Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

πρόσφατα παρήγγειλα ενα ξενόγλωσσο βιβλίο από το αμαζον. η παραγγελία μου δεν ήρθε μεσα στο χρονικό διάστημα που έλεγε και τωρα εστειλα μειλ στον πωλητη οτι δεν ηρθε τιποτα κλπ.
σας εχει τυχει αυτο; εχω αρχίσει να ανησυχω και για τα λεφτα μου αλλα κ επειδη χρειαζομαι το βιβλίο αμεσα![]()
πηγα να το παρω φθηνότερα και την πατησα μαλλον![]()
θα δουμε τι θα μου απαντησει...
Είχα αγοράσει από το amazon (co.uk) μέσω 3ου (δεν ήταν δικό τους δλδ) ένα παιδικό παιχνίδι και καθυστερούσε υπερβολικά. 2,5 εβδομάδες μετά την παραγγελία έστειλα e-mail στο amazon και τους ανέφερα ότι η παραγγελία δεν έχει φτάσει ακόμα.
Μου απάντησαν εντός 3 ωρών και με ενημέρωσαν ότι μου στέλνουν "first class" εκ νέου το αντικείμενο.
Έφτασε μέσα σε 3 μέρες.
Δεν έχω ιδέα τι απέγινε το πρώτο..χάθηκε? Πάντως το amazon δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα. Εδώ και 3-4 χρόνια τις περισσότερες αγορές μου (ρούχα, παπούτσια, βιβλία κτλ) τα παίρνω απο κεί και μόνο αυτή έχω που να είχε θέμα. Όλες τις υπόλοιπες έφτασαν και νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Εγω αγορασα παλια απο το amazon παιχνιδια (ηλεκτρονικα).Παρολο που ειχε καλες τιμες αργουσε αφανταστα,τουλαχιστον 1-2 μηνες.Σε συνδυασμο με το οτι δεν ημουν το υποδειγμα υπομονης,σταματησα να αγοραζω απο εκει.Προτιμω να παω σε ενα καταστημα και να τα αγοραζω παρα να περιμενω σαν την Πηνελοπη να ερθει το πακετο.![]()
Dude, you're doing it wrong.

Κάνα λάθος θα 'γινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Η χρήση της χρεωστικής έγκειται στην εισαγωγή του 16-ψήφιου αριθμού της κάρτας και του ονόματος μόνο;
Επειδή για δοκιμή μία ημέρα πριν πλήρωσα τον λογαριασμό του ΟΤΕ με την κάρτα, μου ζήτησε και τον τριψήφιο αριθμό (CVC2 ή κάτι τέτοιο). Αυτό δεν χρειάζεται στο amazon.co.uk; Εμένα δεν μου ζητήθηκε.
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

λεει ότι μπορώ να κανω "claim" αλλά τότε θα πρεπει να τους το ξαναστείλω πίσω; δεν εχω ξαναμπει σε αυτη τη διαδικασία..

παντως αν είναι να το επιστρεψω κ να περιμενω το σωστό δε συμφερει γιατί φοβαμαι ότι θα περιμενω αλλο τόσο..
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

To CVC2 είναι απαραίτητο να το ζητάνε τα ηλεκρονικά καταστήματα ή για αγορές μέσω τηλεφώνου (σε περιπτώσεις δηλαδή που γίνεται συναλλαγή από απόσταση). Η παράλειψή του είναι σαν να μην σου ζητάνε ταυτότητα στο σουπερ μάρκετ όταν πληρώνεις με την κάρτα. Οι μόνες περιπτώσεις που δικαιολογείται να μην ζητηθεί είναι όταν το checkout γίνεται μέσω site τράπεζας, όπου ρωτάνε πληροφορίες όπως ΑΦΜ, ΑΤ, κλπ για επιβεβαίωση.

