Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Τον χειμώνα προτιμώ ζεστό καφε (έχουμε και μια ευαισθησία στα κρύα όποτε αναγκαστικά

Έρι
Νεοφερμένο μέλος

nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

wonderfullife
Νεοφερμένο μέλος

Αν και τώρα τελευταία, επειδή ξεκίνησα τις ζαχαρίνες πίνω μόνο φρέντο καπουτσίνο...Είναι ο μόνος που αντέχω με ζαχαρίνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Με γάλα μου φαίνεται ότι αλλοιώνεται πολύ η γεύση του, το άρωμά τουΓαλα.Πινεται και σκετος αλλα κυριως,με γαλα
![]()

Κι όταν λες γάλα, σε τι ποσότητα περίπου;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Άμα πιεις καφέ απ'τα χέρια μου θα καταλάβεις πως τον πίνουμεΤον καφέ φίλτρου πώς τον πίνετε χωρίς ζάχαρη;![]()

Πέρα απ'την πλάκα, έτσι τον έχω συνηθίσει και νομίζω ότι η γεύση ( και το άρωμα) είναι μακράν καλύτερη δίχως ζάχαρη. Γάλα έβαζα και'γω μέχρι πέρυσι αλλά θεωρώ ότι τον αδικεί πολύ έτσι.
palio_melos
Διάσημο μέλος

Μόνο το αφρόγαλο στον cappuccino μπορώ να ανεχτώ, διαφορετικά, πλέον σιχαίνομαι και την μυρωδιά του στον καφέ

On topic
Με κρύο: Φίλτρου σπίτι (δεχόμαστε και με γεύση-άρωμα αλλά προτιμάμε τον original) - cappuccino απ'εξω (χωρίς κανέλες-σοκολάτες από πάνω)
Με ζέστη: Αντί φραπέ και μιας που δεν υπάρχει εσπρεσιέρα, αυτό σπίτι - freddo espresso απ' έξω
Σε όλα 1 μαύρη-1μιση άμα έχουμε όρεξη για γλυκάκι

Πλέον σχεδόν ποτέ φραπέ, νιώθω αρκετά περίεργο το στομάχι μετά. Ίσως κάναν νες τη βδόμαδα το χειμώνα άμα έχουμε φτάσει Γενάρη-Φλεβάρη και έχω βαρεθεί να πίνω γαλλικό.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Απεχθανομαι τον γαλλικο και μονο η μυρωδια του με απωθει
Μαρεσει ο φραπε αλλα τον αποφευγω, δεν εχουμε και δε θελουμε κυτταριτιδα.
* Για τους ασχετους: Ο φραπε κανει κυτταριτιδα.
αυτό σπίτι - freddo espresso απ' έξω
Κι εγω τον πινω αυτον, μαρεσει πολυ, αλλα δεν κανει ουτε κι αυτος καλο. Κανει κι αυτος κυτταριτιδα. Ο πιο καλος ας πουμε καφες που δεν προκαλει προβληματα ειναι ο ελληνικος. Ο φραπε-νες- επρεσσο και γαλλικος βεβαια κλονιζουν το νευρικο συστημα. Γιαυτο οσοι ειναι αγχωδεις, καλο ειναι να τους αποφευγουν. Επισης πειραζουν και στο στομαχι, ειδικα ο φραπε/νες (στιγμιαιος πως θκατα τους λενε)
Guest 892943
Επισκέπτης

Άμα πιεις καφέ απ'τα χέρια μου θα καταλάβεις πως τον πίνουμε![]()
Πέρα απ'την πλάκα, έτσι τον έχω συνηθίσει και νομίζω ότι η γεύση ( και το άρωμα) είναι μακράν καλύτερη δίχως ζάχαρη. Γάλα έβαζα και'γω μέχρι πέρυσι αλλά θεωρώ ότι τον αδικεί πολύ έτσι.
Η αλήθεια είναι ότι θέλω τον χειμώνα να αρχίζω να κόβω τη ζάχαρη (ή έστω να την ελαττώσω σημαντικά) από τον γαλλικό επειδή για να τον πιώ, βάζω αρκετή πχ 2 κουταλάκια

Το freddo espresso πώς το κάνεις σπίτι; ΤΟν χτυπάς σαν να έκανες φραπέ;Όταν ακούω για γάλα στον καφέ κάτι με πιάνει
Μόνο το αφρόγαλο στον cappuccino μπορώ να ανεχτώ, διαφορετικά, πλέον σιχαίνομαι και την μυρωδιά του στον καφέ
On topic
Με κρύο: Φίλτρου σπίτι (δεχόμαστε και με γεύση-άρωμα αλλά προτιμάμε τον original) - cappuccino απ'εξω (χωρίς κανέλες-σοκολάτες από πάνω)
Με ζέστη: Αντί φραπέ και μιας που δεν υπάρχει εσπρεσιέρα, αυτό σπίτι - freddo espresso απ' έξω
Σε όλα 1 μαύρη-1μιση άμα έχουμε όρεξη για γλυκάκι
Πλέον σχεδόν ποτέ φραπέ, νιώθω αρκετά περίεργο το στομάχι μετά. Ίσως κάναν νες τη βδόμαδα το χειμώνα άμα έχουμε φτάσει Γενάρη-Φλεβάρη και έχω βαρεθεί να πίνω γαλλικό.![]()
Τέλεια photo profil btw

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, δεν έχεις άδικο. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται βαρύς, όσο κι αν λέγεται ότι είναι πιο ελαφρύς σε σχέση με τους άλλους καφέδες.Ελληνικος σκετος και πολλα βαρυς
Απεχθανομαι τον γαλλικο και μονο η μυρωδια του με απωθει
Αν και μου αρέσει γενικώς να δοκιμάζω καινούριες γεύσεις, στον καφέ προτιμώ τις κλασικές.
Α)Την κλασική φραπεδιά
Λίγος καφές, λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου που λένε...

Β)Ο κλασικός εσπρέσο με μέλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.