stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

προπερσι ειχα παει κουσαντασι!το τουρκικο χαρμανι ειναι καταπληκτικο!ο καφες αυτος ειναι 2 φορες καλυτερος απο τον δικο μας!Τουρκικος ( μην ξινίζετε τούρκικος είναι ας τον βαφτίσαμε ελληνικό ! )
Irish Coffe
Freddo Espresso
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

προπερσι ειχα παει κουσαντασι!το τουρκικο χαρμανι ειναι καταπληκτικο!ο καφες αυτος ειναι 2 φορες καλυτερος απο τον δικο μας!
Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα!Kαι εγώ που ξαναπήγα φέτος Τουρκία, ήπια και τον απήλαυσα ιδιαίτερα.![]()
Devina
Τιμώμενο Μέλος

τον τουρκικο δεν ηπιες?εμεις οταν ειχαμε παει αγορασαμε και για το σπιτι!μυριζε υπεροχα!
Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

σε ποιο μερος πηγες τουρκια?Ναι, τον τούρκικο. Εμείς δεν πήραμε πίσω, αλλά ήπια εκεί. Και φέτος και την προήγουμενη φορά. Ήταν ωραίος πάντως δεν μπορώ να πω.![]()
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση.
Εσύ;
Είμαστε οφ τόπικ βέβαια.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικΤην πρώτη φορά Κωνσταντινούπολη & Κουσάντασι. Μαγικά!
Και φέτος επειδή πήγα Καστελλόριζο περάσαμε απέναντι στο Kas, που είναι μισή ώρα απόσταση.
Εσύ;
Είμαστε οφ τόπικ βέβαια.και για να μη συνεχίσω ας πω ότι ο νες ζεστός δεν μου αρέσει τώρα που το θυμήθηκα!.
![]()

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

ο τουρκικος τι καφες ειναι?εγω κουσαντασι ,ηταν τελεια αλλα τωρα που το θυμηθηκα δεν αξιζει να πινεις αλλον καφε εκει εκτος απο τον τουρκικο!

_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατάλοιπο μιας εποχής που έφυγε για πάντα...ο τουρκικος τι καφες ειναι?![]()
Και μια ιδέα για απολαυστικό γκαφέ, συνεπικουρούμενης της ζέστης των ημερών για αφύπνιση των αισθήσεων! Βάζετε μέσα στο (μεγάλο) ποτήρι με τον φραπέ μια μπάλα παγωτό! Σοκολάτα ή βανίλια ταιριάζει καλύτερα.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

ο τουρκικος τι καφες ειναι?![]()
...διαφορετικά ο ελληνικός.

stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια!...διαφορετικά ο ελληνικός.![]()
Devina
Τιμώμενο Μέλος

μοιαζει με τον ελληνικο αλλα εχει πιο εντονη γευση και μυρωδια!
Ε, ναι...Απλά στην όψη, στο ψήσιμο είναι σαν να λέμε ελληνικό. Στη γευσή αλλάζει ναι.

Άγγελος
Επιφανές μέλος

εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε..
τι γινεται?
αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα?
ή εχει αναγκη την καφεινη?
για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε..
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

https://www.homeopathy.gr/homeopathy/coffee_caffeine_decafeine.html
εδω γραφει για καρκινογονους ντεκαφεινε..
τι γινεται?
αν καποιος δεν μπορει χωρις καφε και κοιμαται,,αν πιει ντεκαφεινε,,θα εχει παρομοια αποτελεσματα?
ή εχει αναγκη την καφεινη?
για τον πατερα μου ρωταω..γιατι εγω δεν πινω καφε..
Η καφεΐνη είναι διεγερτική ουσία, αυτή είναι υπεύθυνη για την διεγερτική δράση του καφέ.
lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το καλοκαιράκι προτιμώ φρέντο, δεν πίνω πλέον καθόλου φραπε, τον έχω κόψει δυο χρόνια τώρα!!
Γενικότερα μαρέσει και ο ελληνικός αλλα έτσι όπως τον φτιάχνω εγω δεν τον πίνω σε μαγαζιά!!
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Ανευ ζαχαρης κλπ...
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

ιδιοι ειναι αλλα ο τουρκικος εχει πιο ωραια γευση πιστευω και μυρωδιαFreddo και ελληνικος(που στην πραγματικοτητα ουτε τουρκικος ειναι, αλλα αραβικος, απλως τοσο τουρκοι, οσο και ελληνες θελουν να τον οικειοποιηθουν)
Ανευ ζαχαρης κλπ...
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου.
είσαι σίγουρος ότι το γκουαράνα έχει καφείνη ; εμένα που το έδιναν τότε που έκανα ομοιοπαθητική.

vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε αυτή την εξεταστική το έχω παρακάνει με τους καφέδες (γενικά δεν πίνω καφέ). Πίνω κάθε μέρα σχεδόν ρόφημα guarana (που έχει καφεΐνη) και τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και τους espresso, freddo και φίλτρου.
Από ύπνο πως τα πας;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.