tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 12:37 Η tzenaki_m: #141 28-08-11 12:37 ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 12:45 Η kaleidoscope: #142 28-08-11 12:45 Πλέον έχω κατασταλάξει σε ελληνικό και φίλτρου. Είναι οι μόνοι που με πιάνουν χωρίς να μου φέρνουν ναυτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 13:53 Η somebody έγραψε: #143 28-08-11 13:53 O ελληνικος-τουρκικος-αυτος με το μαυρο κατακαθι τελοςπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:01 Η CiNeFiL έγραψε: #144 04-09-11 13:01 nescafe frappe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η karotenia: #145 04-09-11 14:08 ελληνικος (all time classic) και καπουτσινο και φυσικα ολοι οι καφεδες απο τα σταρμπακς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:17 Ο Alejandro Papas: #146 04-09-11 14:17 ελληνικος και εσπρεσσο το χειμωνα και ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ φραπεδακι σκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #147 04-09-11 14:40 δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 12:45 Η kaleidoscope: #142 28-08-11 12:45 Πλέον έχω κατασταλάξει σε ελληνικό και φίλτρου. Είναι οι μόνοι που με πιάνουν χωρίς να μου φέρνουν ναυτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 13:53 Η somebody έγραψε: #143 28-08-11 13:53 O ελληνικος-τουρκικος-αυτος με το μαυρο κατακαθι τελοςπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:01 Η CiNeFiL έγραψε: #144 04-09-11 13:01 nescafe frappe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η karotenia: #145 04-09-11 14:08 ελληνικος (all time classic) και καπουτσινο και φυσικα ολοι οι καφεδες απο τα σταρμπακς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:17 Ο Alejandro Papas: #146 04-09-11 14:17 ελληνικος και εσπρεσσο το χειμωνα και ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ φραπεδακι σκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #147 04-09-11 14:40 δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πλέον έχω κατασταλάξει σε ελληνικό και φίλτρου. Είναι οι μόνοι που με πιάνουν χωρίς να μου φέρνουν ναυτία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
somebody Νεοφερμένο μέλος Η somebody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 28 Αυγούστου 2011 στις 13:53 Η somebody έγραψε: #143 28-08-11 13:53 O ελληνικος-τουρκικος-αυτος με το μαυρο κατακαθι τελοςπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:01 Η CiNeFiL έγραψε: #144 04-09-11 13:01 nescafe frappe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η karotenia: #145 04-09-11 14:08 ελληνικος (all time classic) και καπουτσινο και φυσικα ολοι οι καφεδες απο τα σταρμπακς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:17 Ο Alejandro Papas: #146 04-09-11 14:17 ελληνικος και εσπρεσσο το χειμωνα και ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ φραπεδακι σκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #147 04-09-11 14:40 δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O ελληνικος-τουρκικος-αυτος με το μαυρο κατακαθι τελοςπαντων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 13:01 Η CiNeFiL έγραψε: #144 04-09-11 13:01 nescafe frappe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η karotenia: #145 04-09-11 14:08 ελληνικος (all time classic) και καπουτσινο και φυσικα ολοι οι καφεδες απο τα σταρμπακς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:17 Ο Alejandro Papas: #146 04-09-11 14:17 ελληνικος και εσπρεσσο το χειμωνα και ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ φραπεδακι σκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #147 04-09-11 14:40 δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
nescafe frappe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
karotenia Δραστήριο μέλος Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 411 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:08 Η karotenia: #145 04-09-11 14:08 ελληνικος (all time classic) και καπουτσινο και φυσικα ολοι οι καφεδες απο τα σταρμπακς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:17 Ο Alejandro Papas: #146 04-09-11 14:17 ελληνικος και εσπρεσσο το χειμωνα και ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ φραπεδακι σκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #147 04-09-11 14:40 δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελληνικος (all time classic) και καπουτσινο και φυσικα ολοι οι καφεδες απο τα σταρμπακς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:17 Ο Alejandro Papas: #146 04-09-11 14:17 ελληνικος και εσπρεσσο το χειμωνα και ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ φραπεδακι σκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #147 04-09-11 14:40 δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελληνικος και εσπρεσσο το χειμωνα και ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ φραπεδακι σκετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #147 04-09-11 14:40 δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν πινω και πολυ καφε..