• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Αγχώδη ερωτήματα σχετικά με το κοινωνικά αποδεκτό βάρος

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
epote απ'οσο κατάλαβα δεν το λέει για καλό η ines... Για κακό το λέει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ines

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ινές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 361 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από epote:
και το λες για καλο αυτο? επειδη ολοι οι αλλοι ειναι αρνια να γινουμε και εμεις?

το λυκειο ειναι 3 χρονια απο τη ζωη σου. 3 απο τα 80...

το λεω για κακιστο, γιατι ειναι μια απο τις στασεις ζωης τις οποιες ξερω οτι οχι μονο δεν εχω αλλα δε θα αποκτησω κιολας, γιατι δε με κανει να νιωθω ανετα με τον εαυτο μου.

και το οτι στο λυκειο δε θα κατσω πολυ ακομα δεν ειναι ουτε καλο ουτε κακο......βασικα δε με επηρεαζει το κοπαδι, αρα χαλαρα.:P ..εννοεις κατι που δε καταλαβα;;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

faithplus1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ines:
το λεω για κακιστο, γιατι ειναι μια απο τις στασεις ζωης τις οποιες ξερω οτι οχι μονο δεν εχω αλλα δε θα αποκτησω κιολας, γιατι δε με κανει να νιωθω ανετα με τον εαυτο μου.
Εννοείται ότι είναι κακό και είναι προς τιμήν σου που λες ότι ποτέ δε θα υιοθετήσεις μια τέτοια στάση.Δε σε υποχρεώνει κανένας άλλωστε.Το σημαντικότερο είναι να νιώθεις εσύ καλά.

Αρχική Δημοσίευση από ines:
βασικα δε με επηρεαζει το κοπαδι, αρα χαλαρα.:P
:thumbup:

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
Φακ "κοινωνικα αποδεκτο βαρος". Απλα κανε το σωστο για το σωμα σου, για λογους υγειας. Αν το κανει ςαυτο, θα αποκτησεις ετσι κι αλλιως μια χαρα σωμα.:)

Vkey

Επιφανές μέλος

Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα.
Bρε κορίτσια με αγχώσατε και άγχος για το σώμα μου ποτέ δεν είχα!Ούτε πρόβλημα....Και πριν παρεξηγηθώ δεν είμαι κοκκαλιάρα και βασικά ούτε ήθελα να είμαι....Έχω τα γνωστα 2-3 κιλάκια παραπάνω και λόγω ύψους ε...αυτά δείχνουν πιο πολύ....Είμαι κοντούλα βρεεεεεε....Τέσπα....Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στην ζωή μου ακόμα και όταν έπρεπε να χάσω αυτά τα 2-3 απλά πρόσεξα λίγο και έφαγα πιο υγιεινά...Είμαι άπο τις γυναίκες που παχαίνουν και αδυνατίζουν από μόνες τους χωρίς προσπάθεια και μπορώ σε μια βδομάδα να πάρω τα κιλά και σε 2 μήνες να χάσω και περισσότερα....

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα για το σώμα μου αν και δεν έχω τις προδιαγραφές μοντέλου...Το 90-60-90 δεν με χαρακτηρίζει...ενώ το 90-60-900 ίσως -λέμε τώρα :P- ....Βασικά το καλύτερο είναι να αποδεχτείς το σώμα σου και κυρίως να τ'αγαπήσεις με τα δυνατά και αδύνατα σημεία...Να τονίσεις τα δυνατά και να κρύψεις τα αδύνατα στο ντυσιμό σου!Υπάρχουν τρικ για αυτά τα θέματα....Επιπλέον να μην αγχώνεσαι για τις θερμίδες....Αχ...έφαγα τόσο πήρα 5 θερμίδες παραπάνω από το κανονικό τι θα κάνω; Τίποτα δεν θα κάνεις....Κάνε λίγο γυμναστική, κανένα περπάτημα και χαλάρωσε....Κανένας άντρας δεν με έχει απορρίψει για το σώμα μου γιατί δεν το άφησα...Το αγαπώ ρε γμτ....Αγάπα το κι εσύ....Τι κι αν η άλλη έχει ξυλαράκια για χέρια, εσύ δεν έχεις...Όπως εγώ δεν έχω γαλανά μάτια όπως η Angolina Jolie...τι να κάνω δηλαδή; Άλλωστε τα γούστα είναι πολύ υποκειμενικά....Ένας γνωστός μου γύρισε και είπε ότι είμαι μικροκαμωμένη απ'όλες τις απόψεις και με θεωρεί κανονική!Αν και για εμένα το κανονικό μου είναι αυτά τα 2-3 κιλάκια παρακάτω...Αλλά και με αυτά μια χαρά επιβιώνω και απολαμβάνω την ζωή μου και την σοκολάτα μου όταν το ζητάει ο οργανισμός μου και έχει βαρέσει κόκκινο! 8)

