Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:54 Η Εριφύλη έγραψε: #21 01-02-25 11:54 Καλά, δεν ξέρω με ποιους σκηνοθέτες συναναστρέφεσαι εσύ, αλλά οι σημαντικότεροι (Λιβαθινός, Θεοδωρόπουλος, Μελεμέ, Χατζάκης, Τερζόπουλος κ.α) επειδή έχω μιλήσει με όλους και τους ξέρω προσωπικά, την θεωρούν κορυφαία. Οπότε τι μας νοιάζει η γνώμη του καθενός, όταν τέτοιοι καλλιτέχνες σου πλέκουν το εγκώμιο; Και σταματώ εδώ γιατί είμαστε εκτός θέματος. Για ομορφιά μιλούσαμε, όχι για τάλαντο. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:57 Η Eclipse έγραψε: #22 01-02-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Βρε αφήστε την ! Εγώ δεν έχω ιδέα για την κοπέλα, μόνο εμφανισιακά Ας της αρέσει , που σας επηρεάζει τόσο ; Και εμένα δεν μαρεσει η σαντρα μπουλοκ και η τζενιφερ ανιστον σαν ηθοποιοί, σίγουρα υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν μαζί μου δηλαδή τι να κάνουμε τώρα Click για ανάπτυξη... Ορίστε;; Ας κάνει ο,τι θέλει η Ερι, εγώ δεν έχω ιδέα από θέατρο και δεν με απασχολούν οι ηθοποιοί και πολυ. Λεω, απλά, το ότι δεν χρειάζεται να κολλάμε με γνωστά πρόσωπα τόσο πολύ…φαίνεται λίγο…περιεργο. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η Εριφύλη έγραψε: #23 01-02-25 13:29 Α να, την συζητούσαμε και τελικά εμφανίστηκε @Azur (και ο Μελέτης Ηλίας είναι πολύ όμορφος) Your browser is not able to display this video. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο ilias90 έγραψε: #24 01-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή; Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο; Click για ανάπτυξη... Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 01-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Click για ανάπτυξη... Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:38 Η Eclipse έγραψε: #26 01-02-25 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Click για ανάπτυξη... Θα νιώσει όντως περίεργα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #27 01-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Gvisbinis Ilma Εριφύλη charmander iew rafaela11 giannhs2001 Unseen skygge Lathy Μαυρίκιος Unboxholics T C Thundergirl fmarulezkd Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά, δεν ξέρω με ποιους σκηνοθέτες συναναστρέφεσαι εσύ, αλλά οι σημαντικότεροι (Λιβαθινός, Θεοδωρόπουλος, Μελεμέ, Χατζάκης, Τερζόπουλος κ.α) επειδή έχω μιλήσει με όλους και τους ξέρω προσωπικά, την θεωρούν κορυφαία. Οπότε τι μας νοιάζει η γνώμη του καθενός, όταν τέτοιοι καλλιτέχνες σου πλέκουν το εγκώμιο; Και σταματώ εδώ γιατί είμαστε εκτός θέματος. Για ομορφιά μιλούσαμε, όχι για τάλαντο.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 11:57 Η Eclipse έγραψε: #22 01-02-25 11:57 Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Βρε αφήστε την ! Εγώ δεν έχω ιδέα για την κοπέλα, μόνο εμφανισιακά Ας της αρέσει , που σας επηρεάζει τόσο ; Και εμένα δεν μαρεσει η σαντρα μπουλοκ και η τζενιφερ ανιστον σαν ηθοποιοί, σίγουρα υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν μαζί μου δηλαδή τι να κάνουμε τώρα Click για ανάπτυξη... Ορίστε;; Ας κάνει ο,τι θέλει η Ερι, εγώ δεν έχω ιδέα από θέατρο και δεν με απασχολούν οι ηθοποιοί και πολυ. Λεω, απλά, το ότι δεν χρειάζεται να κολλάμε με γνωστά πρόσωπα τόσο πολύ…φαίνεται λίγο…περιεργο. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η Εριφύλη έγραψε: #23 01-02-25 13:29 Α να, την συζητούσαμε και τελικά εμφανίστηκε @Azur (και ο Μελέτης Ηλίας είναι πολύ όμορφος) Your browser is not able to display this video. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο ilias90 έγραψε: #24 01-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή; Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο; Click για ανάπτυξη... Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 01-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Click για ανάπτυξη... Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:38 Η Eclipse έγραψε: #26 01-02-25 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Click για ανάπτυξη... Θα νιώσει όντως περίεργα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #27 01-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Gvisbinis Ilma Εριφύλη charmander iew rafaela11 giannhs2001 Unseen skygge Lathy Μαυρίκιος Unboxholics T C Thundergirl fmarulezkd Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rafaela11: Βρε αφήστε την ! Εγώ δεν έχω ιδέα για την κοπέλα, μόνο εμφανισιακά Ας της αρέσει , που σας επηρεάζει τόσο ; Και εμένα δεν μαρεσει η σαντρα μπουλοκ και η τζενιφερ ανιστον σαν ηθοποιοί, σίγουρα υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν μαζί μου δηλαδή τι να κάνουμε τώρα Click για ανάπτυξη... Ορίστε;; Ας κάνει ο,τι θέλει η Ερι, εγώ δεν έχω ιδέα από θέατρο και δεν με απασχολούν οι ηθοποιοί και πολυ. Λεω, απλά, το ότι δεν χρειάζεται να κολλάμε με γνωστά πρόσωπα τόσο πολύ…φαίνεται λίγο…περιεργο.