Αγαπημένη αλυσίδα fast food

Ποια είναι το αγαπημένο σας Fast food chain?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 19)

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Τα goodys τα έχω συνδέσει μικρή Με το junior με κοτομπουκιες. Τί θεϊκές κοτομπουκιες είχαν τα άτιμα. Αλλά πλέον δε τρώω τίποτα από αυτά , ίσως MacDonalds και burger king που και που που it's okay, δεν είναι κάτι φοβερό

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.126 μηνύματα.

Εχέμυθη

Περιβόητο μέλος

Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.863 μηνύματα.
Goodys=arkoudaki=SAKISSSS=Kατακουζινός...
Χαχχαχαχαχαχαχα χαχχαχαχαχαχαχα εξαιρετικούς συνειρμός! Πωωωωωωωωω αργκουντακι, τί λες τώρα! Πλάκα πλάκα τά γκουντιζ είχαν γαμάτα παιχνίδια
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάτι άσχετο αλλά πρέπει να μοιραστώ την απογοήτευση Μου μαζί σας. Πήγα τις προάλλες στα Starbucks καί σάν βασικια που είμαι πήρα ένα pumpkin spice latte. Ε, έχω να πω ότι ήταν μία απογοήτευση γιατί περίμενα μπαχαρια, περίμενε γεύση κολοκύθα γλυκιά και ήταν μια σκέτη ζάχαρη και γάλα. Καλό ήταν δε λέω, ίσως φταίει που στην Ινδία τον καφέ τους Τον μπουκωνουν στη ζάχαρη και στο γάλα δε ξέρω αλλά απογοητεύτηκα.

Επίσης , αν πετύχετε προσφορά subway 1+1 με μισολιτρο Ice tea , αξίζει. Θα σκάσετε αν είστε από αυτούς σαν κι εμένα που τρώνε και τα δύο μόνοι τους άλλα αξίζει

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.126 μηνύματα.
Καλά κάποιες φορές τα starbacks δεν προσφέρουν καλής ποιότητας προιόντα(σπάνια βέβαια αλλά συμβαίνει)

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.
Γενικά αν φάω απέξω,επιλέγω σπάνια από τα παραπάνω.Συνήθως παραγγέλνουμε από τοπικά καταστήματα.
Mc donalds έχω φάει κυριολεκτικά 9-10 φορές στη ζωή μου,και το αποφεύγω σαν το διάολο.
Goodys επίσης δεν έχω φάει πολλές φορές.Ωστόσο μια φορά που ήμουν 2ο έτος,φάγαμε εκεί και πήρα το παιδικό γεύμα,όποτε μου έδωσαν δώρο το Argoodaki,που το έχω ακόμα και σήμερα στο σπίτι μου στα Γιάννενα και είναι πολύ κιουτ.
Από pizza fun νομίζω έχω φάει μαξ 5 φορές στη ζωή μου και από KFC καμιά 10αρια,την αράβικη πίτα με το κοτόπουλο,ziegler.
Στα υπόλοιπα,δεν έχουμε παραγγείλει κυριολεκτικά ποτέ.

Για αυτό και εγώ στο poll θα απαντήσω άλλο,και θα συμπληρώσω πως το αγαπημένο μου fastfoodαδικο είναι ένα γυράδικο κοντά στη γειτονιά.Μιλάμε όσες φορές και να φάω από εκεί,απλά δε το αλλάζω με τίποτα.

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.
Στην Ελλάδα δεν πέτυχαν πολλές αλυσίδες που έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, από τα Applebee's, τα Wendy's μέχρι και τα subways.Επίσης δεν άγγιξαν την Ελληνική αγορά τα ντόνατς ή τα λατινοαμερικάνικα προϊόντα που στο εξωτερικό τα λατρεύουν.

Τώρα για το μπέργκερ, είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση γιατί το μοσχαρίσιο κρέας της Αμερικής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ευρωπαϊκό. Είναι άλλες ράτσες, είναι άλλο κλίμα, δεν ξέρω, αλλά για το ότι είναι εντελώς διαφορετική η γεύση, είμαι σίγουρος. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που ένα πολύ φημισμένο κρεατοφαγείο της ανατολικής αττικής έχτισε το μύθο του στις υπερ-μπριζόλες με βασικό υλικό το μοσχαρίσιο κρέας συγκεκριμένης ράτσας προερχόμενης εκ της Αργεντινής.
Πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, το πιο κοντινό στο κλασσικό Αμερικάνικο μπέργκερ πόλης στην Ελλάδα μπορείς να το βρείς στο TGIF. Τα υπόλοιπα από τις φημισμένες αλυσίδες είναι σαν να είναι εκτυπωμένα σε 3d printer.
Στις ΗΠΑ στα σχολεία /πανεπιστήμια έχουν μέσα Pizza Hut και Dominos pizza. Στο παντειο εμείς έχουμε μια εστία που δεν περνάς ούτε απέξω.😑😑
Όχι, δεν έχουν μέσα τέτοιες αλυσίδες αλλά μπορείς να βρεις εξαιρετικό μαγειρευτό φαγητό. Έχουν επενδύσει ΚΑΙ σε αυτό.

