Σέξυ (σ' εφτά, σ' οκτώ...) με κάνει η κακία μου, η βάναυσή μου σκληρότητα, ο αλήτικος χαρακτήρας μου, ο κακός μου ο καιρός!!
(είδα τους 20 πιο σέξυ άντρες στο Mega Channel και κατάλαβα ποιους γουστάρουν περισσότερο οι γυναίκες...

)
Πέρα απ' την πλάκα, είδα σήμερα τους άντρες πρωταγωνιστές τους οποίους οι τηλεθεάτριες του Mega Channel ως τους πιο σέξυ άντρες. Φυσικά μέσα στην εικοσάδα, υπήρχε πλήρης εκπροσώπηση. Υπήρχαν τα καλά παιδιά, οι "γλυκούληδες", οι όμορφοι, οι gay, αλλά τις καλύτερες θέσεις, ως επί το πλείστον, κατέλαβαν σκληροί τύποι, όπως ο Γεωργούλης (ατάκες: "Θέλεις να μιλήσουμε για μας;" απάντηση Γεωργούλη: "ΟΧΙ". "Θέλεις να κοιμηθούμε μαζί απόψε;" Απάντηση Γεωργούλη: "ΟΧΙ". Ούτε ο Μεταξάς να ήταν ο άνθρωπος...

), ο μόνιμα ξυνισμένος κι επιθετικός Μαρκουλάκης, ο διεφθαρμένος Χειλάκης που πηδούσε τη μάνα του κολλητού του (εκεί να δεις ξυνίλα και νεύρα ο Μαρκουλάκης

) διάφοροι άλλοι αξύριστοι και καφροσέξουαλ (δέστε χαρακτηριστικά το νούμερο 1), τύποι σε ρόλους μπάτσου, άλλοι που σπάνε και κανένα ποτήρι στο θυμό τους επάνω, κλπ.
Αναρωτιέμαι λοιπόν: Μήπως τελικά οι γυναίκες, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, θεωρητικά ψάχνουν για το καλό παιδί, με ευαισθησίες, με τρόπους, με γλυκύτητα χαρακτήρος, να συζητάνε μαζί του τη σχέση τους χωρίς σταματημό κλπ, αλλά στην πραγματικότητα έλκονται ερωτικά από τους "σκληρούς", "τραχείς" στο χαρακτήρα και γενικότερα τσογλαναράδες κάθε είδους; Μήπως τελικά θέλουν να παντρεύονται τους πρώτους, ώστε να τους απατούν (έστω νοερά) με τους δεύτερους;
Για τους/τις ενδιαφερόμενους/νες, ακολουθεί η λίστα των είκοσι πιο σέξυ πρωταγωνιστών του Mega:
1 Αλέξανδρος Σταύρου - Βέρα στο δεξί
2 Αλέξης Γεωργούλης - Είσαι το ταίρι μου
3 Παναγιώτης Μπουγιούρης - Τα μυστικά της εδέμ
4 Πέτρος Μπουσουλόπουλος - Ευτυχισμένοι μαζί
5 Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Κλείσε τα μάτια
6 Γιώργος Χρυσοστόμου - LAPD
7 Αποστόλης Τότσικας - Μαζί σου
8 Σταύρος Ζαλμάς - Άφρικα
9 Κων/νος Μαρκουλάκης - Να με προσέχεις
10 Αντώνης Καρυστινός - Singles 2
11 Αιμίλιος Χειλάκης - Η ζωή που δεν έζησα
12 Σπύρος Παπαδόπουλος - Περί ανέμων και υδάτων