ladycat

Δραστήριο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.
εγω παλι κανω διαιτα γιατι ο δικος μου αρχισε να τσιριζει οτι παχυνα κ ειμαιο σαν ντουλαπα κ οτι δεν με κανει κ πολυ κεφι ετσι οπως εγινα λετε να αλλαξω αντρα?

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εγω παλι κανω διαιτα γιατι ο δικος μου αρχισε να τσιριζει οτι παχυνα κ ειμαιο σαν ντουλαπα κ οτι δεν με κανει κ πολυ κεφι ετσι οπως εγινα λετε να αλλαξω αντρα?
εξαρτάται....
εσύ κάνεις δίαιτα γιατί ο καλός σου έχει δίκιο και θες να χάσεις τα παραπάνω κιλά που πήρες για να νιώθεις καλύτερα (και υγεια και ομορφία) ή γιατί ο καλός σου έχει άδικο αλλά βαριέσαι να τον ακούς να τσιρίζει και φοβάσαι μην τον χάσεις?
αν η απάντηση είναι ναι στο πρώτο, τότε συνέχισε ακάθεκτη τη διατροφή που έχεις επιλέξει να κάνεις, αν η απάντηση σου είναι ναι στο δεύτερο, μάλλον πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς πολύ σοβαρά κάποια πράγματα....
Από την άλλη θα μου επιτέψετε να μην διαφωνώ με κανέναν άντρα ή γυναίκα που τσιρίζει, ορίεται, απειλεί κλπ δεδομένου ότι γνώρισε το ταίρι του σε Χ κιλά και μετά από μερικά χρονάκια το ταίρι του είναι Χ κιλά ΣΥΝ 10... 20.... 30!!!! Εκτός αν παίζει θέμα υγείας φυσικά όπου εκεί ουτε κουβέντα ούτε συζήτηση!!!

ladycat

Δραστήριο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.
συμφωνω με το πρωτο καλε οχι για το δευτερο προσπαθει να μου βαλει μυαλο

Lorien

Περιβόητο μέλος

Από την άλλη θα μου επιτέψετε να μην διαφωνώ με κανέναν άντρα ή γυναίκα που τσιρίζει, ορίεται, απειλεί κλπ δεδομένου ότι γνώρισε το ταίρι του σε Χ κιλά και μετά από μερικά χρονάκια το ταίρι του είναι Χ κιλά ΣΥΝ 10... 20.... 30!!!! Εκτός αν παίζει θέμα υγείας φυσικά όπου εκεί ουτε κουβέντα ούτε συζήτηση!!!
Γιατι το λες αυτο ;

kleftra

Διάσημο μέλος

Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.355 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:

