Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2009 στις 15:08 Ο Guest 292010: #41 11-05-09 15:08 Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 19:10 Η 'Ερικα έγραψε: #42 11-05-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εσυ πολλα θες!Και εγω ενα με Χατζηγιαννη,please!Να 'στε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Μαρουλάκι: #43 12-05-09 20:26 Ο πέτρος προθυμοποιήθηκε ποτέ να τα φτιαξει τα εμότικονς γιατί εγώ άλλα θυμάμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ballerina Νεοφερμένο μέλος Η κυβέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ballerina: #44 02-06-09 14:54 και να τα προσθεσουμε στην συλλογη,πιστευω οτι δεν θα μας χρειαστουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:06 Η Μαρουλάκι: #45 02-06-09 20:06 Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:56 Η Ναυσικά έγραψε: #46 07-06-09 16:56 Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:23 Ο self-instructive depressing: #47 21-06-10 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Ερικα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ερικα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2009 στις 19:10 Η 'Ερικα έγραψε: #42 11-05-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εσυ πολλα θες!Και εγω ενα με Χατζηγιαννη,please!Να 'στε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Μαρουλάκι: #43 12-05-09 20:26 Ο πέτρος προθυμοποιήθηκε ποτέ να τα φτιαξει τα εμότικονς γιατί εγώ άλλα θυμάμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ballerina Νεοφερμένο μέλος Η κυβέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ballerina: #44 02-06-09 14:54 και να τα προσθεσουμε στην συλλογη,πιστευω οτι δεν θα μας χρειαστουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:06 Η Μαρουλάκι: #45 02-06-09 20:06 Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:56 Η Ναυσικά έγραψε: #46 07-06-09 16:56 Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:23 Ο self-instructive depressing: #47 21-06-10 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Εσυ πολλα θες!Και εγω ενα με Χατζηγιαννη,please!Να 'στε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 12 Μαΐου 2009 στις 20:26 Η Μαρουλάκι: #43 12-05-09 20:26 Ο πέτρος προθυμοποιήθηκε ποτέ να τα φτιαξει τα εμότικονς γιατί εγώ άλλα θυμάμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ballerina Νεοφερμένο μέλος Η κυβέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ballerina: #44 02-06-09 14:54 και να τα προσθεσουμε στην συλλογη,πιστευω οτι δεν θα μας χρειαστουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:06 Η Μαρουλάκι: #45 02-06-09 20:06 Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:56 Η Ναυσικά έγραψε: #46 07-06-09 16:56 Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:23 Ο self-instructive depressing: #47 21-06-10 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο πέτρος προθυμοποιήθηκε ποτέ να τα φτιαξει τα εμότικονς γιατί εγώ άλλα θυμάμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ballerina Νεοφερμένο μέλος Η κυβέλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 79 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 14:54 Η ballerina: #44 02-06-09 14:54 και να τα προσθεσουμε στην συλλογη,πιστευω οτι δεν θα μας χρειαστουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:06 Η Μαρουλάκι: #45 02-06-09 20:06 Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:56 Η Ναυσικά έγραψε: #46 07-06-09 16:56 Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:23 Ο self-instructive depressing: #47 21-06-10 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και να τα προσθεσουμε στην συλλογη,πιστευω οτι δεν θα μας χρειαστουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρουλάκι Δραστήριο μέλος Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2009 στις 20:06 Η Μαρουλάκι: #45 02-06-09 20:06 Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:56 Η Ναυσικά έγραψε: #46 07-06-09 16:56 Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:23 Ο self-instructive depressing: #47 21-06-10 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εκτός και αν είναι κάποια που έχουν να κάνουν με εκφράσεις και όχι με μουσικές χόμπι και τέτοια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναυσικά Δραστήριο μέλος Η Nαυσικά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 411 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2009 στις 16:56 Η Ναυσικά έγραψε: #46 07-06-09 16:56 Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:23 Ο self-instructive depressing: #47 21-06-10 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Eγω θέλω ένα με μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο, μιας που αποφάσισα να την κάνω αυτή τη @#%#$@!#%^&%$#%$&*&^Ρ@!~δίαιτα, ας βλέπω την κρέπα έστω και σε emoticon να ξεχνιέμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2010 στις 01:23 Ο self-instructive depressing: #47 21-06-10 01:23 Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από SoZi: Εγώ θέλω ένα emoticon με μυρμήγκι κι ένα με την πέγκυ ζήνα.Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... συμφωνώ με το πρώτο , αλλά ως δεύτερο υποψήφιο εμότικον θα προτιμούσα τον τζίτζικα πρώτον , ταιριάζει πιο πολύ με τον μέρμυγκα και δεύτερον , έχει πιο ωραία φωνή από την πέγκυ ζήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.