Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Μόλις η φράση της τελείωσε κραυγές και κλάματα άρχισαν να ακούγονται από έξω, Βγαίνω έξω και αρχίζω να ψάχνω........ Στο διπλανό σπίτι εστίασα την φωνούλα και εκεί που έψαχνα να σου ΄ένα ξανθούλι πιτσιρίκι κρεμασμένο από ένα μαλακό κλαδί που είχε γυρίσει 2-3 φορές γύρω από το λαιμό του.Στο σπίτι δεν ήταν κανείς οπότε πήδηξα την μάντρα και το ελευθέρωσα. Το μωράκι μου δεν το πίστευε ότι ελευθερώθηκε με κοίταζε λυπημένο στα μάτια και διστακτικά με έγλειψε. Τύχη και αυτή την μία το πήρε το μηχανάκι από κάτω την άλλη κινδύνευε να πνιγεί και τώρα???????????????????
το αφήνεις στους δρόμους ξανά??????????
Μπάαααααα το πήρα μαζί μου το πήγα στην κτηνίατρο των δικών μου σκυλιών και του βρήκε ένα μικρό ράγισμα στο δεξί χεράκι, είπε ότι πρέπει να μείνει περιορισμένο και να μήν το κουράζει για να επουλωθεί. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ εγώ έχω 4 σκυλιά και 2 γάτες πού να το περιορίσω χωρίς να παίζει αναγκαστηκά το έδωσα σε ένα ΄φιλικό σπίτι να τοφιλοξενήσουν και ξεκίνησα να αναζητώ οικογένεια να το υιοθετήσει. Δυστηχώς όμως ο κόσμος προτυιμά τις ράτσες και τα σκυλιά χωρίς προβλήματα................Εάν γνωρίζετε κάποιον που να θέλει να δώσει αγάπη και σπίτι σε αυτό το μωράκι επικοινωνήστε μαζί μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kleftra
Διάσημο μέλος

Δυστηχώς όμως ο κόσμος προτυιμά τις ράτσες και τα σκυλιά χωρίς προβλήματα................
Ο κόσμος δεν ξέρει τι προτιμά, μάλλον ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι πάει να πει πέρνω ένα ζωάκι στο σπίτι κι έτσι θεωρεί πως όποτε το βαρεθεί μπορεί να πάει να το παρατήσει σε μια ερημιά ή επειδή δεν προνόησε να το στειρώσει μπορεί να πετάξει τα νεογέννητα όπου βρει.
Απο την άλλη κι αυτό που έγινε πριν τους ολυμπιακούς δλδ το "καθάρισμα"
των δρόμων απο τα αδέσποτα με βρίσκει εντελώς αντίθετη.
Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά ενδιαφέρονται στειρώνοντας τα αδέσποτα, που δυστυχώς είναι ο μόνος ενδεδειγμένος τρόπος για να εξαλειφθεί το φαίνομενο.
Ακόμα πιο δυστυχώς πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα φωτός οι ανεγκέφαλοι που περιγράφω παραπάνω.Για εμένα όσο κλισέ κι αν ακούγεται ισχύει η φράση "κάποιος που δεν πονάει τα ζωα,δεν πονάει ούτε τους ανθρώπους".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
Demelene
Διάσημο μέλος

Απο εκει και περα ειναι απλα τα πραγματα.Ο καθενας που θελησει να παρει καποιο κατοικιδιο, θα πρεπει να το εχει βαλει πολυ καλα στο νιονιο του, οτι αυτο δεν ειναι απλως για να το εχουμε μοστρα και να λεμε οτι εχουμε ενα ζωντανο στο σπιτι μας.
Αν δεν εχει ορεξη,χρονο και διαθεση γι' αυτο ας μην το παρει καθολου.Δεν ειναι κακο...
Τωρα οσοων αφορα τα αδεσποτα,δυστυχως στην Ελλαδα το φαινομενο ειναι παρα μα παρα πολυ εντονο...και πολυ δυσαρεστο...
Λογο του μερους που εργαζεται η μητερα μου, το ποσα αδεσποτα της εχουν παει καποιοι φιλοτιμοι ανθρωποι που τα εχουν δει τραυματισμενα και μαλιστα ο Γιατρος να τα βοηθα και δωρεαν δεν λεγεται.
Για να μην πω για τις πριπτωσεις οπου οι "ανθρωποι" βγαζουν το αχτι τους στα αδεσποτα...(εχω φρικτες ιστοριες που ειναι καλυτερο να μην αναφερθουν.)
Γνωμη μου για να κλεισω ειναι οτι ΔΕΝ ειναι αναγκη να αγαπανε ολοι τα ζωα.Σε καμια περιπτωση εγω δεν θα κατηγορισω καποιον που δεν τα αγαπα.
Αλλα απο την αλλη ειναι υποχρεωση ολων να τα ΣΕΒΟΝΤΑΙ!
Demelene
Διάσημο μέλος

Και όχι μόνο αδέσποτα. Στα υποτιθέμενα κατοικίδια που υποτίθεται αγαπούν.Για να μην πω για τις πριπτωσεις οπου οι "ανθρωποι" βγαζουν το αχτι τους στα αδεσποτα...(εχω φρικτες ιστοριες που ειναι καλυτερο να μην αναφερθουν.)

