Shark (δικαστικο με αιμηρες ατακες και υφος απο τον μοναδικο James Woods)
The Big Bang Theory (κωμική σειρα με πρωταγωνιστες σπασίκλες επιστημονες υψηλου επιπεδου κα ατακες-αστεια απο πολλες σειρες επιστημονικης φαντασιας και φυσικης/μαθηματικων/αστρονομιας)
Reaper (αναφρη φαντασιας οπου οι γονεις του πρωταγωνιστη πουλησαν την ψυχη του στο διαβολο και τωρα αυτος πρεπει να κυνηγαει ψυχες που δραπετευσαν απο την κολαση, με μονη βοηθεια τον αινιγματικο Σατανα και τα παντελως αλλόκοτα εργαλεια που του δινει για να αιχμαλωτισει τις ψυχες ! )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ!
Νεοφερμένο μέλος

Μπαμπά μην τρέχεις...
Δν μ έρχεται άλλη τώρα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
io-io
Διάσημο μέλος

Βλεπω Lost και Prison break, αλλα εχω μεινει λιγο πισω. Επισης, βλεπω Singles, αλλα εχω μεινει και εκει πισω γιατι το βλεπει μαζι μου και ο καλος μου τωρα τελευταια (ενας θεος ξερει τι καταλαβαινει-γελαει παντως!

Franky5465
Νεοφερμένο μέλος

ε και που και που κάνα anime( αν πιάνεται για τηλεοπτική σειρά )
Ophelia
Διάσημο μέλος

ασε που στους τίτλους αρχής είχε το "πάρε με μαζί σου" απο ξύλινα σπαθιά που είναι το αγαπημένο μου τραγουδάκι.........................

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κρίμα που τελείωσε μέσα σε μια σεζόν

Neraida
Επιφανές μέλος

Όσον αφορά ελληνικές σειρές, θεωρώ το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο την καλύτερη.
Κρίμα που τελείωσε μέσα σε μια σεζόν![]()
![]()
![]()
Πλακα με κανεις.....

Ειναι ισως η μοναδικη απο τις σειρες του Ρωμα που δεν μπορεσα να παρακολουθησω....

wagneriandandy
Εκκολαπτόμενο μέλος

(αστειακι)
Carnivale αν λεμε απο οτι εχει παιχτει στην ελληνικη τηλεοραση. Γενικα Twin peaks 4ever

cosette
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
![]()
Πραγματικά, αυτή η σειρά πιστεύω ότι είναι η καλύτερη του Ρώμα

Πολύ προσεγμένη , με καλή σκηνοθεσία, πολύ καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς και ένα εξαιρετικό σενάριο.
Είναι η καλύτερη δουλεία του όχι μόνο δημιουργικά αλλά και ερμηνευτικά.
Καλύτερα που ολοκληρώθηκε σε μία σεζόν, γιατί μετά θα την τραβούσαν από τα μαλλιά για να καλύψει 2 σεζόν και το αποτελεσμα δε θα ήταν το ίδιο καλό.

Όσον αφορά την αγαπημένη μου σειρά μάλλον θα έλέγα Friends ή House, αλλά μου άρεσούν αρκετές οπότε....

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

![]()
![]()
Δεν έχεις βαρεθεί να τον βλέπεις να υποδύεται εδώ και 10 χρόνια τον καλοντυμένο, ευγενικό κύριο με αρχές? Νομίζω ότι πρέπει σύντομα να αλλάξει ρεπερτόριο γιατί έχει καταντήσει κάπως βαρετός...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι, δεδομένου ότι του πάει πολύ αυτός ο ρόλος και συνεχώς γίνεται καλύτερος (κάθε νέα του σειρά είναι καλύτερη από την προηγούμενη).Δεν έχεις βαρεθεί να τον βλέπεις να υποδύεται εδώ και 10 χρόνια τον καλοντυμένο, ευγενικό κύριο με αρχές? Νομίζω ότι πρέπει σύντομα να αλλάξει ρεπερτόριο γιατί έχει καταντήσει κάπως βαρετός...![]()
Μία φορά που πήγε να ξεφύγει (στο Λίφτιγκ) το αποτέλεσμα ήταν άθλιο.
Προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση εδώ και χρόνια. Τις σειρές του Ρώμα όμως δεν τις χάνω ποτέ και για τίποτα.

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όχι, δεδομένου ότι του πάει πολύ αυτός ο ρόλος και συνεχώς γίνεται καλύτερος (κάθε νέα του σειρά είναι καλύτερη από την προηγούμενη).
Μία φορά που πήγε να ξεφύγει (στο Λίφτιγκ) το αποτέλεσμα ήταν άθλιο.
Προσωπικά έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση εδώ και χρόνια. Τις σειρές του Ρώμα όμως δεν τις χάνω ποτέ και για τίποτα.![]()
Όσο ζω τον θυμάμαι μία δικηγόρο "μη μου άπτου" στη σειρά με τους γείτονες και τη χαζή με το σκυλάκι. Μετά σαν βυζαντινολόγο στο Κωνσταντίνου και Ελένης και τώρα αυτή η σειρά που πάλι είχε έναν ανάλογο ρόλο. Δε λέω ότι δεν του πάει αλλά ίσως ο κόσμος βαρέθηκε να τον βλέπει σε τέτοιους ρόλους κι ίσως αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η σειρά αυτή σταμάτησε. Για αυτό τουλάχιστον δεν την παρακολούθησα καθόλου κι εγώ, ενώ είχα δει πάρα πολλά επεισόδια από τις δύο που προανέφερα. Νομίζω κιόλας ότι στη σειρά αυτή έγραφε και σενάριο ή κάτι τέτοιο, έτσι? Αν ναι, εφόσον το κατέχει και το ταλέντο αυτό εκτός από το ηθοποιηλήκι ίσως θα ήταν καλύτερα να αλλάξει λίγο ρότα και να κάνει και τίποτα άλλο.
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στις αγαπημενες μου σειρες ειναι: Δυο ξενοι, Παρα πεντε, Οι σταβλοι της Ερριετας Ζαϊμη και αυτο που ειχε φετος με τον Σεργιανοπουλο(