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:29 Η Εριφύλη έγραψε: #23 01-02-25 13:29 Α να, την συζητούσαμε και τελικά εμφανίστηκε @Azur (και ο Μελέτης Ηλίας είναι πολύ όμορφος) Your browser is not able to display this video. ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο ilias90 έγραψε: #24 01-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή; Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο; Click για ανάπτυξη... Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 01-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Click για ανάπτυξη... Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:38 Η Eclipse έγραψε: #26 01-02-25 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Click για ανάπτυξη... Θα νιώσει όντως περίεργα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #27 01-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Gvisbinis Ilma Εριφύλη charmander iew rafaela11 giannhs2001 Unseen skygge Lathy Μαυρίκιος Unboxholics T C Thundergirl fmarulezkd Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α να, την συζητούσαμε και τελικά εμφανίστηκε @Azur (και ο Μελέτης Ηλίας είναι πολύ όμορφος) Your browser is not able to display this video.
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.838 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:34 Ο ilias90 έγραψε: #24 01-02-25 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή; Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο; Click για ανάπτυξη... Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 01-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Click για ανάπτυξη... Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:38 Η Eclipse έγραψε: #26 01-02-25 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Click για ανάπτυξη... Θα νιώσει όντως περίεργα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #27 01-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Gvisbinis Ilma Εριφύλη charmander iew rafaela11 giannhs2001 Unseen skygge Lathy Μαυρίκιος Unboxholics T C Thundergirl fmarulezkd Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή; Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο; Click για ανάπτυξη... Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:35 Η Εριφύλη έγραψε: #25 01-02-25 13:35 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Click για ανάπτυξη... Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:38 Η Eclipse έγραψε: #26 01-02-25 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Click για ανάπτυξη... Θα νιώσει όντως περίεργα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #27 01-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Gvisbinis Ilma Εριφύλη charmander iew rafaela11 giannhs2001 Unseen skygge Lathy Μαυρίκιος Unboxholics T C Thundergirl fmarulezkd Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ... Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki». Εριφύλη, πλάκα, ε Click για ανάπτυξη... Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα)
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.338 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:38 Η Eclipse έγραψε: #26 01-02-25 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Click για ανάπτυξη... Θα νιώσει όντως περίεργα Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #27 01-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 34 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Gvisbinis Ilma Εριφύλη charmander iew rafaela11 giannhs2001 Unseen skygge Lathy Μαυρίκιος Unboxholics T C Thundergirl fmarulezkd Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά (θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα) Click για ανάπτυξη... Θα νιώσει όντως περίεργα
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2025 στις 13:39 Η Εριφύλη έγραψε: #27 01-02-25 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα . Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: Θα νιώσει όντως περίεργα Click για ανάπτυξη... Δε πειράζει, 10 χρόνια με ξέρει. Με έχει συνηθίσει
KleinosBrekias Δραστήριο μέλος Ο Μητσαρας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 46 ετών, είναι Άεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 553 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2025 στις 08:24 Ο KleinosBrekias: #28 02-02-25 08:24 Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα .
Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα .