christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WITTMANN
Εκκολαπτόμενο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Είχα κάτι κασέτες όταν ήμουν 3,5-4 και έβλεπα συνέχεια τις ταινιούλες με τον μπαμπάρ τον ελέφαντα

Άντε πάρτε μια εικόνα μπας και θυμηθείτε τίποτα

Άντε 2

Εσείς το βλέπατε;;;

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan
Δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Πέρναγε πολλά μηνύματα.
Θυσιάστηκε για την οικογενειά της,ήταν γενναία,τολμηρή,έκανε αυτό που της έλεγε η καρδιά της.
Και από εκεί και το quote:
The flower that blooms in adversity is the most rare and beautiful of all.
Oι ταινίες του Disney άφησαν εποχή ακριβώς επειδή πέρναγαν ανθρωπιστικά μηνύματα...
Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος που μεγάλωσε με τις ταινίες αυτές και δεν συγκινείται ακόμα όταν βλέπει κάποιο βίντεακι..

2) Τριδυμούλες! Κάθε πρωί πριν το σχολείο...ειδικά όταν έχανα το τέλος, θυμάμαι που απορούσα όλη μέρα αν τελικά τα κατάφεραν στο μέρος που τους έστειλε η μάγισσα...
3)Ποκαχόντας...αχ τόσες πληγούλες από αυτή τη ταινία, την έχω δει, έχω κλάψει, έχω νευριάσει με τον θάνατο του Τζον Σμιθ, και ενώ το έχω αποδεχτεί (μετά από τις 1.000 φορές που το έχω δει για να το χωρέσει το μυαλό μου) ξαφνικά βγαίνει το άλλο όπου εμφανίζεται ο Τζον... κάτσε ρε φιλέ, τι κάνεις; Τι μου τον πετάς να πούμε έτσι στη μάπα μετά από καιρό; Εγώ πίστευα πως πέθανε, και εσύ τι κάνεις τώρα; Μου λες ότι τόση στεναχώρια την έφαγα τσάμπα;;;
4) Τα μυστήρια της Μπλου..δεν έχω να σχολιάσω κάτι..το έβλεπα απλά για να το βλέπω..
5) Μουλάν...το μόνο παιδικό που ήμουν ευχαριστημένη για ΌΛΑ!
6) Σειλορ μουν..αυτό δεν ήταν παρακολούθηση παιδικού..ήταν εθισμός! (Ναι το παραδέχομαι, το έβλεπα μέχρι και που έφτασα γυμνάσιο)
6) Τελευταίο και αγαπημένο...Candy-candy! Θάνατος, στην κατεστραμένη - σουρωμένη Ιαπωνέζα που έκανε την επανέκδοση..μας έδωσε ελπίδες πως θα μάθουμε με ποιον κατέληξε μετά από τόσα χρόνια, δημιούργησε καινούργιες κόντρες ανάμεσα σε Τερρύτικες και Αλμπερτικές, και τελικά τσάμπα χαρά και ενθουσιασμος...τουλάχιστον σκότωσε την τρελάρα την Σουζάνα και πήραμε το αίμα μας πίσω...Βάθια μέσα μου θέλω να ελπίζω πως τελικά έμεινε με τον Τέρρυ... (Ναι το παραδέχομαι, ακόμη και τώρα, όταν με πιάνει βλέπω κάποια επεισόδια...!)
Dalian
Περιβόητο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=TCW5-JV8tT4
Περιεχόμενο αρκετά σκοτεινότερο από Disney... ίσως γι'αυτό μου άρεσε

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Απο παδί μου αρεσε παντα αυτή η σκηνή!
Lady and the Tramp

Guest 209912
Επισκέπτης

Η μόνη ταινία που έχω κλάψει
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑνεξαρτητηΛεμε
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
Η μόνη ταινία που έχω κλάψει
κι εγώ αυτή αγαπώ και όντως η μόνη ''παιδική'' που έχω κλάψει
Guest 125423
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.