Subject to change
e-steki.gr Founder

Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε έργο τέχνης (και η κακή τέχνη, τέχνη είναι, μην ταράζεστε όσοι δεν τον πάτε) θα πρέπει να κρίνεται μεμονωμένα. Μειώνεται η αξία των πινάκων του Νταλί από το γεγονός ότι έχουν οι περισσότεροι το ίδιο στυλ; (και όχι, δεν θεωρώ το Ρώμα ισάξιο του Νταλί!!! Απλά κάποιο παράδειγμα έπρεπε να φέρω!)Όσο ζω τον θυμάμαι μία δικηγόρο "μη μου άπτου" στη σειρά με τους γείτονες και τη χαζή με το σκυλάκι. Μετά σαν βυζαντινολόγο στο Κωνσταντίνου και Ελένης και τώρα αυτή η σειρά που πάλι είχε έναν ανάλογο ρόλο. Δε λέω ότι δεν του πάει αλλά ίσως ο κόσμος βαρέθηκε να τον βλέπει σε τέτοιους ρόλους κι ίσως αυτός ήταν ένας από τους κύριους λόγους που η σειρά αυτή σταμάτησε. Για αυτό τουλάχιστον δεν την παρακολούθησα καθόλου κι εγώ, ενώ είχα δει πάρα πολλά επεισόδια από τις δύο που προανέφερα. Νομίζω κιόλας ότι στη σειρά αυτή έγραφε και σενάριο ή κάτι τέτοιο, έτσι? Αν ναι, εφόσον το κατέχει και το ταλέντο αυτό εκτός από το ηθοποιηλήκι ίσως θα ήταν καλύτερα να αλλάξει λίγο ρότα και να κάνει και τίποτα άλλο.
Κατερίνα, γιατί το θεωρείς αποτυχία;
katerina_s
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικα, οσες φορες ετυχε και το ειδα δεν μου αρεσε. Το θεωρησα καπως "ακαιρο". Επιπλεον δεν εχει τυχει να ακουσω θετικα σχολια απο καποιον γνωστο μου. Δεν ετυχε εστω και ενας να μου πει οτι του αρεσε αυτη η σειρα. Ίσως τη δικη μου αποψη να επηρεαζει και αυτο που ειπαν καποια παιδια νωριτερα. Εχω βαρεθει να τον βλεπω να παιζει τους ιδιους ρολους διαρκως. Μεν και δεν, Το καφε της Χαρας, Κωνσταντινου και Ελενης, Δεληγιαννειο Παρθεναγωγειο...παντου ο σπουδασμενος, μη μου απτου, υψηλης κοινωνιας κυριος. Στο Λιφτινγκ, οπως ειπες κι εσυ πηγε να κανει τη διαφορα και να το παιξει τεκνο αλλα δεν....
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν ετυχε εστω και ενας να μου πει οτι του αρεσε αυτη η σειρα. Ίσως τη δικη μου αποψη να επηρεαζει και αυτο που ειπαν καποια παιδια νωριτερα.
Μπουχουχου, όλοι με αγνοούυυυυν

Guest 990498
Επισκέπτης

Γιατί ποτέ δε γέλασα με τίποτε δικό του.Προσωπικά πιστεύω ότι κάθε έργο τέχνης (και η κακή τέχνη, τέχνη είναι, μην ταράζεστε όσοι δεν τον πάτε) θα πρέπει να κρίνεται μεμονωμένα. Μειώνεται η αξία των πινάκων του Νταλί από το γεγονός ότι έχουν οι περισσότεροι το ίδιο στυλ; (και όχι, δεν θεωρώ το Ρώμα ισάξιο του Νταλί!!! Απλά κάποιο παράδειγμα έπρεπε να φέρω!)

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ούτε εγώ εκτιμώ ιδιαίτερα το χιούμορ του.Γιατί ποτέ δε γέλασα με τίποτε δικό του.![]()
Για άλλους λόγους μου αρέσουν οι σειρές του...
Υπάρχει μια "αθωότητα" σε αυτές που δεν τη βρίσκεις εύκολα πλέον σε άλλες σειρές/ταινίες... Αν ήθελα να δω σήψη, διαφθορά και κακία δεν θα χρειαζόταν να δω κάποια σειρά, απλά θα έβγαινα έξω

Εμένα μου άρεσε πολύ ο Ρώμας στο Κωνσταντίνου και Ελένης και στο καφέ της Χαράς, αλλά ειδικά στον κακό Βεζύρη![]()
Κι εμένα γενικά μου αρέσει ο Ρώμας. Μου άρεσε πολύ το καφέ της Χαράς και ο Κακός Βεζύρης!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.