Βρε ΚΟΥΕ μέσα στις αλλαγες που επιφέρει στο σώμα μας ο χρόνος είναι και οι λιγότερες καύσεις όσο μεγαλώνουμε.Αλλιώς βάζει κιλά ένας 20χρονος και με άλλο ρυθμό ένας 30χρονος.Είναι μοιραίο λοιπόν για ένα ζευγάρι που είναι μαζί ένα εύλογο διάστημα (φαντάζομαι ότι μιλάμε για 10 χρόνια και άνω) να έχουν και οι δύο εχμ....στρογγυλέψει κάπως.Βέβαια αν αυτό δεν συνεπάγεται μόνο την φυσικη φθορά των χρόνων αλλά και την αντίληψη "έδεσα το γάιδαρο μου" και ξεκίνησα να τρώω απο το 1ο ραντεβού και εκτοτε δεν σταμάτησα...ε τότε κι εγώ μαζί σου.Τίποτα χειρότερο απο έναν άνθρωπο που ηθελημένα παραμελεί τον εαυτό του, γιατί οκ η εξωτερική ομορφιά χάνεται με την πάροδο του χρόνου και μένουν μόνο τα εσωτερικά χαρίσματα που μας τράβηξαν στον άλλον, όμως κάθε ηλικία(και ειδικότερα στην περίπτωση που το ζευγάρι "γερνάει" μαζί) έχει την δική της γοητεία και είναι απαραίτητο να την αναδεικνύουμε όσο περισσότερο γίνεται.:)
(και γράφοντας αυτό θα εγκαταλείψω την ιδέα να πάω με τις πυτζάμες στο περίπτερο.......:P )

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
ok έπρεπε να δώσω περισσότερες διευκρυνήσεις απ ότι βλέπω :P
Λοιπόν αυτό που εννοούσα δεν ήταν σε καμία περίπτωση ότι αν από τα 20 στα 35 έχει κάποιος σύντροφος 10 κιλά παραπάνω θα πρέπει να τον κράξουμε (αλλά αλήθεια... γιατί να έχει? αν έχει MONO ο ένας απ τους δύο πάει να πει ότι κάτι χμμμ δεν προσέχει.... αν τα έχουν και οι δύο οκ πάω πάσσο, τρώνε μαζί καλά και περνάνε καλά γενικότερα :P και φυσικά δεν περιλαμβάνω μέσα τοκετούς και κλπ που αλλάζει ριζικά το σώμα μιας γυναίκας στις περισσότερες περιπτώσεις)
αυτό που κατακρίνω είναι ότι κάποιοι/ες δένουν πραγματικά τον γάιδαρο τους.... σορρυ αλλά διαφωνώ... παράδειγμα.... σύντροφος ετών 30 όταν ξεκίνησε η σχέση... βάρος 82 κιλά με ύψος 1,78... μια χαρά ε? .... περνάνε 5 χρόνια..... ύψος φυσικά το ίδιο :P, ηλικία 35, βάρος??...... 107 κιλά!!!!! (χωρίς πρόβλημα υγείας αλλά μονάχα δεμένος γάιδαρος και μασαμπούκα!!!) ε όχι!!! εκεί ναι, και θα ούρλιαζα και θα τζίριζα και θα τον απειλούσα και ναι δεν θα με εξιτάριζε και ιδιαίτερα σεξουαλικά :P και αυτό όχι γιατι απαραίτητα είναι "άσχημος" αλλά γιατί όταν τον γνώρισα εγώ δεν ήταν έτσι! δεν ήταν αρχικά η επιλογή μου να είμαι μαζί με έναν ευτραφή άντρα αλλά πανέξυπνο κλπ κλπ...η αρχική επιλογή μου ήταν ένας πανέξυπνος μεν άντρας αλλά που είναι και κορμάκι :P

