Guest 278211
Επισκέπτης

![]()
μουαχαχαχαχα![]()
Είμαι η μόνη που το πρώτο που σκέφτηκε μετά είναι Fail = No Fail;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

και είμαι ο μόνος που το πρώτο που σκέφτηκε μετά είναι 0=Νο ;Είμαι η μόνη που το πρώτο που σκέφτηκε μετά είναι Fail = No Fail;![]()

Let.It.Go:\
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαι η μόνη που το πρώτο που σκέφτηκε μετά είναι Fail = No Fail;![]()
δεν έχω ιδέα...είπαμε από μαθηματικά δεν σκαμπάζωκαι είμαι ο μόνος που το πρώτο που σκέφτηκε μετά είναι 0=Νο ;![]()

ένα έχω να δηλώσω τώρα..

στριπτιτζού κι όλα καλά

Guest 278211
Επισκέπτης

και είμαι ο μόνος που το πρώτο που σκέφτηκε μετά είναι 0=Νο ;![]()

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

Sail Beg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vieta.
το καταλαβατε?
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαθηματικος που ηταν μουνοπανο μεχρι να του αφαιρεθουν οι τιτλοι ευγενειας...??
Vieta.
το καταλαβατε?
ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ

~
A mathematician believes nothing until it is proven
A physicist believes everything until it is proven wrong
A chemist doesn't care
A biologist doesn't understand the question.
pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν συγκρίνω από την καθηγήτρια που είχα πέρσι ναι έλεγε ανέκδοτα,τα πιο πολλά για ξανθιές και ναι ήταν ξανθιά,αλλά σχέση με μαθηματικά το μόνο "αστείο" που είπε είναι Δ=βόδια στην δευτέρα-4 αγελάδες,τίποτα άλλο
ντάξει δεν ξέρω ποιος είσαι αλλά επειδή τις ατάκες και τις πρωτοτυπίες της Δ. (ε?) τις αναγνωρίζω όσα χρόνια κι αν περάσουν για στείλε λίγο inbox σε ποιο φροντιστήριο πήγαινες να το σιγουρέψω. και φυσικά έλεγε διάφορα πρωτότυπα όταν δίδασκε μαθηματικά!
Signor Positivo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eyb0ss
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Ο φυσικός αφήνει κάτω το περιοδικό, κοιτάει τον μαθηματικό, του χαμογελάει συγκαταβατικά, κοιτάει τον οικονομολόγο και του λέει: "Μα κύριε μου, αυτό που λέτε είναι τελείως ανακριβές. Θα έπρεπε πιο σωστά να πείτε: Η Ελβετία έχει τουλάχιστον ένα μαύρο πρόβατο."
Ο μαθηματικός αφήνει κάτω και αυτός το περιοδικό του, χαμογελά και στους δύο παρευρισκόμενους και αρχίζει να μιλάει: "Νομίζω οι κύριοι παρασύρονται. Ορθότερα θα έθετα ότι η Ελβετία έχει ένα τουλάχιστον πρόβατο του οποίου τουλάχιστο η μία πλευρά είναι μαύρη."

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Σήμερα η καμπύλη της διαδρομής του θα είχε σημείο τομής με αυτήν της Elen και η περιοδική συνάρτηση των χτύπων της καρδιάς του είχε μεγαλύτερα κατά απόλυτη τιμή τοπικά ακρότατα από το κανονικό. Η αγάπη του γι αυτήν έτεινε προς το συν άπειρο. Ονειρευόταν ότι μαζί της θα μελετούσε την ακολουθία του γάμου και θα έκαναν μαζί τουλάχιστον ένα παιδί. Όμως μέχρι τώρα η διμελής σχέση τους απείχε από το να είναι αρμονική. Η πρόοδος της σχέσης ήταν αριθμητική με πολύ μικρή διαφορά, ενώ αυτός θα την ήθελε γεωμετρική με λόγο θετικό. Υπήρχαν αρκετές ασυνέχειες αλλά και πολλά σημεία καμπής. Όταν έβλεπε τις συμμετρικές καμπύλες της αισθανόταν τη συνάρτησή του γνησίως αύξουσα και ήθελε πολύ να ολοκληρώσει τη σχέση του. Όμως αυτή δεν δεχόταν καθώς ισχυριζόταν ότι ήταν ακόμα συνάρτηση κάτω φραγμένη και έτσι αρκούνταν σε εξωτερικές εφαπτόμενες που αργότερα τον οδηγούσαν σε ανακλαστική σχέση.
Επειδή υπήρχε χρονική απόκλιση από το σημείο τομής των τροχιών, θέλησε να διαγράψει ένα ημικύκλιο από σημείο αντιδιαμετρικό του σημείου τομής, το οποίο ημικύκλιο ήταν εγγεγραμμένο στο γειτονικό πάρκο. Και τότε αυτό το οποίο απεικονίστηκε στα μάτια του τον έκανε να τείνει στο πλην άπειρο. Είδε σε ένα παγκάκι την Elen σε συμφωνία φάσης με τον Logοθέτη τον καλύτερο φίλο του. Τα σώματα τους εφάπτονταν, τα χείλη τους τέμνονταν και τα χέρια τους σχημάτιζαν ομόκεντρους κύκλους. Ένοιωσε το φώς του να μειώνεται εκθετικά και άρχισε να τρέχει εφαπτομενικά του ημικυκλίου. Όμως η εφαπτομένη αυτή της τροχιάς του τέμνονταν από την ευθεία του δρόμου στον οποίο εκείνη τη στιγμή κινιόταν με σταθερή ταχύτητα ένα αυτοκίνητο. Η κρούση έγινε σε απειροστό χρόνο dt και οι αισθήσεις του έγιναν μηδενικές. Αισθάνθηκε οριζόντια μεταφορά και είδε για λίγο την πινακίδα «Del’hospital». Ξανασυνήλθε για λίγο και είδε σε μια οθόνη την ημιτονοειδή καμπύλη να μειώνεται διαρκώς μέχρι που ταυτίστηκε με τον άξονα των χι. Και τότε όλα έγιναν ένα λευκό φώς και από το βάθος ακούστηκε μια βαθειά φωνή: «καλώς όρισες στο άπειρο».
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος

Αγγελος Κοκ
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.