Να πω κι εγώ...
Η δική μου "μαύρη" περίοδος ήταν πέρσι. Οι τρεις μήνες πριν (καταφέρω να) έρθω εδώ και οι περισσότεροι μήνες του πρώτου μου χρόνου...
Είχε να κάνει με όλα...
Με διάφορα σοκ που είχα περάσει, πριν έρθω. Με απανωτές απογοητεύσεις από φίλους, τη σχέση μου, άλλους ανθρώπους γυρω μου...
Κι όταν ήρθα, πιο παχιά από ποτέ, σε μία καθημερινότητα ανύπαρκτη, ήμουν ψυχικά πολύ αδύναμη. Γι' αυτό και βρήκαν δρόμο μέσα μου οι μιζέρια της παλιάς συγκατοίκου, ο φόβος για το νέο, η απογοήτευση με τη γλώσσα...
Υπερφαγίες μέχρι τελικής πτώσης, κλάμα στο ντους, καμία διάθεση για τίποτα, η αίσθηση ότι δεν ανήκω πουθενά, είχα χαθεί και με τους φίλους μου... μιλούσα ελάχιστα με την αδερφή μου, οι παρέες μου ήταν τόοοσο αλλιώς...
Πλέον όμως δεν καταλαβαίνω, γιατί με πιάνουν τέτοιες φάσεις αδράνειας.
Άλλαξαν πολλά, έχω ζωή, δουλεύω, έχω νέους φίλους, μία πολύ καλή και γλυκειά συγκάτοικο και συνάδελφο...
Ειδικά τις μέρες που δε θέλω να πάω γυμναστήριο, κάτι που πάντα λάτρευα, θέλω να αρχίσω τον εαυτό μου στα χαστούκια!! Εγώ;; Με το kung fu;; Τι έπαθα;
Και δεν μπορώ να αναγνωρίσω αν μιλάμε για κούραση απλή, ή αν έχω ακόμα τη μιζέρια την περσινή...
Και δεν καταλαβαίνω γιατί μου βγαίνει ακόμα οργή για τις περσινές δυσκολίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.