Αγαπημένα αυτοκίνητα

Fraoula

Νεοφερμένο μέλος

Η Fraoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
Γράψτε εδώ ποια αυτοκίνητα θα θέλατε πολύ να έχετε

Ξεκινάω εγώ:

Mercedes SL500 Gullwing 1960-65 (μεγάλος έρωτας :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:)
Jaguar E-type
Ferrari 250
Rolls Royce Phantom
Citroen DS ( το βατραχάκιιιι)
Range Rover Vogue Classic

Δε ζητάω πολλά, ε;;;;;;;; :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aston-martin-v12-vantage-rs-3-big.jpg

ποσο...ποσο καταπληκτικο μπορει να ειναι αυτο το αυτοκινητο? ποσο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

saab-aero-x.jpg

Saab Aero X

lexus-is-250c-2010-741001.jpg

2010 Lexus IS 250C

Καλύτερα να ανεβάσω κι εγώ φωτογραφίες των μοντέλων που προανέφερα...

Mercedes Gullwing
0610_z_1954_mercedes_sl300_gullwing_25_most_beautiful_cars.jpg

Jaguar E-type
1968_Jaguar_EType-1.jpg

Ferrari 250
ferrari_250_GTO-1.jpg

Rolls Royce Phantom
rollsroyce_phantom_tungsten-1.jpg

Citroen DS
v8_citroen_ds.jpg

Range Rover Vogue
200820Range20Rover20Vogue-1.jpg

μαλλον φετος θα μου αγορασουν αυτοκινητακι, και ειμαι αναμεσα σε δυο:

και

Volkswagenbeetlenew750pix-1.jpg

μαλλον φετος θα μου αγορασουν αυτοκινητακι, και ειμαι αναμεσα σε δυο:

nissan-micra.jpg

και

Volkswagenbeetlenew750pix-1.jpg

Εννοείται το κατσαριδάκιιιιι:clapup:

Τα παλιά Mini Cooper :)
452710687_8efd696f84-2.jpg

Και τα χίπικα βανάκια VW :P
oldhippyvan-1.jpg

Σε πρώτη φάση, τα ρετρό μοντέλα που μου αρέσουν πολύ BMW 2002, Mercedes S600 Landaulet, Bentley Continental...

Συνημμένα

• 2002_Turbo_E20_73-75_1.jpg
    2002_Turbo_E20_73-75_1.jpg
    301,1 KB · Εμφανίσεις: 721
  • 800px-Mercedes-Benz_600_Pullmann_Landaulet_Papst_Paul_VI.JPG
    800px-Mercedes-Benz_600_Pullmann_Landaulet_Papst_Paul_VI.JPG
    174,4 KB · Εμφανίσεις: 680
  • Bentely.jpg
    Bentely.jpg
    217,9 KB · Εμφανίσεις: 643
std_1970_ford_mustang_mach1-1.jpg
65bertone_ford_mustang_3-1.jpg
Ford_Mustang_297-1.jpg
ford_mustang.jpg
2009_ford_mustang_fr500cj_main6301009630-1.jpg
2007v6fordmustang-1.jpg

Ford Mustang GT.
Βαρυ, ογκωδες, επιβλητικο, δυνατο.. Απ'τις αγαπημενες μου σειρες και απ'τις πιο ξεχωριστες στο ειδος του.. Και καθαρα αμερικανικο.

Υγ Μαμα θα μου παρεις ενα; :cry_x:

Γιατι οπως λεει και ο βαλντερ "τα καλά "μοτέρια", θέλουν και επιδέξια χέρια..." :P

Τα παλιά Mini Cooper :)
452710687_8efd696f84-1.jpg

Λατρεια...! :redface:
Απο πιτσιρικα ελεγα πως ενα σαν κι αυτο θα ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο...:)

caterham600.jpg

Caterham...
Έρωτας...

twojaguarstypes-1.jpg

Θα την πάρω και μετά δεν θα κλείνω μάτι όσο θα είναι μόνη της κάτω στο δρόμο!!!

Πολύ θα ήθελα και αυτήν βέβαια..........

2009_maserati_quattroporte_s_images_1.jpg

Πω....! Αμα αρχισω να γραφω θα βγαλω μια τεραστια λιστα...!

Ας πουμε οτι το KIA Sportage 2,7 V6 του πατερα μου που συντομα θα μπορω να οδηγω και εγω με το πολυποθητο διπλωμα, μου ειναι φτανει και μου περισευει! Μαλιστα φοβαμε να το κυκλοφορω ως πρωτο, μην το καταγδαρο (και φυσικα δεν θελω καν να φανταστω τρακαρισμα!)

Επισης, αν μου το δινει, το κοβω να λιωνω το opel astra cabrio bertone του ξαδερφου μου! (απιστευω αμαξι!)

Επισης, οσο ακυρο και αν ακουγετε, λατρευω την κλουβα που εχουν απο κοινου ο πατερας μου με τον θειο μου, μια Mitsubishi L300, ισης ηλικιας με εμενα!

Μετα η λιστα ειναι μεγαλη... Απο παλια muscle cars, σπορ, οικογενιακα, τζιπ (καλα εδω.... τα παντα ολα!), SUV... απο ολες της κατηγοριες κατι θα ηθελα να ειχα!

Ποιες μαρκες αυτοκινητων σας αρεσουν,προτιματε γερμανικες οπως η BMW,Mercedes.... .γαλλικες,ιταλικες,βρετανικες,ιαπωνικες...Ποιο μοντελο σας αρεσει πιο πολυ? αν εχετε ηδη ποιο μοντελο εχετε ?
car20logos-3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ειμαι των γαλικων κυριως..
πεζο,,το λιονταρακι..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειμαι των γαλικων κυριως..
πεζο,,το λιονταρακι..:D

τα γαλλικά βγάζουν ολο προβλήματα

έχω έχω corsa

γερμανικες!μακραν τα πιο δυνατα αυτοκινητα!

Χωρις ακομα να ειμαι κατοχος αυτοκινητου, τα BMV και τα Volkswagen μου αρεσουν περισσοτερο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back