Guest 292010
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

11-05-09

15:08
Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα.

11-05-09

19:10
Εσυ πολλα θες!Και εγω ενα με Χατζηγιαννη,please!Να 'στε καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα.

12-05-09

20:26
Ο πέτρος προθυμοποιήθηκε ποτέ να τα φτιαξει τα εμότικονς γιατί εγώ άλλα θυμάμαι!
ballerina
Νεοφερμένο μέλος
Η κυβέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα.

02-06-09

14:54
και να τα προσθεσουμε στην συλλογη,πιστευω οτι δεν θα μας χρειαστουν...

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα.

02-06-09

20:06
Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια.

07-06-09

16:56
Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. 

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.394 μηνύματα.

21-06-10

01:23
συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα
πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...