Και δε μου το ζήτησε και έγινε κανονικά η αγορά τελικά.To CVC2 είναι απαραίτητο να το ζητάνε τα ηλεκρονικά καταστήματα ή για αγορές μέσω τηλεφώνου (σε περιπτώσεις δηλαδή που γίνεται συναλλαγή από απόσταση). Η παράλειψή του είναι σαν να μην σου ζητάνε ταυτότητα στο σουπερ μάρκετ όταν πληρώνεις με την κάρτα. Οι μόνες περιπτώσεις που δικαιολογείται να μην ζητηθεί είναι όταν το checkout γίνεται μέσω site τράπεζας, όπου ρωτάνε πληροφορίες όπως ΑΦΜ, ΑΤ, κλπ για επιβεβαίωση.
Και 'μένα με ξενίζει, αλλά...
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Παιδιά θέλω να παραγγείλω δύο βιβλία στα γαλλικά τα οποία δεν τα βρήκα στην Ελλάδα. Μπορώ να τα παραγγείλω από το Άμαζον της Γαλλίας και να μου τα φέρουν στην Ελλάδα? Τα έξοδα αποστολής πόσα είναι? Γίνεται να πληρώσεις με αντικαταβολή ή μόνο με κάρτα? Και πόσες μέρες κάνουν να σου τα φέρουν?
Εννοειται πως μπορεις να τα παραγγειλεις. Αντικαταβολη σαφως και δεν γινεται, μονο καρτα.
Grèce
Rapide (5 à 8 jours) Éclair (1 à 2 jours)
Livre 7,50 EUR par envoi + 2,50 EUR par kg 15,00 EUR par envoi + 3,00 EUR par article
DVD, Blu-ray, musique, logiciels et jeux vidéo 5,00 EUR par envoi + 2,50 EUR par kg 15,00 EUR par envoi + 3,00 EUR par article
Tout autre article 7,50 EUR par envoi + 2,50 EUR par kg 15,00 EUR par envoi + 3,00 EUR par article
Στο εκανα copy paste. Απο εδω ειναι https://www.amazon.fr/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_v4_sib?ie=UTF8&nodeId=201368030
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

θα σου προτεινα εφοσον προκειται για βιβλια να ψαξεις πρωτα στο book depository μιας και εκει δεν χρεωνουν μεταφορικαΠαιδιά θέλω να παραγγείλω δύο βιβλία στα γαλλικά τα οποία δεν τα βρήκα στην Ελλάδα. Μπορώ να τα παραγγείλω από το Άμαζον της Γαλλίας και να μου τα φέρουν στην Ελλάδα? Τα έξοδα αποστολής πόσα είναι? Γίνεται να πληρώσεις με αντικαταβολή ή μόνο με κάρτα? Και πόσες μέρες κάνουν να σου τα φέρουν?
ισως να μην τα χει αλλα τσεκαρε πρωτα εαν δεν εχεις. επισης πληρωνεις μεσω καρτας. https://www.bookdepository.com/
ισως θα σου παρει περιπου 1+1/2 βδομαδα
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφέρει πολυ το Amazon και απο άποψη τιμών και ταχύτητας αλλα και απο την άποψη οτι έχει μεγάλη ποικιλία, μπορείς να βρεις τα πάντα...
Επειδη το μονο που εχω επιχειρησει να αγορασω απο αμαζον ειναι cd εχω διαπυστωσει πως απο τοτε που μπηκαν μεταφορικα το κοστος δεν διαφερει(μαξιμουν 2,5ε)
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος

aye
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια ενώ λέει για το standard shipping 5 με 8 μέρες, εμένα μου υπολόγισε την παραλαβή 13 με 15 του Γενάρη

Υ.Γ 'Οπως κάποιος προανέφερε σε αυτό το θέμα, αν μένετε Ελλάδα αγοράζετε πάντα από το amazon.co.uk και όχι από το αμερικανικό γιατί με τα έξτρα από τελωνεία/φόρους κτλ η τιμή ανεβαίνει πάααρα πολύ. Είχα δοκιμάσει να παραγγείλω κάτι από το αμερικανικο amazon και η συνολική τιμή ανέβηκε γύρω στα 50 ευρώ παραπάνω απ'ότι είχα υπολογίσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.