.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:και στους περισσότερους σινεμάδες δε σε αφήνουν να μπάσεις πράματα απόξω. για αυτό έχω μπουφάν με μεγάλες τσέπες![]()
εγώ το παίζω έγκυος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Σωστός!Όχι μόνο στους περισσότερους σινεμάδες αλλά και σε άλλα πολλά μέρη(πχ.όταν πας να δεις έναν τραγουδιστή/τραγουδίστρια που σου αρέσει έχουν 150ευρώ το μπουκάλι ουίσκι είναι προτιμότερο να φέρεις απ'το σπίτι σου και γι'αυτο όπως ειπες και εσυ καλό είναι να έχεις μεγάλες τσέπεςΑρχική Δημοσίευση από weak and powerless:και στους περισσότερους σινεμάδες δε σε αφήνουν να μπάσεις πράματα απόξω. για αυτό έχω μπουφάν με μεγάλες τσέπες![]()

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.