αλλα αν πιω συνηθως φραπε μετριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:09 Ο Σπυρακος (^^): #148 04-09-11 15:09 Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φραπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Maria (^_^)* Πολύ δραστήριο μέλος Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1.601 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 15:15 Η *Maria (^_^)*: #149 04-09-11 15:15 Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το χειμώνα πίνω γαλλικό,καπουτσίνο και νες καφέ..και το καλοκαίρι εννοείται ΦΡΑΠΕ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:38 Η enrose έγραψε: #150 04-09-11 16:38 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: ο νες καφε ειναι ο πιο καλος πιστευω... Click για ανάπτυξη... O νες καφέ είναι ο χειρότερος. Λατρεύω τον γαλλικό, συνήθως τον πίνω τον χειμώνα. Για καλοκαιράκι φρέντο καπουτσίνο με ελάχιστο αφρόγαλα. Μ'αρέσει και ο ελληνικός αρκετά, αλλά μόνο όταν τον φτιάχνω μόνη μου. Τον νες τον έχω κόψει αρκετά χρόνια, και πλέον δεν μπορώ να τον βάλω στο στόμα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:51 Η Angelique.: #151 04-09-11 16:51 Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σπυρακος (^^): Φραπές Click για ανάπτυξη... Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:03 Η Eileen έγραψε: #152 04-09-11 17:03 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Click για ανάπτυξη... Το χειμώνα να δοκιμάσεις το Jacobs Dark Chocolate στο φίλτρου - είναι απόλαυσηηηηηηη! Εγώ freddo espresso και φραπέ και το χειμώνα και φίλτρου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2011 στις 02:01 Ο stathakis: #153 05-09-11 02:01 τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικα και σκετος ο φραπε,πινεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:10 Η RunawayDreamer: #154 08-09-11 16:10 Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εεεε, δε μου αρέσει ο καφές γενικά.... Και βασικά δε μπορώ να καταλάβω πως αρέσει σε τόσα άτομα, χμμμ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:45 Ο Dark_kronos: #155 08-09-11 16:45 Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:29 Ο stathakis: #156 08-09-11 22:29 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Φραπες και μονο φραπες το καλοκαιρι! Φραπες, νες και ελληνικος το χειμωνα! Ιδικα ενας ελληνικος στρωνει το στομαχι! Click για ανάπτυξη... αυτο το εχω παρατηρησει με τον ελληνικο!αλλα γενικα ο καφες στρωνει το στομαχι.απλως οι πολλοι βαριοι οπως το φραπε,αν δεν εχεις φαει,το διαλυει... και γουργουριζει μετα!σπαστικο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^) Περιβόητο μέλος Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.432 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:57 Ο Σπυρακος (^^): #157 09-09-11 20:57 Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _elena_: Tι βρίσκετε σε αυτό το ξέπλυμα,δεν μπορώ να καταλάβω. Όποτε τύχει και πιώ φραπέ,θα είναι μέτριος ή γλυκός με παγάκια και αρκετό γάλα,αλλιώς δεν παλεύεται. Kαλοκαίρι freddo cappuccino μέτριο,με αφρόγαλα και κανέλα! Χειμώνα γαλλικό καραμέλα ή βανίλια με λίγο γαλατάκι ή cappuccino ζεστό. Νescafe πίνω αρκετά σπάνια. Eπίσης έχω κόψει τους "καφέδες" από τα Starbucks γιατί είναι πανάκριβοι και αρκετά παχυντικοί. Click για ανάπτυξη... Είναι πώρωση :$$ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:22 Η Drama Prinzessin: #158 09-09-11 21:22 Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 176 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist Μαυρίκιος vou1 rafaela11 Wonderkid giannhs2001 Unboxholics Paragontas7000 manozzz Kate1914 Scandal abyssiniancat charmander sakplat riariaki_1990 ck_chrysiis p.theofanis A350 fmarulezkd johnsala touvlo taketrance Μήτσος10 Jack of Spades synthnightingale AggelikiGr Advocatus diaboli ROM32 Fernando_A hirasawayui Dmzk Thinkguy suaimhneas chester20080 Luludaki ggl Esperos1 alexis.patrinos Εριφύλη Phantomas Alessandra Eliza Arianara S3 Τodoroki GeorgePap2003 NickTheQuick User2350 camil Maria_Xagorari Abiogenesis P.Dam. Joji kalhkardia jj! marww spring day parrot/παπαγάλος mpapa Ilma Memetchi oups Sherlockina Stelios725 Citylights ThanasisR. Panagiotis849 Viedo Μεγάρα Idontknoww sunsetpp jims Mt73 Φωτεινη Τζα. Sevasti Panos_02 Αναστασία197 Kassiopi T C ΘανάσοςG4 fretoe Dora140303 SlimShady tslef8 Johnman97 VasoGrimes Αλκης Κ. harry akritas Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stathakis Πολύ δραστήριο μέλος Ο ευσταθιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.672 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:41 Ο stathakis: #159 09-09-11 21:41 Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Drama Prinzessin: Ούτε εμένα μου αρέσει ο καφές γενικά, ειδικά ο φραπές nescafe που όλοι τον έχουν σαν θεό. Εγώ πίνω freddoccino, το οποίο έχει ελάχιστο καφέ μέσα και μερικές φορές ελληνικό. Μυρίζει ωραία. Click για ανάπτυξη... βασικα εγω αυτον τον θεωρω περισσοτερο γλυκο παρα καφε!ειναι νοστιμος παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Σεπτεμβρίου 2011 στις 22:39 Ο Guest 125423: #160 09-09-11 22:39 Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αν και δεν πίνω συχνά καφέ, μ' αρέσει πολύ ο φραπές και το freddoccino με σιρόπι καραμέλα. Ειδικά το freddoccino το λατρεύω. Α, και δεν μπορώ καθόλου μα καθόλου τον ελληνικό και το freddo cappuccino. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.