emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

Πρέπει να ήμουν στις τελευταίες τάξεις του δημοτικού, αρχές γυμνασίου και μου χει μείνει που ενώ το παρακολουθούσα ανελλιπώς, ήθελα να έχω πάντα τα φώτα αναμμένα και τον πατέρα μου μαζί γιατι τα κάνα πάνω μου!

Ισως τελικά να είμαι μαζόχα και να μην το παραδέχομαι

Μου' χει μείνει πάντως στο μυαλό ως η πιο αγαπημένη σειρά...
Τώρα για τα πιο πρόσφατα...ε χαλαρά ψηφίζω friends

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

gianakin
Εκκολαπτόμενο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gianakin :Απαραδεκτοι,Εγκληματα,2 Ξενοι,Σ'αγαπω Μ'αγαπας,Σαββατογεννημενες,Εκεινες κ Εγω,Της Ελλαδος τα Παιδα,Ακρως Οικογενειακον,Μεν κ Δεν,Κων/νου κ Ελενης.
Τι επική σειρά κι αυτή.... ειδικά το επεισόδιο που η Δήμητρα έκανε την Kim Basinger με τα φρούτα

Maggie
Περιβόητο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Καλύτερη κι από τους Simpsons;Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Friends!!! Koρυφαία σειρα![]()

Maggie
Περιβόητο μέλος

Μάλλον Friends

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Το Futurama είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά ever. Μιλούσα για τις υπόλοιπες κοινές σειρέςΑρχική Δημοσίευση από billthevampire:Futurama το μόνο που βλέπω στην TV

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Όπως δείχνει και το avatar μου, έχω πωρωθεί απίστευτά με το Shield. Αν και γενικά προτιμώ κωμωδίες, νοίκιασα την 1η season από το videoclub μετά από προτροπή φίλου και μπορώ να πω ότι είναι μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει (και έχω δει πάαααρα πολλές). Καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα που κάνουν βαρετές τις αστυνομικές σειρές (καλός μπάτσος / κακός εγκληματίας κτλ). Δείτε την!!!
Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε!

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι το πιο πληροφοριακό site που έχω βρει, αλλά ίσως θα ήταν καλύτερο να τη δεις χωρίς να ξέρεις τίποτα παραπάνω για να μη χαλάσεις την έκπληξη. Από ότι ξέρω μόνο η 1η season έχει έρθει στην Ελλάδα, εγώ τώρα κατεβάζω τη 2η από το internet!Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Πρώτη φορά την ακούω! Για βάλε καμια πληροφορία ακόμα, ενδιαφέρον ακούγετε!![]()
Maggie
Περιβόητο μέλος

Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειράΑρχική Δημοσίευση από billthevampire:Futurama το μόνο που βλέπω στην TV

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!!Αρχική Δημοσίευση από Maggie:Nαι,το Futurama είναι πολύ ωραία σειράαλλά δυστυχώς δεν ξέρω τι ώρα το παίζει το makedonia tv.Καμιά φορά το πετυχαίνω αλλά σε άσχετες ώρες
![]()
Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00.
Maggie
Περιβόητο μέλος

Χθες το έγραψα από την tv και το έδειξε στις 7 παρά 5 ή παρά 10.Τέτοια ώρα πάντωςΑρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Το Μακεδονία είναι γτπ τελείως. Αλλάζει κάθε βδομάδα τις ώρες προβολής όλων των σειρών και επιπλέον τις διακόπτει κάθε τρεις και λίγο για να δείξει live ιπποδρομίες!!! Έλεος πια!!
Θεωρητικά πάντως τώρα το Futurama παίζει καθημερινές στις 19:30 και weekends στις 18:00.

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ειδικα ο "joey" Ο αγαπημενος μου!!!! Τρελο γελιο!!!Αρχική Δημοσίευση από burbuja:"FRIENDS":απίστευτη σειρά,με ξεκαρδιστικές ατάκες που σου μένουν χαλαρά (βλ."we were on a BREAKKKK!!!!") και -κατά την γνώμη μου-όλοι οι ηθοποιοί της σειράς,είναι ένας κι ένας..!!!απίστευτες φάτσες!!!!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.