Ophelia
Διάσημο μέλος

βασικά η συγκεκριμένη ταινία είναι έτσι και αλλιώς συγκλονιστική αλλά η εναρκτήρια σκηνή με την καταδίωξη και το τροχαίο μου χτυπάει ένα περίεργο καμπανάκι. Ίσως γιατί το ατύχημα αυτό σημαδεύει παράλληλα πολλές ψυχές, ίσως γιατί η αίσθηση του να πεθαίνει κάποιος δικός σου στα χέρια σου χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα με τρομάζει, ίσως..., ίσως...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Amadeus, Milos Forman
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

emmanuelle seigner , απλά παραισθησιογόνα

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από δεν θυμάμαι ποιός:The Holy Mountain
Οι σκηνές με την κατάκτηση του Μεξικό
και με την καταστολή της διαδήλωσης
ήταν πιο δυνατές.

μου είπε να σου αφιερώσω το επόμενο που χαρακτηρίζει τόσο την, εχμ, ας το πούμε, επικοινωνία σας>
και το δέσιμο σας.
αν και κατά βάση τη σχέση σας μπορεί να χαρακτηρίσει το παρακάτω.
τραγουδά ο σίντ, ενώ το πλέιμπακ παίζει νοσταλγικά, ούτως ή άλλως δε χρειάζεταινα μιλάνε οι φωνές αλλά τα συναισθήματα.
και επειδή εμένα τα οφφ τόπικ δε μου αρέσουν, θα πω αγαπημένη σκηνή που μου το θύμισε η με λι ω.
η τελευταία σκηνή του underground:
Била једном једна земља
καλημέρεςςςς
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Ο έντονος διάλογος μεταξύ Δημήτρη Χορν και Υβόν Σανσόν, η μουσική επένδυση, αλλά κυρίως η σκηνή με τα μαργαριτάρια στο τέλος.
Κυρία μου...τα μαργαριτάρια σας είναι αληθινά
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Η End Scene αυτού του έργου είναι η πιο συγκλονιστική που
έχει παιχτεί στο σινεμά μέχρι σήμερα.
( για μένα )
Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Παντελής Βούλγαρης
.....να'χουμε να γκρεμίζουμε ...
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Απο το end of Evangelion
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

:/
roumana
Διάσημο μέλος

Mannerly Men
roumana
Διάσημο μέλος

( Gene Kelly)
roumana
Διάσημο μέλος

The Speech
Tango
@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Constitutional Pesants
Swamp Castle
Kαι για όποιον αναρωτιέται ποιος ειναι αυτος στο avatar μου

Επίσης απο αλλη ταινία ενα ιστορικό έπος ονόματι "the life of brian" ο λιθοβολισμός
(οι γυναίκες απαγορεύονται στο λιθοβολισμό)
Για να μή παρεξηγηθεί η ταίνία ο Brian δεν ειναι ο μεσσίας αλλα ενας γνωστός ανορθόγραφος αναρχικός της εποχής.
Οι Monty Pythons εχουν δικό τους κανάλι στο youtube σε μια προσπάθεια αντιποίνων που τους κλεβανε στο internet.

https://www.joblo.com/video/joblo/player.php?video=lebowski-jesus
https://www.joblo.com/video/media/flv/lebowski-jesus.flv (για να το κατεβασετε)
John Turturro, αρρώστια ! ..
love_angel
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Kate1914
- Joji
- touvlo
- camil
- Paragontas7000
- johnsala
- Μήτσος10
- AggelikiGr
- rafaela11
- taketrance
- GeorgePap2003
- Εριφύλη
- Memetchi
- iew
- Luludaki
- Alessandra Eliza
- Antonia Alexandra
- ANDREAW
- suaimhneas
- Unboxholics
- jj!
- Scandal
- chester20080
- marww
- phleidhs
- Nosey123
- Himalaian
- Indiana Jones
- Maria_Xagorari
- P.Dam.
- fourkaki
- fretoe
- charmander
- Athens2002
- American Economist
- Δροσουλίτης
- J.Cameron
- giannhs2001
- Viedo
- fmarulezkd
- CiNeFiL
- tslef8
- troll4laif
- sunsetpp
- physicscrazy
- SlimShady
- azula
- Citylights
- Mt73
- New member
- kauphy
- louminis
- Sense
- snowy
- T C
- Mhtrogoal
- Βλα
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.