kleftra

Διάσημο μέλος

Η Γεωργία-Γωγούλα-Γωγώ...ακούω σε όλες τις παραλλαγές αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.355 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
ok έπρεπε να δώσω περισσότερες διευκρυνήσεις απ ότι βλέπω :P
Λοιπόν αυτό που εννοούσα δεν ήταν σε καμία περίπτωση ότι αν από τα 20 στα 35 έχει κάποιος σύντροφος 10 κιλά παραπάνω θα πρέπει να τον κράξουμε (αλλά αλήθεια... γιατί να έχει? αν έχει MONO ο ένας απ τους δύο πάει να πει ότι κάτι χμμμ δεν προσέχει.... αν τα έχουν και οι δύο οκ πάω πάσσο, τρώνε μαζί καλά και περνάνε καλά γενικότερα :P και φυσικά δεν περιλαμβάνω μέσα τοκετούς και κλπ που αλλάζει ριζικά το σώμα μιας γυναίκας στις περισσότερες περιπτώσεις)
αυτό που κατακρίνω είναι ότι κάποιοι/ες δένουν πραγματικά τον γάιδαρο τους.... σορρυ αλλά διαφωνώ... παράδειγμα.... σύντροφος ετών 30 όταν ξεκίνησε η σχέση... βάρος 82 κιλά με ύψος 1,78... μια χαρά ε? .... περνάνε 5 χρόνια..... ύψος φυσικά το ίδιο :P, ηλικία 35, βάρος??...... 107 κιλά!!!!! (χωρίς πρόβλημα υγείας αλλά μονάχα δεμένος γάιδαρος και μασαμπούκα!!!) ε όχι!!! εκεί ναι, και θα ούρλιαζα και θα τζίριζα και θα τον απειλούσα και ναι δεν θα με εξιτάριζε και ιδιαίτερα σεξουαλικά :P και αυτό όχι γιατι απαραίτητα είναι "άσχημος" αλλά γιατί όταν τον γνώρισα εγώ δεν ήταν έτσι! δεν ήταν αρχικά η επιλογή μου να είμαι μαζί με έναν ευτραφή άντρα αλλά πανέξυπνο κλπ κλπ...η αρχική επιλογή μου ήταν ένας πανέξυπνος μεν άντρας αλλά που είναι και κορμάκι :P

Ναι ΚΟΥΕ μου στα λόγια σου έχω έρθει.:)
Κι εγώ κατακρίνω οτιδήποτε προέρχεται απο την συμπεριφορά "γαιδουρόδεσα".:D :D

Lorien

Περιβόητο μέλος

Α οκ, τωρα σε καταλαβα πληρως. Και συμφωνω και πληρως.

^^Vampire^^

Πολύ δραστήριο μέλος

Η ^^Vampire^^ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.085 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι μας πλασάρουν αυτόν τον τύπο ανθρώπου από πολύ νωρίς. Αν σκεφτούμε όλες τις κουκλίτσες και τους κούκλους που παίζουν τα παιδιά... όλα μοιάζουν να έχουν πάθει νευρική ανορεξία. Ή για barbie μιλάμε, ή για action man το μοντέλο που κυριαρχεί είναι του υπερβολικά λεπτού ατόμου τρομερά γυμνασμένου και πλέον έχουν χαθεί οι παλιές καλές κουκλίτσες με τα φουσκωτά μαγουλάκια και τα τροφαντά ποδαράκια.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Σωστο κι αυτο. Γιαυτο αφηστε τα προτυπα των ΜΜΕ, και πιαστε ενα νομογραμμα ιατρικο, που λεει ποσο περιπου πρεπει να ειστε, ποιο το ιδανικο βαρος, ανα υψος , Δεικτη μαζας σωματος, κλπ. Μια υγειηνη διατροφη, ασκηση , και ολα θα φτιαξουν . Αρκει να γινει ΣΥΝΗΘΕΙΑ.

kleftra

Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:
Η αλήθεια είναι ότι μας πλασάρουν αυτόν τον τύπο ανθρώπου από πολύ νωρίς. Αν σκεφτούμε όλες τις κουκλίτσες και τους κούκλους που παίζουν τα παιδιά... όλα μοιάζουν να έχουν πάθει νευρική ανορεξία. Ή για barbie μιλάμε, ή για action man το μοντέλο που κυριαρχεί είναι του υπερβολικά λεπτού ατόμου τρομερά γυμνασμένου και πλέον έχουν χαθεί οι παλιές καλές κουκλίτσες με τα φουσκωτά μαγουλάκια και τα τροφαντά ποδαράκια.

Νομίζω ότι αυτό είναι καθαρά θέμα μάρκετινγκ.Αν παρατηρήσεις οι κούκλες που παριστάνουν μωρακια(αυτές οι μεγαλες που λες) είναι παχουλες, ενώ όσες παριστάνουν ενήλικες(που συνοδεύονται κι απο ένα σωρό συνολάκια) έχουν διαστάσεις μοντέλου.Τα τλτ χρόνια που είναι της μοδας οι αδύνατοι έως ανορεξικοί άνθρωποι θα ήταν δυνατόν να πουλησει μια γεματούλα μπαρμπι;Στη δεκαετία του 50 που ήταν της μόδας τα πιο γεμάτα άτομα ίσως, στις μέρες μας νο γούει.

