venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Από ποιο site το αγόρασες;;;;Δεν ηρθε καθολου mail, κοιταξα και στα ανεπιθυμιτα, και στα διεγραμενα μηπος το διεγραψα καταλαθος, δεν υπαρχει τιποτα...
Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα...
Ρωτώ γιατί δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα posts....
Επίσης ακόμη και το χαρτί να μην έχεις ή τα νούμερα στο sms, μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σε βρίσκουν, οπότε μην ανησυχείς..... Απλά καλό ειναι να πάρεις το site και να τους ενημερώσεις.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Από ποιο site το αγόρασες;;;;
Ρωτώ γιατί δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα posts....
Επίσης ακόμη και το χαρτί να μην έχεις ή τα νούμερα στο sms, μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριο σε βρίσκουν, οπότε μην ανησυχείς..... Απλά καλό ειναι να πάρεις το site και να τους ενημερώσεις.....
Απο το airtickets, βασικα δεν ελεγε πουθενα οτι θα μου στειλουν mail, και για αυτο πιστευω οτι δεν στελνουν καν... Η μαλλον το ελπιζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Πάντα σε αυτές τις ιστοσελίδες υπάρχουν τηλέφωνα να επικοινωνήσεις με αρμόδιο υπάλληλό τους.....
Θα σε εξυπηρετήσουν....
Δεν χρειάζεται ούτε καν ο κωδικός μόνο το διαβατήριο ή η ταυτότητα..... Ειδικά στην Aegean Airlines ούτε να το δουν το χαρτί δεν ήθελαν...
Εκτός αν σε λένε Παναγιώτη Παπαδόπουλο του Ανδρέα και υπάρχουν άλλοι 1300 με αυτό το όνομα..... πλάκα κάνω.....

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Each change is subject to a €42.00 fee (a saving of €6.00 over the call centre) plus any increase in flight fare, per passenger per flight. A date or time change made to a Flexible Fare is free of charge For full details see our carrier's regulations.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Eύχομαι να είναι αυτή η μόνη αναποδιά, γιατί έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου!
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Oυ μπλέξεις με την easyjet!
Eύχομαι να είναι αυτή η μόνη αναποδιά, γιατί έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μου!
Τέλεια! Πες μου σε παρακαλώ ότι μπορώ να τα ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω γιατί ήδη τρέμω από τα νεύρα -_-
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Κάτσε ρε συ, μη βιάζεσαιΤέλεια! Πες μου σε παρακαλώ ότι μπορώ να τα ακυρώσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω γιατί ήδη τρέμω από τα νεύρα -_-

Δες εδώ
Απ΄ό,τι διάβασα, αν κάνεις ακύρωση εντός 24 ωρών από τη στιγμή της κράτησης σου επιστρέφουν το αντίτιμο.
https://www.easyjet.com/el/kavie/regulations.html
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Κάτσε ρε συ, μη βιάζεσαιΚαταρχάς τους πήρες τηλέφωνο να τους εξηγήσεις την κατάσταση; Ότι δηλαδή δε θέλεις να κάνεις μεταβίβαση εισιτηρίου σε άλλον επιβάτη, αλλά ότι έκανες λάθος στο δικό σου όνομα;
Δες εδώ
Απ΄ό,τι διάβασα, αν κάνεις ακύρωση εντός 24 ωρών από τη στιγμή της κράτησης σου επιστρέφουν το αντίτιμο.
Σε ευχαριστώ. Τα είχα δει και πριν αλλά πως θα συνεννοηθώ στα αγγλικά για τέτοιο θέμα; δεν θα βγάλουμε άκρη

Σας ευχαριστώ και τους δύο
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

I have booked a flight for ..........Τα είχα δει και πριν αλλά πως θα συνεννοηθώ στα αγγλικά για τέτοιο θέμα;
The flight has been booked on my name; I do not want to cancel, transfer or alter it in any way.
However, I have written my name with Greek characters, instead of English and I would like to have it written appropriately with English characters.
Kindly provide me with your recommendations on this issue.
<Αν κάτι πάει στραβά>
In case this cannot be corrected, I hereby would like to cancel my book and get a full refund of my money, since this cancellation takes place within less that 24 hours of the booking time.
Μην γίνεσαι χαζό κι αγχώνεσαι χωρίς λόγο.

IreneGr
Δραστήριο μέλος

I have booked a flight for ..........
The flight has been booked on my name; I do not want to cancel, transfer or alter it in any way.
However, I have written my name with Greek characters, instead of English and I would like to have it written appropriately with English characters.
Kindly provide me with your recommendations on this issue.
<Αν κάτι πάει στραβά>
In case this cannot be corrected, I hereby would like to cancel my book and get a full refund of my money, since this cancellation takes place within less that 24 hours of the booking time.
Μην γίνεσαι χαζό κι αγχώνεσαι χωρίς λόγο.Πάρ' τους ΤΩΡΑ τηλέφωνο και διόρθωσέ το. Μην σκέφτεσαι την ώρα, γι' αυτό πληρώνονται οι άνθρωποι εκεί. Δικαιολόγησε μια φορά τα λεφτά που έχουν δώσει οι δικοί σου για τα Αγγλικά σου.
![]()
χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ! Σίγουρα θα μου χρειαστεί το κειμενάκι σου

Σε ευχαριστώ και πάλι!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Διάβασε εδώ:
If you made a spelling error in your booking, don’t worry, we will fix that for you. Just call our Customer Service Team. Make sure you have your confirmation number with you or the credit or debit card that you used to book the flight, when you call.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλά ειναι η πρώτη φορα που έκανα ηλεκτρονική κράτηση μεσα απο το site airtickets.
Αυτοί μόλοις ολοκληρωθεί η διαδικασια σου στελνουν 3 emails: 1) αποδειξη πληρωμης, 2) κωδικός, 3)κουπόνι έκπτωσης.
Τωρα εγώ τι παίρνω μαζί μου στο αεροδρόμιο για να αποδειξω οτι εχω κανει την κράτηση?
Εκτυπωμένα, την απόδειξη και τον κωδικό? Και πού τα δείχνω? Κανονικά στην σειρά όπως πας οταν κλασσικά περιμένεις μποροστά απο το "περιπτερο" της πτήσης σου?
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Καλού-κακού όμως έχε μαζί σου και τον αριθμό εισιτηρίου, αν τυχόν έχουν μόνο baggage drop και πρέπει να εκτυπώσεις μόνος σου το boarding pass (έχουν ένα μηχανηματακι στο οποίο βάζεις τον αριθμό, σου τυπώνει το εισιτήριο και πας με αυτό και την ταυτότητα να αφήσεις κατευθείαν τις αποσκευές σου).
tntqaz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Την πύλη και τα σχετικά θα τα γράφει στο boarding pass, ε?
ρωτάω γιατι τελευταία φορά με τους γονείς μου για κάποιον λόγο, άλλη πύλη εγραφε το εισητήριο, σε άλλη επρεπε να βγουμε όμως.. τελευταία στιγμη τρεχαμε σαν χαζά χωρις να ξερουμε που και στα ξανφνηκα ακούμε το όνομα στα ηχεία..

αλλά πάει καιρός... πολλά άλλαξαν

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

leuki kataigida
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγορά αεροπορικών εισιτηρίων με προπληρωμένη κάρτα γίνεται?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.