Guest 434210
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-08-21

18:32
Με μπουγάτσα καλύτερα. Κατεβαίνουν τα φαρμακια της ζωής ευκολότερα.Και με λουκουμακι δίπλα![]()

Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

18:37
Βρε ο ελληνικός πάει με όλα !!!
Μόνο με ελίτσα και κουλουράκι πλεξούδα δίπλα να μην είναι γιατί δεν τα μπορώ τα μνημόσυνα
Μόνο με ελίτσα και κουλουράκι πλεξούδα δίπλα να μην είναι γιατί δεν τα μπορώ τα μνημόσυνα

Guest 434210
Επισκέπτης

24-08-21

18:49
Βάλε ελίτσα τυράκι και ντοματουλα μαζί με πρόσφορο για high class καταστάσεις παρέα με τον ελληνικόΒρε ο ελληνικός πάει με όλα !!!
Μόνο με ελίτσα και κουλουράκι πλεξούδα δίπλα να μην είναι γιατί δεν τα μπορώ τα μνημόσυνα![]()
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

24-08-21

18:53
ουσιαστικά ελληνικός είναι απλά μας τον έφεραν οι Οθωμανοί οι οποίοι τον πήραν από την Αραβία.Τώρα αν πω πως δεν είναι ελληνικός να αρχίσω το τρέξιμο πριν προλάβω να το πω ;![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-08-21

19:22
Παραδοση αλλα με το δικο μας τροπο ε?

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

24-08-21

19:29
Εγω παιρνω Φραπε με κρουασάν βουτύρου!!

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-08-21

19:30
τελεια τελεια !!!!!! Επισης εχω βρει ενα κρουασαν ζαμπον τυρι στο φουρνο της γειτονιας και παει με τον καφε σουπερ!Εγω παιρνω Φραπε με κρουασάν βουτύρου!!![]()

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

24-08-21

19:32
Εγω καθε μερα παίρνω Φραπε μετριο με γαλα και ενα κρουασάν Βουτηρου απο Coffee Island η απο Everest.τελεια τελεια !!!!!! Επισης εχω βρει ενα κρουασαν ζαμπον τυρι στο φουρνο της γειτονιας και παει με τον καφε σουπερ!![]()
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-08-21

19:33
μια χαραααα!!!!Εγω καθε μερα παίρνω Φραπε μετριο με γαλα και ενα κρουασάν Βουτηρου απο Coffee Island η απο Everest.

American Economist
Επιφανές μέλος

24-08-21

19:36
Εχω βρει ενα καταπληκτικό μερος με τον καλυτερο φιλο/ συμφοιτητη μου και παμε παρεα για καφε, μπυρα η φαγητο. Ειναι στο ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος. Κανει καταπληκτικό καφε και φαγητο (pizza, Burger και pasta).μια χαραααα!!!!εγω στηριζω και τα συνοικιακα και τις αλυσιδες μια απο τους μεν και μια απο τους δε και ετσι εχω ποικιλια,βεβαια αυτα που παιρνω ειναι αυτα που μαρεσουν!!!
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-08-21

19:38
τελεια ακομα!!!!Το μερος απιστευτο ειδικα οταν εχει θεματικες βραδιες και αφιερωματα!!!Εχω βρει ενα καταπληκτικό μερος με τον καλυτερο φιλο/ συμφοιτητη μου και παμε παρεα για καφε, μπυρα η φαγητο. Ειναι στο ίδρυμα Σταύρος Νιαρχος. Κανει καταπληκτικό καφε και φαγητο (pizza, Burger και pasta).
Εγκρινω!!!!!Και η βολτα διπλα στη λιμνουλα επισης.
American Economist
Επιφανές μέλος

24-08-21

19:42
Εγω λεω βασικα την καφετέρια που ειναι πισω στα γηπαιδ τρεξίματος αν ξερεις! Λεγεται jardin all day stories αν δεν κανω λαθος.τελεια ακομα!!!!Το μερος απιστευτο ειδικα οταν εχει θεματικες βραδιες και αφιερωματα!!!
Εγκρινω!!!!!Και η βολτα διπλα στη λιμνουλα επισης.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-08-21

19:54
Κατι θυμαμαι ναιΕγω λεω βασικα την καφετέρια που ειναι πισω στα γηπαιδ τρεξίματος αν ξερεις! Λεγεται jardin all day stories αν δεν κανω λαθος.

Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

20:11
Εγω λεω βασικα την καφετέρια που ειναι πισω στα γηπαιδ τρεξίματος αν ξερεις! Λεγεται jardin all day stories αν δεν κανω λαθος.
Το σημειώνω και θα πάω τώρα που θα ξανάρθω να δω τι παίζει

American Economist
Επιφανές μέλος

24-08-21

20:13
Θα το ευχαριστηθείςςΤο σημειώνω και θα πάω τώρα που θα ξανάρθω να δω τι παίζει![]()
Ευχαριστω τον φιλο μου που μου το εμαθε!!
Guest 875331
Επισκέπτης

24-08-21

20:34
Ice latte με καφε arabica απο το Γρηγόρη, μονή δόση. 

sunsetpp
Νεοφερμένο μέλος
Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.

25-08-21

04:17
Γαλλικος καφε φιλτρου δηλ!! και μετα καπουτσίνο

25-08-21

10:45
Ο καφές φίλτρου είναι τοπ για μένα και μετά ο ελληνικός. Την σειρά ακολουθεί ο φρέντο εσπρέσσο.
Guest 896561
Επισκέπτης

25-08-21

11:51
Φίλτρου ή καπουτσίνο χειμώνα, φρέντο εσπρέσσο καλοκαίρι, αλλά φραπεδάρα ΠΑΝΤΑ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μπαίνει ο Γιάννης και πολιτικοποιείται και ο καφές.ουσιαστικά ελληνικός είναι απλά μας τον έφεραν οι Οθωμανοί οι οποίοι τον πήραν από την Αραβία.
Guest 890013
Επισκέπτης

25-08-21

12:09
Ειλικρινά τώρα, πώς πίνετε ελληνικό καφέ;
Αηδία
Αηδία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.