emufear Πολύ δραστήριο μέλος Ο emufear αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.730 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:03 Ο emufear έγραψε: #21 28-06-05 17:03 Family Guy και American Dad (από το δημιουργό του Family Guy) σπέρνουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:31 Η trelokotsidou: #22 28-06-05 17:31 Θυμάται κανένας σας το Παρασκευή και 13 που το έπαιζε ο αnτ1 στο ξεκίνημα του, κάθε Παρασκευή? Πρέπει να ήμουν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, αρχές γυμνασίου και μου χει μείνει που ενώ το παρακολουθούσα ανελλιπώς, ήθελα να έχω πάντα τα φώτα αναμμένα και τον πατέρα μου μαζί γιατι τα κάνα πάνω μου! Ισως τελικά να είμαι μαζόχα και να μην το παραδέχομαι Μου' χει μείνει πάντως στο μυαλό ως η πιο αγαπημένη σειρά... Τώρα για τα πιο πρόσφατα...ε χαλαρά ψηφίζω friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 06:06 Η Corpse Bride: #23 29-06-05 06:06 Friends, sex and the city, απαραδεκτοι, εγκληματα, σ'αγαπω-μ'αγαπας, τρεις χαριτες και εισαι το ταιρι μου. Κι ενα λογω τιμης γιατι ειχα φαει κολλημα τρελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:02 Ο gianakin έγραψε: #24 30-06-05 13:02 Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 21:59 Ο YoMaNaTiOn: #25 30-06-05 21:59 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Click για ανάπτυξη... Τι επική σειρά κι αυτή.... ειδικά το επεισόδιο που η Δήμητρα έκανε την Kim Basinger με τα φρούτα Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #26 16-08-05 19:56 Friends!!! Koρυφαία σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 20:40 Ο O'Zorgnax: #27 16-08-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Family Guy και American Dad (από το δημιουργό του Family Guy) σπέρνουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2005 στις 17:31 Η trelokotsidou: #22 28-06-05 17:31 Θυμάται κανένας σας το Παρασκευή και 13 που το έπαιζε ο αnτ1 στο ξεκίνημα του, κάθε Παρασκευή? Πρέπει να ήμουν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, αρχές γυμνασίου και μου χει μείνει που ενώ το παρακολουθούσα ανελλιπώς, ήθελα να έχω πάντα τα φώτα αναμμένα και τον πατέρα μου μαζί γιατι τα κάνα πάνω μου! Ισως τελικά να είμαι μαζόχα και να μην το παραδέχομαι Μου' χει μείνει πάντως στο μυαλό ως η πιο αγαπημένη σειρά... Τώρα για τα πιο πρόσφατα...ε χαλαρά ψηφίζω friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 06:06 Η Corpse Bride: #23 29-06-05 06:06 Friends, sex and the city, απαραδεκτοι, εγκληματα, σ'αγαπω-μ'αγαπας, τρεις χαριτες και εισαι το ταιρι μου. Κι ενα λογω τιμης γιατι ειχα φαει κολλημα τρελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:02 Ο gianakin έγραψε: #24 30-06-05 13:02 Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 21:59 Ο YoMaNaTiOn: #25 30-06-05 21:59 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Click για ανάπτυξη... Τι επική σειρά κι αυτή.... ειδικά το επεισόδιο που η Δήμητρα έκανε την Kim Basinger με τα φρούτα Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #26 16-08-05 19:56 Friends!!! Koρυφαία σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 20:40 Ο O'Zorgnax: #27 16-08-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θυμάται κανένας σας το Παρασκευή και 13 που το έπαιζε ο αnτ1 στο ξεκίνημα του, κάθε Παρασκευή? Πρέπει να ήμουν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, αρχές γυμνασίου και μου χει μείνει που ενώ το παρακολουθούσα ανελλιπώς, ήθελα να έχω πάντα τα φώτα αναμμένα και τον πατέρα μου μαζί γιατι τα κάνα πάνω μου! Ισως τελικά να είμαι μαζόχα και να μην το παραδέχομαι Μου' χει μείνει πάντως στο μυαλό ως η πιο αγαπημένη σειρά... Τώρα για τα πιο πρόσφατα...ε χαλαρά ψηφίζω friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 06:06 Η Corpse Bride: #23 29-06-05 06:06 Friends, sex and the city, απαραδεκτοι, εγκληματα, σ'αγαπω-μ'αγαπας, τρεις χαριτες και εισαι το ταιρι μου. Κι ενα λογω τιμης γιατι ειχα φαει κολλημα τρελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:02 Ο gianakin έγραψε: #24 30-06-05 13:02 Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 21:59 Ο YoMaNaTiOn: #25 30-06-05 21:59 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Click για ανάπτυξη... Τι επική σειρά κι αυτή.... ειδικά το επεισόδιο που η Δήμητρα έκανε την Kim Basinger με τα φρούτα Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #26 16-08-05 19:56 Friends!!! Koρυφαία σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 20:40 Ο O'Zorgnax: #27 16-08-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Friends, sex and the city, απαραδεκτοι, εγκληματα, σ'αγαπω-μ'αγαπας, τρεις χαριτες και εισαι το ταιρι μου. Κι ενα λογω τιμης γιατι ειχα φαει κολλημα τρελο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:02 Ο gianakin έγραψε: #24 30-06-05 13:02 Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 21:59 Ο YoMaNaTiOn: #25 30-06-05 21:59 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Click