Μιας και αναφέρθηκες σε παιδιά θα ήθελα να θίξω κάτι άλλο που με στεναχωρεί το φαινόμενο της παιδικής παχυσαρκίας.Θεωρώ απαράδεκτο δεδομένου ότι λέγεται πως η παχυσαρκία είναι κληρονομική, οι γονείς να μην ελέγχουν το βάρος του παιδιού.Ειδικά στην πρώιμη νηπιακή ηλικία που παρακολουθείται τακτικά απο παιδίατρο ο οποίος το ζυγίζει και ενημερώνει τους γονείς για το ποιο είναι το ιδανικό του βάρος και δεδομένου ότι το παιδί τότε δεν έχει την ευχέρεια να αγοράσει φαγητό μόνο του αλλά τρέφεται με ότι του δοθεί απο τους γονείς.Ελάχιστα απο τα παιδιά που ξεκινούν παχύσαρκα καταφέρνουν στην εφηβεία που έχουν τον έλεγχο του σώματος τους να χάσουν τα παραπανίσια κιλά.Η δικαιολογία θα μεγαλωσει και θα αδυνατίσει ή ψηλώσει είναι για γέλια.Εντάξει εγώ παιδιά δεν έχω ακόμα όμως πότε δεν θα υπέβαλλα το παιδί μου στην διαδικασία να ξεκινήσει τα σχολικά του χρόνια παχύσαρκο(όλοι ξέρουμε τι δούλεμα επικρατεί).Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα τρέφουν με αυτόν τον τρόπο;Δλδ δεν μπορούν να του πουν όχι.:hmm: Εξάλλου το παιδί συνηθίζει να τρέφεται όπως οι ίδιοι το μαθαίνουν.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.406 μηνύματα.
Ειδικά στην πρώιμη νηπιακή ηλικία που παρακολουθείται τακτικά απο παιδίατρο ο οποίος το ζυγίζει και ενημερώνει τους γονείς για το ποιο είναι το ιδανικό του βάρος και δεδομένου ότι το παιδί τότε δεν έχει την ευχέρεια να αγοράσει φαγητό μόνο του αλλά τρέφεται με ότι του δοθεί απο τους γονείς.Ελάχιστα απο τα παιδιά που ξεκινούν παχύσαρκα καταφέρνουν στην εφηβεία που έχουν τον έλεγχο του σώματος τους να χάσουν τα παραπανίσια κιλά.Η δικαιολογία θα μεγαλωσει και θα αδυνατίσει ή ψηλώσει είναι για γέλια.Εντάξει εγώ παιδιά δεν έχω ακόμα όμως πότε δεν θα υπέβαλλα το παιδί μου στην διαδικασία να ξεκινήσει τα σχολικά του χρόνια παχύσαρκο(όλοι ξέρουμε τι δούλεμα επικρατεί).Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα τρέφουν με αυτόν τον τρόπο;Δλδ δεν μπορούν να του πουν όχι.:hmm: Εξάλλου το παιδί συνηθίζει να τρέφεται όπως οι ίδιοι το μαθαίνουν.

και το να ελεγχεις τη λιπαροτητα ενος παιδιου ειναι αστεια υποθεση. ΑΠΛΑ δεν το ταιζεις μαλακιες και το βαζεις να παιζει δυο ωρες την ημερα (παιδι ειναι, αν δεν παιζει 2 ωρες την ημερα θα γινει ΧΑΖΟ).

ενα παιδι ηλικιας 3-5 ετων εχει ενεργειακες αναγκες τοσο τρομακτικα μεγαλες που πρακτικα ο ΜΟΝΟΣ τροπος να το παχυνεις ειναι να το κρατας σε μια συνεχη κατασταση υποσιτησμου-υπερσητισμου.

