Ο κοινός ύπνος μπορεί να είναι μια καθημερινή ενόχληση που να υποσκαπτει το ζευγάρι ύπουλα και χωρίς οι ίδιοι να το παραδέχονται. Τα διαφορετικα υπνοδωμάτια είναι λύση; Μαζί δηλαδή στον ξύπνιο μας και ο καθένας την ησυχία του στον ύπνο του ; Ή μήπως, παρ'όλες τις δυσκολίες του, ο ύπνος αγκαλιά είναι κυριολεκτικά το λίκνο της αγάπης;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dalcfu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς τα κατάφερναν και κοιμόντουσαν ακόμη απορώ όποτε το σκέφτομαι. Και να ήταν μόνο αυτοί...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Απο την αλλη πλευρα ειναι τοσο ωραιο να κοιμασε με τον ανθρωπο που αγαπας που ολα αυτα μοιαζουν ανηπαρκτα εντελος...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω...λατρεύω την ώρα που θα κοιμηθούμε επιτέλους μαζί... ΄Ασε που μια χαρά ύπνους κάνω

Κι ας απαντήσω και πιο σοβαρά... ΄Οταν ταξιδεύω 4 και ώρες για να βρεθούμε, την στιγμή που θα πέσουμε για ύπνο αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αυτή η αγκαλιά και το αγουροξυπνημένο του ύφος το πρωί αξίζει όχι μόνο 4 άλλα και 14 ώρες ακόμα ταξίδι

commie
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

dalcfu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι Βίκυ, αλλά κάντο αυτό για κάθε βράδυ συνεχόμενα για ένα χρόνο κι έλα μετά να μου πεις αν θες για ΕΝΑ βράδυ να απλωθείς σαν χταπόδι και να κοιμηθείς μπρούμυτα, χωρίς να πρέπει πρώτα να κοιμηθεί ο άλλος![]()
Πόσο μάλλον για δέκα χρονια...

Κι όσο για την αγκαλίτσα, εμείς αποκοιμιόμαστε αγκαλιά, αλλά μετά ο καθένας στη μεριά του... δε θα χάσω εγώ τον ύπνο μου!

Vkey
Επιφανές μέλος

Ναι Βίκυ, αλλά κάντο αυτό για κάθε βράδυ συνεχόμενα για ένα χρόνο κι έλα μετά να μου πεις αν θες για ΕΝΑ βράδυ να απλωθείς σαν χταπόδι και να κοιμηθείς μπρούμυτα, χωρίς να πρέπει πρώτα να κοιμηθεί ο άλλος![]()
Το έχω κάνει για 2 συνεχόμενα χρόνια...
΄Οχι ότι θα μου ξέφευγε αυτό δηλαδής

Και δεν με κούρασε καθόλου

Και σιγά να μην περιμένω να κοιμηθεί ο άλλος...Άσε που πάντα τελευταία κοιμάμαι

Όταν φτάσω 10 θα σας ειπώ

kalypso
Περιβόητο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Παρακαλούνται οι moderators να τσεκάρουν το παραπάνω μήνυμα διότι έχει καταχωρηθεί σε λάθος nickname.Μαζί...μαζί...μαζί!
Δεν ξέρω...λατρεύω την ώρα που θα κοιμηθούμε επιτέλους μαζί... ΄Ασε που μια χαρά ύπνους κάνωΔεν με ενοχλεί καθόλου... αγκαλιασμένοι μέχρι το πρωί και δεν πιανόμαστε κιόλας
Κι ας απαντήσω και πιο σοβαρά... ΄Οταν ταξιδεύω 4 και ώρες για να βρεθούμε, την στιγμή που θα πέσουμε για ύπνο αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αυτή η αγκαλιά και το αγουροξυπνημένο του ύφος το πρωί αξίζει όχι μόνο 4 άλλα και 14 ώρες ακόμα ταξίδι![]()

Σε αυτά τα πράγματα όταν μπει το "πρέπει" χαλάει η συνταγή. Το καλύτερο για μένα είναι: "κοιμόμαστε όπως νιώθουμε". Ε, τώρα χωριστές κρεβατοκάμαρες ίσως είναι υπερβολικό, αλλά δύο χωριστά δωμάτια μέσα στο σπίτι που θα αποτελούν το "ησυχαστήριο" του καθενός για τις ώρες που το έχει ανάγκη, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

olibos2008
Εκκολαπτόμενο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Αλλα μια συνηθεια ειναι ολα, και μετα τον πρωτο μηνα καταφερα να κοιμαμαι μια χαρα. Αλλα εχει ο καθενας το δικο του παπλωμα, γιατι αλλιως καποιος ξεπαγιαζει!
Παντως αγκαλιτσα δεν κοιμομαστε, δεν με βολευει. Κανουμε αγκαλιτσες στην αρχη και μετα ο καθενας στη μερια του!

Neraida
Επιφανές μέλος

Καταρχην, εαν δε νοιωσω εστω και τα κατω ακρα του να με ακουμπουν, ειναι σαν κατι να λειπει...οχι απο διπλα μου...αλλα απο μενα....

Δεν αλλαζω την ολονυχτια αγκαλια και το πλεξιμο των ποδιων με τιποτα....Ακομα και εαν ειναι να κοιμηθουμε σε μονο κρεββατι.....

(το ομορφο ειναι οτι νοιωθει και εκεινος ακριβως το ιδιο, ακομα και οταν το πρωι ξυπναει πιασμενος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Όταν έχεις τον άλλο αγκαλιά, το σπίτι τους είναι άδειο.
Δεν καταλαβαίνω τί εννοεις ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.