Αγαπημένος ηθοποιός

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Καλά, δεν ξέρω με ποιους σκηνοθέτες συναναστρέφεσαι εσύ, αλλά οι σημαντικότεροι (Λιβαθινός, Θεοδωρόπουλος, Μελεμέ, Χατζάκης, Τερζόπουλος κ.α) επειδή έχω μιλήσει με όλους και τους ξέρω προσωπικά, την θεωρούν κορυφαία.

Οπότε τι μας νοιάζει η γνώμη του καθενός, όταν τέτοιοι καλλιτέχνες σου πλέκουν το εγκώμιο; 😉

Και σταματώ εδώ γιατί είμαστε εκτός θέματος. Για ομορφιά μιλούσαμε, όχι για τάλαντο.

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.
Βρε αφήστε την ! Εγώ δεν έχω ιδέα για την κοπέλα, μόνο εμφανισιακά

Ας της αρέσει , που σας επηρεάζει τόσο ;
Και εμένα δεν μαρεσει η σαντρα μπουλοκ και η τζενιφερ ανιστον σαν ηθοποιοί, σίγουρα υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν μαζί μου

δηλαδή τι να κάνουμε τώρα 😂
Ορίστε;;
Ας κάνει ο,τι θέλει η Ερι, εγώ δεν έχω ιδέα από θέατρο και δεν με απασχολούν οι ηθοποιοί και πολυ.
Λεω, απλά, το ότι δεν χρειάζεται να κολλάμε με γνωστά πρόσωπα τόσο πολύ…φαίνεται λίγο…περιεργο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Α να, την συζητούσαμε και τελικά εμφανίστηκε❤️ @Azur (και ο Μελέτης Ηλίας είναι πολύ όμορφος)

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.532 μηνύματα.
Βρε Ερι, μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη με την γυναίκα αυτή;
Ναι είναι όμορφη, έχει ταλέντο… ποιος ο λόγος να την κάνεις είδωλο;
Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ...
Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki».

Εριφύλη, πλάκα, ε :P

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Βρε το έχω πει και παλιότερα εγώ...
Μην ακούσουμε καμιά μέρα είδηση «Νεαρά ηθοποιός συνελήφθη γιατί παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που της είχαν επιβληθεί από την Κα Κίτσιου. Φήμες λένε ότι έκανε πολλές φορές λόγο για τον θαυμασμό της προς τη γνωστή ηθοποιό σε ένα forum ονόματι e-steki».

Εριφύλη, πλάκα, ε :P
Μέσα στην εβδομάδα που θα την ξαναδώ θα της τα πω αυτά😪

(θα ανεβάσω και σελφι, έτσι γιατί σας έλειψα)

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.264 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.
Ξενοι : Daniel Day Lewis , Heath Ledger , Meryl Streep
Ελληνες : Γιαννης Βογλης , Γιωργος Φουντας , Ειρηνη Παππα .

Χρήστες Βρείτε παρόμοια