και για να γινω πιο σαφης. Ενα παιδι τετοιας ηληκιας, μεγαλωνει παρα πολυ γρηγορα, και ειναι φοβερα ενεργητικο. Οπερ χρειαζεται οχι μονο θερμιδες αλλα και ολα τα απαραιτητα μεταλικα ιχνοστοιχεια, βιταμινες κτλ που θα επιτρεπουν στο σωμα του παιδιου να τοποθετει τα θρεπτικα στοιχεια στα σωστα μερη. Τωρα, αν το πιτσιρικι φαει 2 μηλα, 2 πορτοκαλια, μια σοκολατα, και ενα στηθος κοτοπουλο, δεν υπαρχει περιπτοση να βαλει γραμμαριο πανω του.

Αν φαει 3 σοκολατες, ενω θερμιδικα μπορει να ειναι ισαξιο (ισως και να εχει οριακα λιγοτερες θερμιδες) το σωμα του δεν θα παρει ΚΑΜΙΑ βιταμινη, αλλα θα παρει ενα καρο λιπος και ζαχαρη. Δεδομενου οτι δεν θα μπορει να συνθεσει τα απαραιτητα ενζυμα κτλ για την χρηση του λιπους θα θεωρισει οτι το παιδι βρισκεται σε περιοδο...πεινας, οποτε θα αποθηκευσει ολη την ενεργεια.

συνεπως μπορειτε να καταλαβεται ποσο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πρεπει να τρωει ενα παιδι για να παχυνει. Δεν ειναι ασυνηθηστο να τα ταιζουν μουσακαδες, μακαρονια με σαλτσες, σοκολατες, τυροπιτες, κρουασαν, παγωτα δηλαδη ΚΕΝΕΣ θερμιδες (θεος φυλαξι να φαει το παιδι καμια μπανανα και κανα καροτο), ολο το φαι του παιδιου ερχεται απο ενα γευμα το βραδυνο συνηθος που ολη η οικογενια λαιμαργοπουλου καθεται μπροστα στη τιβι και τρωει πιτσα οποτε ερχεται και γινεται ο γιωργακης σα μοσχαρι.

μετα δεν θα μπορεσει ΠΟΤΕ να αδυνατησει, θα εχει προβληματα υγειας ΤΕΡΑΣΤΙΑ, καθως ΚΑΙ ψυχολογικα προβληματα

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4.513 μηνύματα.
Σωστοτατος ο epote!

Lorien

Περιβόητο μέλος

Δεδομενου οτι δεν θα μπορει να συνθεσει τα απαραιτητα ενζυμα κτλ για την χρηση του λιπους
Να ρωτησω κατι, επειδη αυτο δε το εχω ξανακουσει : σε ηλικιες 4-5 ρτων , δεν εχουν αναπτυξει τα παιδια τα ενζυμα για την καταναλωση και επεξεργασια του λιπους ; Μου φαινεται λιγο περιεργο γιατι θα περιμενα τοτε μεχρι 5 ετων να ειναι ολα μπογοι ! :P

erodia

Δραστήριο μέλος

Η erodia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing. Έχει γράψει 551 μηνύματα.
καλή μου ines, όλες μας στην ηλικία σου θεωρώ πως λίγο πολύ φρικάραμε με το θέμα των κιλών.
Καλό φυσικά θα είναι να έχεις μια ισορροπημένη διατροφη, χωρίς υπερβολές και καταχρήσεις.
Από προσωπική μου εμπειρία, δεν υπήρξα ποτέ άδύνατη, πάντα ήμουν κανονική, με τις καμπύλες και τα με τα από όλα μου και ποτέ τα κιλά δεν στάθηκαν εμπόδιο πουθενα για μένα....πουθενά....
Και τέλος μετά από πολλές συζητησεις που έχω κάνει κατα καιρούς με φίλους ή ακόμα και με τους (κατα καιρούς)συντρόφους μου, οι περισσότεροι προτιμούν η κοπέλα τους να έχει τις καμπύλες της πάρα μια κοπέλα του στυλ "από τα κόκαλα βγαλμένοι"....:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...