Είχα την ελπίδα πως στα Ελληνικά πανεπιστήμια θα είχε αλλάξει η κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με το φαγητό από την εποχή μου. Δεν άλλαξε ε; Ελπίζω τουλάχιστο να έχει αλλάξει στο στρατό.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.435 μηνύματα.
Κοίτα έχω φάει στην εστία...δεν μπορώ να σου πω ότι ήταν απαίσιο το φαγητό...αλλά ούτε σούπερ...
Ένα 6,5/10 το παίρνει...
Αλλά το κτήριο εγώ στην αρχή νόμιζα ήταν εγκαταλελημένο...

Υ.Γ σήμερα Στοφόρο παίχτηκε μπίφ με φοιτήτρια που το παίζει bill gates of TOPA
Ακυρο αλλα θελω να κανεις ενα δικο σου θρεντ οπου θα αναλυεις τα μπιφ φοιτητων καθηγητων με λεπτομερειες.Πλιζ

Στην Ελλάδα δεν πέτυχαν πολλές αλυσίδες που έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, από τα Applebee's, τα Wendy's μέχρι και τα subways.Επίσης δεν άγγιξαν την Ελληνική αγορά τα ντόνατς ή τα λατινοαμερικάνικα προϊόντα που στο εξωτερικό τα λατρεύουν.

Τώρα για το μπέργκερ, είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση γιατί το μοσχαρίσιο κρέας της Αμερικής δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ευρωπαϊκό. Είναι άλλες ράτσες, είναι άλλο κλίμα, δεν ξέρω, αλλά για το ότι είναι εντελώς διαφορετική η γεύση, είμαι σίγουρος. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που ένα πολύ φημισμένο κρεατοφαγείο της ανατολικής αττικής έχτισε το μύθο του στις υπερ-μπριζόλες με βασικό υλικό το μοσχαρίσιο κρέας συγκεκριμένης ράτσας προερχόμενης εκ της Αργεντινής.
Πάντως θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, το πιο κοντινό στο κλασσικό Αμερικάνικο μπέργκερ πόλης στην Ελλάδα μπορείς να το βρείς στο TGIF. Τα υπόλοιπα από τις φημισμένες αλυσίδες είναι σαν να είναι εκτυπωμένα σε 3d printer.

Όχι, δεν έχουν μέσα τέτοιες αλυσίδες αλλά μπορείς να βρεις εξαιρετικό μαγειρευτό φαγητό. Έχουν επενδύσει ΚΑΙ σε αυτό.

Είχα την ελπίδα πως στα Ελληνικά πανεπιστήμια θα είχε αλλάξει η κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με το φαγητό από την εποχή μου. Δεν άλλαξε ε; Ελπίζω τουλάχιστο να έχει αλλάξει στο στρατό.
στη σχολη μου μια χαρα ειναι τα περισσοτερα φαγητα στην λεσχη.Απλα ειναι σχετικα μικρη η ποσοτητα.

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.
Ακυρο αλλα θελω να κανεις ενα δικο σου θρεντ οπου θα αναλυεις τα μπιφ φοιτητων καθηγητων με λεπτομερειες.Πλιζ

στη σχολη μου μια χαρα ειναι τα περισσοτερα φαγητα στην λεσχη.Απλα ειναι σχετικα μικρη η ποσοτητα.
Είναι σχέδιο για να σας διατηρούν σε καλή φυσική κατάσταση!

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.520 μηνύματα.
Σαν τα Goody's δεν έχω κανένα. Ίσως επειδή είμαι και συναισθηματικά δεμένη αφού όλα μου τα εφηβικά χρόνια πηγαίναμε στα Goody's. Πεθαίνω για τις πικλες στο cheeseburger αλλά και για τις πατάτες του. Τρελαινομουν και για το salad bar αλλά δυστυχώς το σταμάτησαν.

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Το Salad bar το σταμάτησαν γιατί το αθάνατο ελληνικό δαιμόνιο μπορούσε να στριμώξει μισό κιλό προιόντων σε πιάτο χωρητικότητος 250ml και τους ρίχναν έξω τον ισολογισμό! Είχα έναν γνωστό κάποτε που αξιοποιούσε τα διακοσμητικά μαρούλια ως θεμέλια και κατάφερνε να χτίσει το taj majal με τόνο, ζυμαρικά, αλλαντικά και τυριά. Ε, δε σύμφερε.
Γι αυτό το λόγο η φιλοσοφία "φάε όσο θες με χ ευρώ" κάποιων εστιατορίων ισοδυναμούσε με επιχειρηματική αυτοκτονία στην Ελλάδα.

