Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3203954&postcount=1470
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3206586&postcount=1481
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=3109056&postcount=1392
δεν ξερω πρακτικα τι χρηση θα εχει.
αλλα οι φωτο της s1 μου φαινονται αψογες,,για ερασιτεχνη..χρειαζεσαι οντως κατι ακριβοτερο?

(ενα μειον που εχει η lumix ειναι οτι δεν σε αφηνει να διαγραψεις φωτο,μέσω υπολογιστη usb ,στη καρτουλα,,αλλα πρεπει να τις διαγραψεις ή μια μια στη μηχανη,,ή να ανοιξεις ξεχωρα την καρτα σε card reader..)

(Άγγελε ωραίες φωτογραφίες!!

Ναι αυτή που έχεις βγάζει πολύ ωραίες απλά θέλω να ναι αδιάβροχη και ανθεκτική άμα πέσει!

fockos
Επιφανές μέλος

αυτή θα παιρνα
Αν θέλεις καινούρια (οχι μεταχειρισμένη)
https://www.ricardo.gr/buy/fotografi.../canon/canon-powershot-sx120is/v/an667147004/
Άγγελος
Επιφανές μέλος

α,,οκαπλά θέλω να ναι αδιάβροχη και ανθεκτική άμα πέσει!
σωστα..
με τη δικια μου που γλιστραει ολο περναω το λουρι στο χερι μου πριν τραβηξω φωτο,,απο φοβο μην μου πεσει..

α,,οκ
σωστα..
με τη δικια μου που γλιστραει ολο περναω το λουρι στο χερι μου πριν τραβηξω φωτο,,απο φοβο μην μου πεσει..![]()
Ναι και εγώ πάντα την έχω περασμένη

Είμαι σε φάση έρευνας για φωτογραφική γιατί αυτή που είχα μέχρι πρότινος μου χάλασε..

Λοιπόν έχω καταλήξει σε 2.
Η μία είναι η Coolpix AW100 της Nikon και η άλλη πάλι της Nikon η D3000.
Η compact κάνει 300 και η dslr 350. Σχετικά κοντά είναι οι τιμές.
Ανθεκτικότερη είναι η compact αλλά καλύτερη ποιότητα εικόνας έχει η dslr.
Όσο για την ποιότητα της εικόνας έχω ακούσει ότι μια dslr βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο μια compact. Ισχύει;

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν θέλεις να ασχοληθείς και σου αρέσει η φωτογραφία, τότε πάρε την dslr.
Αν την θες για να βγάζεις με την παρέα σου και να την χρησιμοποιείς που και που, τότε πάρε την compact.
Εξάλλου σήμερα οι περισσότερες compacts έχουν πολύ καλή ποιότητα ειδικά όταν τραβάς με εξωτερικό φωτισμό, που δεν ξεχωρίζεις με τι μηχανή τραβήχτηκε (dslr ή compact), οπότε ότι σου αρέσει περισσότερο.
Cosa Nostra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

btw I'm proud to announce ότι μαζεύω λεφτά για μια καλή dslr

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αξίζουν τελικά τέτοιου είδους φωτ. μηχανές για ερασιτεχνική χρήση;υπάρχει και η επιλογή των dslr-like. βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε αυτές και αν αξίζουν.

Με σώμα compact και φακούς που αλλάζουν...
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

απο 'κει και πέρα μπορεί αυτές να είναι απλά το μέλλον, η εξέλιξη των compact. δεν ξέρω :Ρ
Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

και χειροκίνητη και αναλογική. τα vintage είναι της μόδας

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

stelaraspistoli
Νεοφερμένο μέλος

Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος

eirini cha
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τις επομενες μερες θα παρουμε μια dslr φωτογραφικη μηχανη. Ειμαστε αναμεσα στη Nikon 3200 και στην Nikon 5100. Οποια κι αν επιλεξουμε θα ειναι με φακο 18-105. Οι πιο εμπειροι ποια φωτογραφικη απο τις 2 προτεινετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.