γενικά όλα τα είδη καφέ μου αρέσουν.... ιδιαίτερη αδυναμία έχω σε έναν καφέ που δεν υπάρχει δυστυχώς στην Ελλάδα και λέγεται αινσπενερ (Einspäner) μοιάζει λίγο με καπουτσίνο και έχει γεύση μόκας.
Μήπως εννοείς τον βιεννέζικο;
Γιατί ο Einspaenner είναι απλός καφές με χτυπημένη κρέμα, χωρίς σοκολάτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως εννοείς τον βιεννέζικο;
Γιατί ο Einspaenner είναι απλός καφές με χτυπημένη κρέμα, χωρίς σοκολάτα.
αυτόν εννοώ, αλλά είναι με γεύση μόκας, αυτός που λες εσύ είναι ο Melange
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό λέω, ο Einspänner δεν έχει μόκα, δεν έχει σοκολάτα.
έχει σίγουρα μόκα, είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι έχει μόκα
LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν μπορω ν απεξαρτηθω απο τη φραπεδια ενω τους χειμερινους μηνες προτιμω γαλλικο κι οταν βιαζομαι εσπρεσσο.
λατρευω τον ελληνικο αλλα τον κραταω μονο για περιπτωσεις εκτακτης αναγκης (αναγκη να μεινω ξυπνια),με πανει παααρα πολυ,τρελη τσιτα λεμε!!!

Επιμένω γιατί κοίταξα σε γερμανικές και αυστριακές συνταγές και δεν έχει μόκκα. Ο Βιεννέζικος έχει (ενίοτε και μέλι)![]()
Εγώ πάντως όταν ήμουν εκεί έπινα συνέχεια και είχα ρωτήσει τι καφές είναι και μου είχαν πει ότι έχει μόκα. Τι να σου πω δεν ξέρω, σε καφετέρειες τον έπινα, πάντως δεν είχε και τη γεύση του απλού καφέ.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

- Διπλός Γαλλικός με ζάχαρη και γάλα
- Διπλός Καπουτσίνο με γεύση καραμέλα
- Φραπές γλυκός με πολύ γάλα
- Νες γλυκός με γάλα
- Caramel Frappuccino (Starbucks)

LaLuna
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν τα αντεχω αυτα τα συμβατικα ποτηρια-κουπες
φανταστητε οτι το φραπε το πινω στο ποτηρι της μεγαλης βαρελισιας μπυρας

kalypso
Περιβόητο μέλος

Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος

αν και γενικά προσπαθώ να τους αποφεύγω!
io-io
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Ο Παντελής (Καφές) και ας αλλαξο-ομαδοποιήθηκε!

maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Ίσως γαλλικό αν έχει κρύο ή είμαι άρρωστος.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μου αρέσουν όλοι και κάθε φορά πίνω και κάτι διαφορετικό.
Αρκεί βέβαια να μην είναι τίποτα νερομπλουτς τύπου Σταρμπακς.
Neraida
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως όταν ήμουν εκεί έπινα συνέχεια και είχα ρωτήσει τι καφές είναι και μου είχαν πει ότι έχει μόκα. Τι να σου πω δεν ξέρω, σε καφετέρειες τον έπινα, πάντως δεν είχε και τη γεύση του απλού καφέ.
Βιενεζικος ειναι ναι και εχεις δικιο...ειναι καφες με μοκα και χτυπημενη κρεμα...

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο γραφείο πίνω Ελληνικό (τέλειος) και Καπουτσίνο...Εεε να μην μας πουν και Ελληνάρες!
Αυτά...για τις ορέξεις μου στον καφέ!!!

Affliction
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 174 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- riariaki_1990
- ck_chrysiis
- Hased Babis
- p.theofanis
- A350
- American Economist
- fmarulezkd
- johnsala
- touvlo
- taketrance
- Μήτσος10
- Scandal
- Jack of Spades
- synthnightingale
- AggelikiGr
- Kate1914
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- Μαυρίκιος
- ROM32
- Wonderkid
- Unboxholics
- Fernando_A
- hirasawayui
- Dmzk
- Thinkguy
- suaimhneas
- chester20080
- Luludaki
- ggl
- Esperos1
- alexis.patrinos
- Εριφύλη
- Phantomas
- Alessandra Eliza
- Arianara S3
- Τodoroki
- GeorgePap2003
- NickTheQuick
- charmander
- User2350
- camil
- Maria_Xagorari
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Joji
- kalhkardia
- jj!
- marww
- spring day
- parrot/παπαγάλος
- mpapa
- Ilma
- Memetchi
- oups
- Sherlockina
- Stelios725
- Citylights
- ThanasisR.
- Panagiotis849
- Viedo
- Μεγάρα
- Idontknoww
- sunsetpp
- jims
- Mt73
- Φωτεινη Τζα.
- Sevasti
- Panos_02
- Αναστασία197
- Kassiopi
- T C
- ΘανάσοςG4
- fretoe
- Theodora03
- SlimShady
- tslef8
- Johnman97
- VasoGrimes
- Αλκης Κ.
- harry akritas
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.