Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος

Εννοώ -στην αρχή- τουλάχιστον, να την πηγαίνεις στο σπίτι σου.

το ξανα ματαεξηγείς βρε Ρεμπεσκέ μου- πού κολλάει η αγκαλίτσα, το σπίτι και οι παλιόφιλοι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Εσυ τους κρατάς αγκαλίτσα, και οι "παλιόφιλοι" την ίδια ώρα τους ανοίγουν το σπίτι

kalypso
Περιβόητο μέλος

Ε λεω να έχει κάποιο υλικό αντίκρυσμα η γνωριμία
Εσυ τους κρατάς αγκαλίτσα, και οι "παλιόφιλοι" την ίδια ώρα τους ανοίγουν το σπίτι![]()
Αγκαλίτσα την ώρα του νάνι λέμε εμείς

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Όχι. Θέλω άπλα

Neraida
Επιφανές μέλος

Αααααα.
Όχι. Θέλω άπλα![]()
Ω..ναι...ειναι και εκεινο το εκτοπισμα που λεγαμε!!!

Η αγκαλια είναι θησαυρός. Την ίδια στιγμή χιλιάδες ζευγάρια κοιμούντι μαζί μέχρι να χωρίσουν. Ακόμη περρισσότεροι μπορεί να μισιούνται και να κοιμούνται μαζί. Αυτό φύσικά αυξάνει την ένταση.
Εχουμε λοιπόν το ερώτημα: Το να έχουν οι σύντροφοι τον προσωπικό τους χώρο και χρόνο, έστω για τον ύπνο, αποσυμφορίζει τις εντάσεις της ημ'εραςα, ειδικα σε οικογένειες μςε μικρά παιδιά; Μετά από μια διαφωνία που δεν έχει καταλήξει ο κοινός ύπνος είναι πιο πιθανό να συμφιλιώσει ή να εκνευρίσει κι άλλο τους συντρόφους απο τον εξαναγκασμό;
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσο μαλωμένοι ή κουρασμένοι και να είμαστε....όταν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και αγκαλιαστούμε...ΤΑ ΞΑΧΝΑΜΕ ΟΛΑ!!!
Αν κοιμηθώ μόνη μου ... ξυπνώ το βράδυ και τον ψάχνω παντου!!!
Είμαι πολύ εθισμένη στην αγκαλιά του...δεν μπορώ αλλιώς!!
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Θέλω το κρεβάτι μου αποκλειστικά δικό μου.
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Πολλοί δήλωσαν, κι αναμεσα τους τοποθετούμαι κι εγώ, ότι και πιασμενοι να ξυπνήσουν, ξυπνάνε πλήρεις ικανοποίησης, ύστερα απο εναν υπνο αγκαλιά. Ωστόσο ιατρικά ο πιασμένος ύπνος ο άβολος ύπνος είναι επιζήμιος. Ίσως και συναισθηματικά, το να είσαι συνέχεια κατα τη διάρκεια της μερας "με άλλους" ( πελατες στη δουλειά, σύντροφο, παιδια, φίλους) είναι νοσηρό, και ο εαυτός χρειάζεται ενα διάλλειμα μόνος του, που είναι ο ύπνος, ο τελείως προσωπικός χώρος και χρόνος, άν κάποιοι το έχουν κανονίσει έτσι.
Εγώ το νοιώθω σαν απουσία της βαθύτερης αγάπης. Μήπως όμως είναι στερεότυπο; Οπως λέγανε πρίν χρόνια ότι ο σκληρός άντρας έπρεπε απαραίτητα να καπνίζει ή ότι ο ισχυρός άντρας έπρεπε να ειναι χοντρός; Η συντροφός μου το βλέπει με τον δεύτερο τρόπο. Ολα τα χρόνια που είμαστε μαζί, και είναι πολλα, εχουμε ξεςχωριστά δωμάτια, ούτες κάν κρεββάτια. Αγκαλίτσα πρίν. Εμένα δεν μου αρκεί όμως δεν έχω επιχειρήματα να το στηρίξω, ότι είναι καλύτερα.
Προφανώς deadhead πειρατή, ο ύπνος χώρια είναι παρασάγγες πιο άνετος και "ιατρικά" αν θέλεις ωφέλιμος. Ομως τότε εμένα γιατί δεν με ικανοποιεί;
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μα δεν μπορεί φίλε μου όλοι μας να ικανοποιούμαστε από τα ίδια πράγματα.Προφανώς deadhead πειρατή, ο ύπνος χώρια είναι παρασάγγες πιο άνετος και "ιατρικά" αν θέλεις ωφέλιμος. Ομως τότε εμένα γιατί δεν με ικανοποιεί;
Στον κάθε ένα από μας αρέσουν διαφορετικά πράγματα, και αυτό είναι και το φυσιολογικό.
Εσύ ικανοποιείσαι έτσι, εγώ αλλιώς, κάποιος άλλος διαφορετικά.
Αυτή η διαφορετικότητα είναι που δίνει ενδιαφέρον στη ζωή μας.

Εν ολίγοις, θα χωρίσω γιατί δεν κοιμόμαστε μαζί και δεν μπορώ καν να της το πώ...!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχει κάτι που συγκρίνεται με μια ζεστή αγκαλιά τα κρύα βράδια του χειμώνα;Ύπνος μαζί ή χώρια;

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και ύπνο μαζί όμως.....Υπάρχει κάτι που συγκρίνεται με μια ζεστή αγκαλιά τα κρύα βράδια του χειμώνα;![]()

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Υπάρχει κάτι που συγκρίνεται με μια ζεστή αγκαλιά τα κρύα βράδια του χειμώνα;
Πολλές ζεστές αγκαλιές.

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

[...]Τί πιό ωραίο να έχεις ένα διπλό κρεβάτι μόνο για σένα[...]
Κανείς δε με πιστεύει γιατί στους περισσότερους αρέσει αλλά εγώ δε μπορώ με τίποτα να κοιμηθώ μόνη μου σε διπλό κρεβάτι. Μου φαίνεται υπερβολικά τεράστιο και άδειο και καταθλιπτικό, και γι'αυτό κοιμάμαι πάντα σε μονό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.