Αγαπημένος καφές

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας καφές;
Επιτρέπονται οι πολλαπλές ψήφοι.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 181)
  • Φραπεδιά (η αθάνατη ελληνική παράδοση)

Ψήφοι: 41 22,7%
  • Φραπόγαλο (η παράδοση σε έκδοση baby)

Ψήφοι: 12 6,6%
  • Ελληνικός (ή η επιστροφή της χόβολης)

Ψήφοι: 20 11,0%
  • Ελληνικός διπλός (για διπλή απόλαυση)

Ψήφοι: 27 14,9%
  • Φίλτρου (η διάφανη απόλαυση)

Ψήφοι: 29 16,0%
  • Εσπρέσσο (η δύναμη σε ristretto ή lungo)

Ψήφοι: 17 9,4%
  • Καπουτσίνο (με πολλή πολλή κρέμα ή σαντιγύ)

Ψήφοι: 38 21,0%
  • Φρεντοτσίνο (τα καινά δαιμόνια ...)

Ψήφοι: 10 5,5%
  • Εσπρέσσο φρέντο (γιατί είμαστε θερμοί τύποι)

Ψήφοι: 37 20,4%
  • Καπουτσίνο φρέντο (γιατί έχει ωραίο αφρό)

Ψήφοι: 37 20,4%
  • Άλλος

Ψήφοι: 3 1,7%
  • Δεν πίνω καφέ

Ψήφοι: 10 5,5%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    181
Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω:slourp:. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino.:mpliaks:

Λατρεύω φρεντο καπουτσινο!! Θα συμφωνησω για τον ελληνικό!:mpliaks:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

NescEsp100g_May07__80004_std.jpg
αυτο πινω τωρα τελευταια το απογευμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Και δεν σου πέφτει βαρύ; :confused:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Και δεν σου πέφτει βαρύ; :confused:

χαχχαχαχ αυτο ακριβως σκεφτηκα και γω.

Ενας ειναι ο καφες. Φραπες μετριος με γαλα. Κατα ταλλα και ο φρεντο εσπρεσσο ειναι καλος οπως και ο ελληνικος (η μυρωδια του ειδικα!). Ο γαλλικος μου φαινεται πια νεροζουμι..:hmm:

Μπορει να ειναι ο χειροτερος καφες, αλλα καποιες φορες ειναι ο μονος που θελω!

ΦΡΑΠΕΔΙΑ !

Ρε παιδιά, αν σας αρέσει ο espresso μην παίρνετε nescafe. Δεν είναι espresso, δεν μπορεί να φτάσει τον espresso.
Είναι να σαν αρέσουν τα sport αυτοκινητά και να παίρνετε Hunday coupe :P

Γιατί είναι τόσο ακριβές οι καφετιέρες για espreso? :(

Ρε παιδιά, αν σας αρέσει ο espresso μην παίρνετε nescafe. Δεν είναι espresso, δεν μπορεί να φτάσει τον espresso.
Είναι να σαν αρέσουν τα sport αυτοκινητά και να παίρνετε Hunday coupe :P

Πραγματικά καμία σχέση... Αλλά είναι μια λύση ανάγκης... Ας πούμε τώρα που είμαι Χαλκιδική και η μηχανή του εσπρέσσο είναι στην Θεσσαλονίκη, κάπως παλεύεται...

Γιατί είναι τόσο ακριβές οι καφετιέρες για espreso? :(

Αυτήν, ας πούμε, την θεωρείς ακριβή;

Αυτήν, ας πούμε, την θεωρείς ακριβή;

Δε τη λες και φτηνή ομως. Οι καφετιέρες φίλτρου έχουν περίπου 20 ευρώ. Στα μισά λεφτά δηλαδή! :P Και σκέψου αυτή εδώ είναι η πιο φθηνή!

Δε τη λες και φτηνή ομως. Οι καφετιέρες φίλτρου έχουν περίπου 20 ευρώ. Στα μισά λεφτά δηλαδή! :P Και σκέψου αυτή εδώ είναι η πιο φθηνή!

Όχι, ούτε φθηνή είναι, αλλά η μηχανή του εσπρέσσο είναι πιο σύνθετη... Το νερό σ' αυτήν χρειάζεται να βρίσκεται σε πολύ μεγαλύτερη πίεση, κι επίσης η περισσότερες έχουν και το μηχάνημα για τον ατμό...

Είναι η πιο φθηνή στην πρώτη σελίδα που μου άνοιξε η αναζήτηση... Δεν έκανα ολόκληρη έρευνα...;)

Για πολλά χρόνια έπινα φραπέ

Όταν ανακάλυψα όμως τον freddo τότε κατάλαβα τη έχανα τόσα χρόνια!! :)

εγώ φραπέ (νομίζω :P ) 1 καφέ- 2 ζάχαρη όλο φρέσκο γάλα.. δηλαδή νερό πολύ λίγο ίσα ίσα για να χτυπηθεί το καφεδάκι.. ;)
άντε και καμιά φορά αν έχω όρεξη φρέντο εσπρέσσο μέτριο με μπόλικο γάλα εβαπορέ μέσα.. :whistle:

ελληνικος διπλος :)

Πίνω καφέ φίλτρου σπίτι (καμιά φορά με γεύσεις) - γιατί είναι εύκολος και γρήγορος - και freddo cappuccino ή απλό cappuccino ανάλογα με την εποχή στις καφετέριες..

Μου αρέσει το Nescafe Gold Blend decaf! ΟΚ όχι τελείως απαλλαγμένο από καφείνη αλλά νταξ.

Αυτό αδυνατώ εγώ να καταλάβω... Γιατί να πιεις decaf??? Αφού στο caf βρίσκεται όλη η ουσία του καφέ... Είναι σαν να πίνετε βότκα χωρίς αλκοόλ ρε παιδιά...:/:

Συνηθως φραπε μετριο πινω.

Νες Ντεκαφεινε με γαλα. Και για να απαντησω γιατι πινω Ντεκαφεινε... Γιατι απλα μου αρεσει η γευση του καφε αλλα η καφεινη πλεον με πειραζει πολυ στα νευρα!!!

Φετος κανω break απο καπουτσινο κι εσπρεσακι και πίνω νες ντεκαφεινε σκετο με γαλα με γευση φουντουκι
Ο ελληνικος ο σκετος ο διπλος ο βαρυς κι ασηκωτος παραμενει ως πρωινος καφες χροοονια τωρα:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back