Guest 434210
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-08-21

15:04
Καφές να ναι και ας γαβγίζει. Να με ξυπνήσει θέλω. 

Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

15:09
Έτσι είναι αλλά όταν ο καφές ξυπνάει και κάτι πονεμένα στομάχια καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμεΚαφές να ναι και ας γαβγίζει. Να με ξυπνήσει θέλω.![]()

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

24-08-21

15:11
Εχεις δικιο, εγω επειδη εχω κατι θεματα με το αγχος μου πολλες φορες παιρνω Decaf.Έτσι είναι αλλά όταν ο καφές ξυπνάει και κάτι πονεμένα στομάχια καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε![]()
Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

15:16
Όχι γάλα στους καφέδες θα σωθείς πίστεψέ με και μόνο αλεσμένο καφέ, ποτέ νεςΕχεις δικιο, εγω επειδη εχω κατι θεματα με το αγχος μου πολλες φορες παιρνω Decaf.

Μόνο έτσι ξεπέρασα το θέμα καφέ και γαστροοισοφαγική .
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

24-08-21

15:17
Λατρευω φραπε ομως και αλλοι μου ειπαν το ιδιο με εσενα, χωρις να μου λενε το γαιτι.Όχι γάλα στους καφέδες θα σωθείς πίστεψέ με και μόνο αλεσμένο καφέ, ποτέ νες
Μόνο έτσι ξεπέρασα το θέμα καφέ και γαστροοισοφαγική .

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-08-21

15:23
Λατρευω φραπε ομως και αλλοι μου ειπαν το ιδιο με εσενα, χωρις να μου λενε το γαιτι.![]()

Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

15:28
Όπως ποτέ καφέ με άδειο στομάχι γιατί παράγονται περισσότερο γαστρικά υγρά .
Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, που μετά το φαγητό ένας καφές βοηθάει και στην καλύτερη πέψη
Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, που μετά το φαγητό ένας καφές βοηθάει και στην καλύτερη πέψη

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

24-08-21

15:30
Ακριβως ετσι.Βεβαια θα πω αναλογα τους ανθρωπους υπαρχουν μερικοι που δεν τους ενοχλει και τον πινουν μονο με γαλα τον καφε και αλλους που τους ενοχλει.Κι εγω χωρις γαλα αλλα προτιμω νες απο καπουτσινο μου πεφτει ελαφρυ ο νες μη γελαςΌπως ποτέ καφέ με άδειο στομάχι γιατί παράγονται περισσότερο γαστρικά υγρά .
Σε αντίθετη περίπτωση βέβαια, που μετά το φαγητό ένας καφές βοηθάει και στην καλύτερη πέψη![]()

Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

15:33
Ακριβως ετσι.Βεβαια θα πω αναλογα τους ανθρωπους υπαρχουν μερικοι που δεν τους ενοχλει και τον πινουν μονο με γαλα τον καφε και αλλους που τους ενοχλει.Κι εγω χωρις γαλα αλλα προτιμω νες απο καπουτσινο μου πεφτει ελαφρυ ο νες μη γελαςθελω να πω ειναι οπως καθεται στον καθεναν αυτο πιστευω.
Ελαφρύς ο νές???

Πλάκα με κάνεις ,εγώ αν πιω νες εκτός ότι θα τερματίσω το στομάχι μου θα κάνω και τρεις μέρες να κοιμηθώ ..

Μάλλον έχετε πολύ γερή κράση

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-08-21

15:35
ο φραπε εννοω.παλια επινα μεχρι 4 την ημερα λογω δουλειας με βοηθουσαν.Ελαφρύς ο νές???
Πλάκα με κάνεις ,εγώ αν πιω νες εκτός ότι θα τερματίσω το στομάχι μου θα κάνω και τρεις μέρες να κοιμηθώ ..
Μάλλον έχετε πολύ γερή κράση![]()
Τωρα σε 1 2 την ημερα αναλογα κιολας.
Πιστευω ειναι οτι τραβαει το στομαχι του καθενα,οτι μας καθεται καλα το προτιμαμε.
Το πινω το κοβω κανω και 4 5 μηνες χωρις και ξανα παλι,τετοια φαση

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

24-08-21

15:38
Ελληνικός παραδοσιακός καφές μόνο. Ποτέ δεν με άρεζαν φραπέδες και τέτοια και ας είμαι Σαλονικιός.
Guest 434210
Επισκέπτης

24-08-21

15:43
Για αυτό τα Nexium παραμασχαλα και έχει ο Θεός.Έτσι είναι αλλά όταν ο καφές ξυπνάει και κάτι πονεμένα στομάχια καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε![]()

Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

15:44
ο φραπε εννοω.παλια επινα μεχρι 4 την ημερα λογω δουλειας με βοηθουσαν.
Τωρα σε 1 2 την ημερα αναλογα κιολας.
Πιστευω ειναι οτι τραβαει το στομαχι του καθενα,οτι μας καθεται καλα το προτιμαμε.
Το πινω το κοβω κανω και 4 5 μηνες χωρις και ξανα παλι,τετοια φαση![]()
Έλα ρε συ και πως κοιμόσουν με 4 καφέδες ???
Ένα τον πρωί και τέλος και αν θέλω και το απόγευμα άντε ένα ντεκαφ .
Μόνο όταν έχω δουλειά το βράδυ ή διάβασμα θα πιω και ένα δεύτερο για να με κρατήσει

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

24-08-21

16:09
Κοιμομουν, αλλα την ημερα ενιωθα διαστημοπλοιο να φυγω απο το ταβανιΈλα ρε συ και πως κοιμόσουν με 4 καφέδες ???
Ένα τον πρωί και τέλος και αν θέλω και το απόγευμα άντε ένα ντεκαφ .
Μόνο όταν έχω δουλειά το βράδυ ή διάβασμα θα πιω και ένα δεύτερο για να με κρατήσει![]()

Guest 434210
Επισκέπτης

24-08-21

16:13
Άμα δεν πιω καφέ, νιώθω ότι σβήνω χάνομαι. Εξατμιζομαι σαν σκόνη. Σαν τον Κόμη Δράκουλα χωρίς μαμ.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

24-08-21

16:16
Διπλός, βαρύς, σκέτος και έξτρα μερακλίδικος, έτσι;Ελληνικός παραδοσιακός καφές μόνο. Ποτέ δεν με άρεζαν φραπέδες και τέτοια και ας είμαι Σαλονικιός.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.036 μηνύματα.

24-08-21

16:23
Έτσι αλλά είναι ανάλογα τα κέφια.Διπλός, βαρύς, σκέτος και έξτρα μερακλίδικος, έτσι;
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.591 μηνύματα.

24-08-21

18:02
Τώρα αν πω πως δεν είναι ελληνικός να αρχίσω το τρέξιμο πριν προλάβω να το πω ;Ελληνικός παραδοσιακός καφές μόνο. Ποτέ δεν με άρεζαν φραπέδες και τέτοια και ας είμαι Σαλονικιός.

Guest 528707
Επισκέπτης

24-08-21

18:07
Και με λουκουμακι δίπλαΔιπλός, βαρύς, σκέτος και έξτρα μερακλίδικος, έτσι;

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

24-08-21

18:31
Εγκρίνω, αλλά επειδή δε μου αρέσουν λουκούμια πάω με το τίμιο λαϊκό παστελάκιΚαι με λουκουμακι δίπλα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.