Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-06-22

00:20
Δεν το ήξερα αυτό ! Και στη Βρετανία όμως δεν είναι πρώτα τα γαλλικάΕγώ θα έβαζα τις ΗΠΑ αλλά είναι η μόνη αγγλόφωνη χώρα που η πρώτη ξένη γλώσσα δεν είναι τα γαλλικά αλλά τα ισπανικά![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-06-22

00:20
Ο εποικισμός ξεκινά από τον νότο.Σε λίγα χρόνια τα ισπανικά θα είναι η βασική γλώσσα των ΗΠΑ όπως το πάνε![]()
Ως ξένη γλώσσα πρώτα είναι και με διαφορά. Για ξένη γλώσσα έγραψα, όχι για μητρική.Δεν το ήξερα αυτό ! Και στη Βρετανία όμως δεν είναι πρώτα τα γαλλικά
Στον Καναδά ειναι και μητρική.

18-06-22

00:21
Αν κάποιος γουστάρει να παίζει στο χιόνι σαν 5χρονο κάθε μέρα και να βλέπει ένα λόφο στην εξώπορτα του εγώ πάω πάσοΔικός μου είσαι. Team uk και εγώ καθώς δεν θέλω τους -10 βαθμούς του Καναδά.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.

18-06-22

00:23
Σε καμία 10αρια χρόνια η μόνη Αγγλόφωνη χώρα της Αμερικής θα είναι ο Καναδάς. Οι ΗΠΑ ήδη σε πολιτείες όπως το Texas και η California οι ισπανοφωνοι αποτελούν το 40-45% του πληθυσμού και ολο και αυξάνονται.Ο εποικισμός ξεκινά από τον νότο.
Ως ξένη γλώσσα πρώτα είναι και με διαφορά. Για ξένη γλώσσα έγραψα, όχι για μητρική.
Στον Καναδά ειναι και μητρική.
Guest 881237
Επισκέπτης

18-06-22

00:24
Θα ακουστεί χαζό αλλά εμένα μου αρέσει η Αυστραλία γιατί λατρεύω το "είσαι το ταίρι μου " ...συγγνώμη
Παρόλαυτα έχει και άλλα πολλά θετικά που ανέφερα προηγουμένως

Παρόλαυτα έχει και άλλα πολλά θετικά που ανέφερα προηγουμένως

18-06-22

00:25
W8 στονΣε καμία 10αρια χρόνια η μόνη Αγγλόφωνη χώρα της Αμερικής θα είναι ο Καναδάς. Οι ΗΠΑ ήδη σε πολιτείες όπως το Texas και η California οι ισπανοφωνοι αποτελούν το 40-45% του πληθυσμού και ολο και αυξάνονται.

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-06-22

00:25
Ναι, κάνουν και περισσότερα παιδιά γιατί είναι πιο φτωχοί. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, έτσι γίνεται συνήθως.Οι ΗΠΑ ήδη σε πολιτείες όπως το Texas και η California οι ισπανοφωνοι αποτελούν το 40-45% του πληθυσμού και ολο και αυξάνονται.
According to the 2016 census, English and French are the mother tongues of 56.0% and 21.4% of Canadians respectively.[2] In total, 86.2% of Canadians have a working knowledge of English, while 29.8% have a working knowledge of French.[3]W8 στοντι ποσοστό μιλάει Αγγλικά και τι Γαλλικά
Guest 881237
Επισκέπτης

18-06-22

00:27
Auto τι σχέση έχει ?γιατί είναι πιο φτωχοί.

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

18-06-22

00:27
Σαν το 2αρι από το κοινό ένα πράγμαΚάποιος να ψηφίσει την Αυστραλία ρε παιδιά, άπατοι πηγαίνουμε!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

18-06-22

00:28
Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς οι επαγγελματικές επιτροπές και της δίνουμε βαθμούςΣαν το 2αρι από το κοινό ένα πράγμα
juste un instant
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:28
Είναι παράδοξο αλλά έτσι συμβαίνει σχεδόν πάντα. Τα ποσοστά γεννητικότητας είναι συνήθως υψηλότερα στις φτωχές χώρες ή στο φτωχό κομμάτι μιας χώρας.Auto τι σχέση έχει ?![]()
Π.χ στο Βέλγιο οι φτωχοί γαλλόφωνοι Βαλλονοι κάνουν περισσότερα παιδιά από τους πλουσιότερους ολλανδοφωνους Φλαμανδούς.

18-06-22

00:31
Τουλάχιστον αυτοί παίρνουν ένα 2αρι.Ναι, κάνουν και περισσότερα παιδιά γιατί είναι πιο φτωχοί.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
According to the 2016 census, English and French are the mother tongues of 56.0% and 21.4% of Canadians respectively.[2] In total, 86.2% of Canadians have a working knowledge of English, while 29.8% have a working knowledge of French.[3]
Σαν το 2αρι από το κοινό ένα πράγμα
Το UK μια χρονιά τελειωσε με 0

(ΥΣ:Δεν κρατήθηκα

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.847 μηνύματα.

18-06-22

00:31
Πάντα οι πι
Πάντα οι φτωχές οικογένειες κάνουν περισσότερα παιδιά για να έχουν εργατικά χέρια.Auto τι σχέση έχει ?![]()
juste un instant
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:33
Δεν έχω κάτι εναντίον των ισπανόφωνων Αμερικανών. Μην παρεξηγηθώ. Ίσα ίσα μετά τα γαλλικά προτιμώ τα ισπανικά. Αλλά και τα αγγλικά καλά είναι. 

18-06-22

00:35
Loco amigos μόνοΔεν έχω κάτι εναντίον των ισπανόφωνων Αμερικανών. Μην παρεξηγηθώ. Ίσα ίσα μετά τα γαλλικά προτιμώ τα ισπανικά. Αλλά και τα αγγλικά καλά είναι.![]()

American Economist
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:37
Εδώ να πούμε ότι από το United Kingdom άρχισαν τα παρακάτω:
•Βιομηχανική επανάσταση
•Καπιταλισμός
•Φιλελευθερισμος
•Η μεγαλύτερη Αυτοκρατορία του πλανήτη
•Got talent
•X factor
•The voice.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο

•Βιομηχανική επανάσταση
•Καπιταλισμός
•Φιλελευθερισμος
•Η μεγαλύτερη Αυτοκρατορία του πλανήτη
•Got talent
•X factor
•The voice.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο

juste un instant
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:39
Όλα τα καλούδια.Εδώ να πούμε ότι από το United Kingdom άρχισαν τα παρακάτω:
•Καπιταλισμός
•Φιλελευθερισμος
American Economist
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:40
Μην τα λες αυτά, για κάποιους όλα αυτά είναι πράγματα του κακού που φέρνουν ανισότητες και φτώχειαΌλα τα καλούδια.

juste un instant
Επιφανές μέλος

18-06-22

00:41
Προτιμώ αυτές τις ανισότητες απο τις ισότητες όπου όλοι είναι φτωχοί.Μην τα λες αυτά, για κάποιους όλα αυτά είναι πράγματα του κακού που φέρνουν ανισότητες και φτώχεια![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.