για ανάπτυξη... Τι επική σειρά κι αυτή.... ειδικά το επεισόδιο που η Δήμητρα έκανε την Kim Basinger με τα φρούτα Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #26 16-08-05 19:56 Friends!!! Koρυφαία σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 20:40 Ο O'Zorgnax: #27 16-08-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 21:59 Ο YoMaNaTiOn: #25 30-06-05 21:59 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Click για ανάπτυξη... Τι επική σειρά κι αυτή.... ειδικά το επεισόδιο που η Δήμητρα έκανε την Kim Basinger με τα φρούτα Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #26 16-08-05 19:56 Friends!!! Koρυφαία σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 20:40 Ο O'Zorgnax: #27 16-08-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης. Click για ανάπτυξη... Τι επική σειρά κι αυτή.... ειδικά το επεισόδιο που η Δήμητρα έκανε την Kim Basinger με τα φρούτα Έπος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 19:56 Η Maggie έγραψε: #26 16-08-05 19:56 Friends!!! Koρυφαία σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 20:40 Ο O'Zorgnax: #27 16-08-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Friends!!! Koρυφαία σειρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 20:40 Ο O'Zorgnax: #27 16-08-05 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Friends!!! Koρυφαία σειρα Click για ανάπτυξη... Καλύτερη κι από τους Simpsons; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:00 Η Maggie έγραψε: #28 16-08-05 21:00 Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα μου βάζεις δύσκολα!! Μάλλον Friends Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2005 στις 21:42 Ο Kaimaktsalan: #29 16-08-05 21:42 σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σαβατογενιμενες και λιγο εγκλιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 08:14 Ο O'Zorgnax: #30 17-08-05 08:14 Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billthevampire Εκκολαπτόμενο μέλος Ο billthevampire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 310 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:25 Ο billthevampire: #31 17-08-05 09:25 Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 09:49 Ο O'Zorgnax: #32 17-08-05 09:49 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:10 Ο Γιάννης έγραψε: #33 17-08-05 10:10 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές ). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!! Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 10:18 Ο O'Zorgnax: #34 17-08-05 10:18 Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από yiannis: Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε! Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 13:56 Η Maggie έγραψε: #35 17-08-05 13:56 Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από billthevampire: Futurama το μόνο που βλέπω στην TV Click για ανάπτυξη... Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
O'Zorgnax Δραστήριο μέλος Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2005 στις 16:02 Ο O'Zorgnax: #36 17-08-05 16:02 Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Maggie: Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειρά αλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες Click για ανάπτυξη... Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maggie Περιβόητο μέλος Η Maggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 5.844 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2005 στις 17:23 Η Maggie έγραψε: #37 18-08-05 17:23 Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax: Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!! Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00. Click για ανάπτυξη... Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:06 Η stupid bitch: #38 09-11-05 17:06 "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: bbb AggelikiGr johnsala taketrance rafaela11 Esperos1 Scandal Joji Wanda iiTzArismaltor_ denksero Memetchi Lathy ΘανάσοςG4 camil New member charmander Loozen jj! sunsetpp tslef8 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2005 στις 17:12 Ο Dark_kronos: #39 09-11-05 17:12 Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 22 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από burbuja: "FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!! Click για ανάπτυξη... Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
obscured Νεοφερμένο μέλος Ο obscured αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2005 στις 03:44 Ο obscured έγραψε: #40 15-12-05 03:44 Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα, το 24 δεν το βλεπει κανεις; Μαζι με το CSI ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην TV. Δεν ξερω αν προβαλονται απο καποιο καναλι αλλα κυκλοφορουν σε DVD οι τρεις πρωτοι κυκλοι του 24 και οι τεσσερεις του CSI. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.