Και όχι μόνο αδέσποτα. Στα υποτιθέμενα κατοικίδια που υποτίθεται αγαπούν.
Α καλα ναι...εχεις απολυτο δικιο σε αυτο!!!

Πριν απο ενα μηνα ενας "ιδιοκτητης" εσπασε το μπροστινο δεξι ποδι του σκυλου του γιατι πανω στα..."νευρα" του το κλωτσησε και μελιστα 3-4 φορες γιατι το ποδι ηταν σπασμενο σε δυο σημεια!!!

Το α#%$#%^^!!!!!!

Demelene
Διάσημο μέλος

Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Hunter
Περιβόητο μέλος

Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Στήν φώτο είναι ένα σκυλούνι που μοιάζει πάρα πολύ στην μικρή είναι σχεδόν ίδια αλλά με πιό κοντά αυτάκια και πιό ζουζουνιάρικι φατσούλα

Ακόμη και άν εσείς δέν μπορείται πείτε το, βοηθήτε το να βρεί γαλήνη και αγάπη.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δες εδώ.Υπάρχει κάποια νομοθεσία οποία να προστατεύει τα αδέσποτα?

//αναφέρεται σε όλα τα ζωάκια, όχι μόνο στις γάτες

Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

[/ATTACH][/ATTACH]
Συνημμένα
mania
Επιφανές μέλος

ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να πώ ότι σοκαρίστηκα πραγματικά, άν κάποιος δεν αντέχει την βία σε ζώα παρακαλώ να διαβάσει απλά τα σχόλια του άλλου φόρουμ, δεν ειμαι μέλος άλλο έψαχνα και αυτό βγήκε. παρακαλώ άν κάνω κάτι παράνομο που αφορά το στ'έκι διαγράψτε το μύνημα μου τελείως. ακούστε τι λέει ο πρώτος προσεκτικά μην το ανήξετε πρίν διαβάσετε τι λένε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Άντεξα 2 λεπτά? 3 από το βίντεο? Και... έβαλα τα κλάμματα...
τι να πω....
mania
Επιφανές μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Άντεξα 2 λεπτά? 3 από το βίντεο? Και... έβαλα τα κλάμματα...
τι να πω....
Έλα ρε χαζό, μην με στεναχωρείς τώρα

Ρε παιδιά όντως καλό είναι να μην το δείτε πάντως είναι πάρα πολύ σκληρό
mania
Επιφανές μέλος

Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ μου γνήσια δέρματα, και δέν πρόκειτε.

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Γιάννη τι να κάνω το δερμάτινο σακάκι παπούτσια όταν μπορώ να πάρω συνθετικά; άν το έκανα δεν θα γινόταν ποτε![]()
Εγώ δεν έχω βάλει ποτέ μου γνήσια δέρματα, και δέν πρόκειτε.![]()
Κάποιες φορές είναι ο τρόπος που γίνονται κάποια πράγματα και αν κάποια ζώα τα σκοτώνουμε για το κρέας τους και μπορούμε ταυτόχρονα να εκμεταλευτούμε σχεδόν τα πάντα απο το ζώο δικαιολογείτε.
Άλλο αυτό όμως και άλλο να τα σκοτώνεις μόνο και μόνο για την γούνα τους και ειδικά με τέτοιο βάναυσο τρόπο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 95 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- chester20080
- Scandal
- Paragontas7000
- charmander
- Natsuko
- touvlo
- fmarulezkd
- American Economist
- Kate1914
- Libertus
- ROM32
- Joji
- taketrance
- fockos
- Jack of Spades
- camil
- Antonia Alexandra
- Wonderkid
- giannhs2001
- Unboxholics
- eukleidhs1821
- suaimhneas
- johnsala
- phleidhs
- Memetchi
- Γατέχων
- Fernando_A
- Dark_kronos
- epote
- Ness
- hirasawayui
- Ωρορα
- Abiogenesis
- spring day
- Μαυρίκιος
- fourkaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.