Himela

Συντονίστρια

Είχα έναν γνωστό κάποτε που αξιοποιούσε τα διακοσμητικά μαρούλια ως θεμέλια και κατάφερνε να χτίσει το taj majal με τόνο, ζυμαρικά, αλλαντικά και τυριά. Ε, δε σύμφερε.
Κι εγώ τα ίδια έκανα. Νομίζω όλοι μας. :redface:

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.294 μηνύματα.
Απλά τα πράγματα. :redface: Το έχω συνδυάσει με τις σχολικες εκδρομες.

Himela

Συντονίστρια

Και δεν μπορούσες να το φας και όλο στο τέλος, σε μπούκωνε όλο το μακαρόνι και τα αλλαντικά και οι σως. :hehe:

Δροσουλίτης

Δραστήριο μέλος

Αν θυμάμαι καλά στο ντεκόρ είχαν και μακαρόνια χοντρά, άβραστα μέσα σε διάφανα βάζα. Που να ήξερε ο διακοσμητής πως θα ήταν οι ιδανικές αντηρίδες στήριξης ανεστραμμένης γέφυρας. Έβγαλε σπουδαίους πολιτικούς μηχανικούς η σχολή Γκούντη.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.
Τίποτα από όλα αυτά. Ποτέ δεν μάρεζαν τα ταχυφαγεία αμερικανικής προελεύσεως. Δυστυχώς όμως αυτά είναι το μέλλον. Θα κάνουν τις τιμές ασύμφορες και θα γίνουμε Αμερική μιας που ο κόσμος μόνο στα ταχυφαγεία θα μπορεί να πάει να φάει.

Έχουμε τη καλλίτερη κουζίνα από απόψεως υγείας εις όλη την οικουμένη. Οι Μεσογειακοί λαοί είμεθα ευλογημένοι και δεν το εκτιμάμε.

Παραδοσιακά ταβερνάκια μόνο.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Goodys επίσης δεν έχω φάει πολλές φορές.Ωστόσο μια φορά που ήμουν 2ο έτος,φάγαμε εκεί και πήρα το παιδικό γεύμα,όποτε μου έδωσαν δώρο το Argoodaki,που το έχω ακόμα και σήμερα στο σπίτι μου στα Γιάννενα και είναι πολύ κιουτ.
Θυμάμαι μια χρόνια που τα Goodys δεν είχαν argoodaki και νευρίασα. Για μένα τα Χριστούγεννα αρχίζουν όταν αρχίσει η διαφημίση με το argoodaki και εκείνη τη χρόνια απλώς δεν είχαμε Χριστούγεννα.

Άλλη χρονιά αντί για argoodaki δίνανε αλλά ζωάκια που ήταν επίσης εκνευριστικό. Άλλη χρόνια αντί για κουκλάκια δίνανε βιβλία, ρολόγια και σαχλαμάρες. Η μοναδική χρόνια που δεν πήρα τπτ από τα νεύρα μου. Παίρνω ένα argoodaki το χρόνο.
IMG_E0072.JPG

Μια χρονιά είχαν σε κάθε goodys και 1 μεγάλο argoodaki. Στο τέλος των χριστουγεννων το δίνανε σε 1 υπετυχερό/εστιατόριο. Ένα από αυτά το κέρδισα.
IMG_4454-2.JPG

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.872 μηνύματα.
Πάντα ήμουν μεγάλος fan των fast food ως λάτρης της Αμερικής και του American lifestyle, θεωρώ ότι το φαγητό τους είναι σε πολύ καλές τιμές και είναι μέρη που περνάς ωραία με την παρέα σου. Θεωρώ και πολύ πετυχημένη κίνηση των Drive thru που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ και εξαπλώθηκε στον υπόλοιπο κόσμο.

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.118 μηνύματα.
Θυμάμαι μια χρόνια που τα Goodys δεν είχαν argoodaki και νευρίασα. Για μένα τα Χριστούγεννα αρχίζουν όταν αρχίσει η διαφημίση με το argoodaki και εκείνη τη χρόνια απλώς δεν είχαμε Χριστούγεννα.

Άλλη χρονιά αντί για argoodaki δίνανε αλλά ζωάκια που ήταν επίσης εκνευριστικό. Άλλη χρόνια αντί για κουκλάκια δίνανε βιβλία, ρολόγια και σαχλαμάρες. Η μοναδική χρόνια που δεν πήρα τπτ από τα νεύρα μου. Παίρνω ένα argoodaki το χρόνο.
View attachment 109774

Μια χρονιά είχαν σε κάθε goodys και 1 μεγάλο argoodaki. Στο τέλος των χριστουγεννων το δίνανε σε 1 υπετυχερό/εστιατόριο. Ένα από αυτά το κέρδισα.
View attachment 109775
Ω τι τέλειο.Ισως πάρω και φέτος αλλο ένα αρκουδάκι.Παντως έχω κι εγώ το καφετί αρκουδάκι που έχεις ανεβάσει στη φωτογραφία.
IMG_20221013_123121.jpg