Και εγώ φραπέ πίνω αλλά άκουσα πολλά το στομάχι.Σου χω λυσεις. Καταρχας ο ελληνικος φτιαχνεται γρηγοροτερα και δε χρειαζεται να χτυπιεσαι για να κανεις αφρο, βγαλε παγακια, βαλε παγακια, ψαξε καλαμακι κλπκλπ
Κατα δευτερον εχει βγει φρεντο στην αγορα και φτιαχνεται με την απλη φραπιερα. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγο χτυπημα το γαλα αλλα αν θες ριχνεις εβαπορε και το κανεις φρεντο εσπρεσσο.
Στην υγεια μας, εγω πινω ελληνικο τωρα απογευματινο (ητοι ελαφρυτερο)

Ο ελληνικός μου αρέσει αλλά με τόση ζέστη πως τον πίνεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν με έχει πειράξει ποτέ στο στομάχι, μόνο στα νεύρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Γω φραπε δεν πινω, μια στο τοσο μπορει. Καποτε επινα αλλα το στομαχι μου κλαταρε, γιαυτο αν εχεις ενοχλησεις, αποφευγε τον, τσακιζει νευραΟ ελληνικός μου αρέσει αλλά με τόση ζέστη πως τον πίνεις;
Ειναι ανοιχτο το air-conditioner

JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ελληνικός μου αρέσει αλλά με τόση ζέστη πως τον πίνεις;
Εγώ προσωπικά άνετα.
Πολύς κόσμος πίνει ελληνικό καφέ το καλοκαίρι. Δοκίμασέ το!

Έχεις όμως ένα point με το ζεστό φαΐ.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

μπα.. και μονο που ακουω την διαδικασια που ου ειπες!χανω χρονο!αλλα πολλες φορες εχω παρει φρεντο και εχω φτιαξει σπιτι μου!δεν ειναι δυσκολο αλλα μου παιρνει πιο πολυ και ρο απ,οτι ο φραπε!εξαλλου τον χυπαω με το μιξερ αμεσως δεν μου αρεσει να τον λιωνω!θελω να εχε και κομματια ζαχαρις απο κατω και να τα καταπινω!Σου χω λυσεις. Καταρχας ο ελληνικος φτιαχνεται γρηγοροτερα και δε χρειαζεται να χτυπιεσαι για να κανεις αφρο, βγαλε παγακια, βαλε παγακια, ψαξε καλαμακι κλπκλπ
Κατα δευτερον εχει βγει φρεντο στην αγορα και φτιαχνεται με την απλη φραπιερα. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι λιγο χτυπημα το γαλα αλλα αν θες ριχνεις εβαπορε και το κανεις φρεντο εσπρεσσο.
Στην υγεια μας, εγω πινω ελληνικο τωρα απογευματινο (ητοι ελαφρυτερο)

DoKi
Νεοφερμένο μέλος

Αλλά αν θες να πιείς καφέ έτσι, και να μην τρυπήσεις το στομάχι σου πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 15 ευρώ για μια ποσότητα 20 καφέδων.
Τώρα, απλά για να σπάει η απαισιότητα του φραπέ μια κοφτή ζάχαρη σε 2 καφέ απαιτείται.
Εσπρέσο μέτριος είναι ο μοναδικός καφές που πίνεται σα νερό το καλοκαίρι.
Αλλά όλοι οι ζεστοί καφέδες σκέτοι. Δε γίνεται αλλιώς.
Επίσης, τις φήμες περί γαλλικού, ότι είναι ο καλύτερος καφές επειδή είναι φιλτραρισμένος μην τις έχετε και πολύ υπ'όψιν.
Καλύτερα 1 νες παρά 2 γαλλικοί.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα λες οτι ο εσπρεσο πινεται μονορουφι,φανταζομαι οτι θα σε πιανουν κρισεις νευρασθενειας!χαχαχαχαχαχααχ πλακα κανω!εμενα αν ο καφες δεν εχει ζαχαρη δεν μου αρεσει!Κανονικά ο καφές πίνεται χωρίς ίχνος ζάχαρης και γάλατος.
Αλλά αν θες να πιείς καφέ έτσι, και να μην τρυπήσεις το στομάχι σου πρέπει να δώσεις τουλάχιστον 15 ευρώ για μια ποσότητα 20 καφέδων.
Τώρα, απλά για να σπάει η απαισιότητα του φραπέ μια κοφτή ζάχαρη σε 2 καφέ απαιτείται.
Εσπρέσο μέτριος είναι ο μοναδικός καφές που πίνεται σα νερό το καλοκαίρι.
Αλλά όλοι οι ζεστοί καφέδες σκέτοι. Δε γίνεται αλλιώς.
Επίσης, τις φήμες περί γαλλικού, ότι είναι ο καλύτερος καφές επειδή είναι φιλτραρισμένος μην τις έχετε και πολύ υπ'όψιν.
Καλύτερα 1 νες παρά 2 γαλλικοί.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτα ειναι!ο πιο νοστιμος καφες και ειδικα με κανελα!φρεντο καπουτσινο ηταν ο καφες του φετινου καλοκαιριου.![]()
ΡΗΝΟΥΛΑ
Νεοφερμένο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν εχ πιει φρεντοτσινο!ωραιος ειναι?Fredoccino πολύ νόστιμος!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Να πιείς είναι πολύ νόστιμος!δεν εχ πιει φρεντοτσινο!ωραιος ειναι?
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

θα δοκιμασω!εχει καμια σχεση με τον φρεντο καπουτσινο?Να πιείς είναι πολύ νόστιμος!
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Oχι,ο φρεντο καπουτσινο ειναι ενα κρυο ροφημα το οποιο προερχεται απο το καπουτσινο το οποιο ειναι ζεστο σαν ροφημα.Το freddoccino ειναι κρυο!θα δοκιμασω!εχει καμια σχεση με τον φρεντο καπουτσινο?
mariophys
Εκκολαπτόμενο μέλος

Irish Coffe
Freddo Espresso
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.