Αίτηση για νέο emoticon

• Thread starter Thread starter Guest 292010
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

θέλετε να προστεθούν τα emotcons :metal: & :rock: ?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσυ πολλα θες!Και εγω ενα με Χατζηγιαννη,please!Να 'στε καλα!:jumpy::jumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο πέτρος προθυμοποιήθηκε ποτέ να τα φτιαξει τα εμότικονς γιατί εγώ άλλα θυμάμαι!

και να τα προσθεσουμε στην συλλογη,πιστευω οτι δεν θα μας χρειαστουν...:(

Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια.

Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. :P

συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα

πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back