Θέλω το νέο έτος να μου φέρεις πίσω στο στέκι τον Sid (self-instructive depressing - μην μπερδευτείς!)
Τι άλλο;
Είμαι σίγουρη οτι κάτι ξεχνάω....
Βρε γαμώτο, εδώ το είχα....
Α ναι!
Υγεία!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος
Διάσημο μέλος

Μη σβήσεις σαν ελπίδα

Και αυτό γιατι γα όλο τον κόσμο η μοναδική ελπίδα

Και μόνο παιδιά που δεν έχουν χάσει την ελπίδα τους μπορούν να αναζητήσουν και να παλέψουν με την αγνότητα τους για το καλό όλων μας.
Είμαι σίγουρος ότι μ’ακούς. Αλλά και αν ακόμα εσύ δεν με ακούσεις, θα με ακούσουν λίγα παιδιά και ένα μονάχα από αυτά να μη ξεχάσει τα λόγια μου, πάλι η ευχή μου θα έχει πραγματοποιηθεί.

Εστω και σε ένα μόνο παιδί…

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω τοσα πολλα να σου γραψω...μα τοσο λιγο χρονο μιας και θελει ο μπαμπας το λαπτοπ.Καλε μου αγιε βασιλη εγω δε θελω υλικα αγαθα.Υγεια να εχει η οικογενεια μου και ολος ο κοσμος....Μακαρι τα πραγματα στη χωρα μας να καλυτερεψουν αλλα δε το βλεπω,δυστηχως.Αγαπη και ομονοια μεταξυ μας να υπαρχει.
Και να...και κατι αποκλειστικα προσωπικο:ευχομαι τα επομενα Χριστουγεννα να τα περασω με ενα προσωπο που αγαπω αφανταστα και που μου λειπει...επισης αφανταστα.
δε νομιζω να ειμαι πολυ απαιτιτικη
Με αγαπη και αισιοδοξια ,Ελενα

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουλάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φέτος, δεν θα ζητήσω ούτε κινητό, ούτε καινούριο PC, ούτε το νέο nintendo 3DS και γενικά τίποτα ακριβό... (από θέμα χρημάτων)
Σε παρακαλώ, φέρε μου εκείνο το αγόρι από την δίπλα τάξη που μου αρέσει εδώ και δυο χρόνια...
Το ξέρω, είναι ακριβό δώρο (από θέμα συναισθημάτων) όμως... Please!
Κι επειδή δεν πρόλαβα να σου γράψω πριν τα Χριστούγεννα και τώρα γύρισες ήδη σπίτι σου, έλα την Πρωτοχρονιά!
Αυτά...
Με αγάπη,
Πουλάκι (Χριστίνα... Γιορτάζω κιόλας βρε Άγιε, κάνε μου την χάρη!)
yellow.morning
Νεοφερμένο μέλος

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για το 1. πες του Αη Βασίλη να περάσει από μένα πρώτα για οδηγίες.![]()

Lacrimos@
Νεοφερμένο μέλος

amy001
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Οποτε δεν θα κανω καποια ευχη...Μονο μια παρακληση: "Σταματα να ζητας απο τα παιδακια να ειναι καλα ολο τον χρονο για να παρουν ενα δωρο(το οποιο παρεπιπτοντως δεν φερνεις καν εσυ) και στο τελος να τα αδειαζεις για μια αμελητεα αταξια...Επισης σταματα να ζητας απο το ανθρωπινο ειδος να στηριζεται σε εσενα για να λυσει τα προβληματα του...Αφου προφανως δεν εισαι ικανος να τα λυσεις...Και αστους να τα καταφερουν μονοι τους...Δεν σε εχουμε αναγκη"
Αυτα....
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σοφι
Gaspar
Περιβόητο μέλος

εντάξει το παρακάνεις λίγο. για όλους ο άη βασίλης ήταν μια ευχάριστη ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων.Αι-Βασιλη,σου ειχα στειλει ενα γραμμα με μηνυματα μικρων παιδιων...Αφου τα Χριστουγεννα ηρθαν και δεν πραγματοποιηθηκαν...Θα υποθεσω οτι μαλλον δεν υπαρχεις...Η υπαρχεις και απλα δεν δινεις δεκαρα...
Οποτε δεν θα κανω καποια ευχη...Μονο μια παρακληση: "Σταματα να ζητας απο τα παιδακια να ειναι καλα ολο τον χρονο για να παρουν ενα δωρο(το οποιο παρεπιπτοντως δεν φερνεις καν εσυ) και στο τελος να τα αδειαζεις για μια αμελητεα αταξια...Επισης σταματα να ζητας απο το ανθρωπινο ειδος να στηριζεται σε εσενα για να λυσει τα προβληματα του...Αφου προφανως δεν εισαι ικανος να τα λυσεις...Και αστους να τα καταφερουν μονοι τους...Δεν σε εχουμε αναγκη"
Αυτα....
ένας μυθος που μας έκανε να νιώθουμε όμορφα. ανεξάρτητα άν τα μπισκότα τα έτρωγαν οι γονείς μας, εμείς χαιρόμασταν με το όλο σκηνικό.
και στην τελική αυτό είναι που έχει σημασία.

olga_serb
Εκκολαπτόμενο μέλος

"Δεν υπάρχει τίποτε πιο θλιβερό σ' αυτόν τον κόσμο από το να ξυπνάς τα Χριστούγεννα το πρωί και να μην είσαι παιδί." ~Erma Bombeck~
σώστη! αμα εισαι μεγάλη θα πρέπει να μαγειρέψεις και μετα να πλύνεις μια ντουζλινα πιάτα!

ἅλς
Διάσημο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Ψυχική υγεία και ηρεμία γιατί τα μυαλά μας πολτοποιούνται μέρα με τη μέρα.Α θέλω να μπορώ να αποστηθίζω καμιά δεκαριά σελίδες βιολογία σε καμιά ωρα χωρίς να τις ξεχνάω μετά.Γίνεται;![]()
Tο ίδιο για την Ιστορία.

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Άγιε Βασίλη,
να υπάρχουν περισσότερες ημέρες ουσιαστικής γιορτής και ευτυχίας στη ζωή όλων των ανθρώπων...
και να μην μας τρώει, το άγχος, ο φόβος, τα αδιέξοδα και η συνήθεια της καθημερινότητας....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.