rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

08-04-25

11:51
Πολύ φιλικά θα σου πω ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΜΩΡΕεγω ευτυχως οχι, ειμαι κοντα στην δουλεια αλλα και παλι εχω κουραστει![]()

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Σε ποια πήγες μάνα μου στη πολίχνη θα πας μόνο ή τούμπα από το 2016 που τρώω από εκεί πάντα άψογα όλα (της πολίχνης από τος 2016 της τούμπας έχει κάνα 1 χρόνο που άνοιξε)εγω ευτυχως οχι, ειμαι κοντα στην δουλεια αλλα και παλι εχω κουραστει
2 φορες εχω παει ραφαελ και μας εφεραν ωμη πιτσα. και αλλοι μου εχουν πει οτι ηταν ωμη.
salento ενω εχω παει, δεν εχω φαει. λενε οτι ειναι η καλη.
θελω να δοκιμασω και την padella που ειναι σχετικα κοντα σε εμενα, στην μαρτιου.
καλαμαρια όχι
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

08-04-25

11:55
την μια φορα στην πολιχνη, την αλλη στην τουμπα.Σε ποια πήγες μάνα μου στη πολίχνη θα πας μόνο ή τούμπα
και οι γνωστοι μου επειδη μενουν εκει κοντα στην πολιχνη και πανε συχνα, καθε φορα λενε οτι ειναι ωμα.
καλαμαρια τωρα ανοιξε! ποτε προλαβε να βγαλει κακο ονομα?!

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

08-04-25

12:04
Δουλεύει μια φίλη καλαμαριάτην μια φορα στην πολιχνη, την αλλη στην τουμπα.
και οι γνωστοι μου επειδη μενουν εκει κοντα στην πολιχνη και πανε συχνα, καθε φορα λενε οτι ειναι ωμα.
καλαμαρια τωρα ανοιξε! ποτε προλαβε να βγαλει κακο ονομα?!![]()
Τι να σε πω μαρη ησουν πολύ άτυχη εγω τρώω χρόνια και δεν έπαθα τίποτα ούτε ήταν ωμή
δεν θα μου χαλάσεις εσύ το όνομα

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

08-04-25

12:07
το χω αυτο το προνομιο ειναι η αληθειαΤι να σε πω μαρη ησουν πολύ άτυχη

οχι ενταξει. Η ΡΑΦΑΕΛ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΤΣΑ!! ΜΙΑΜΙΙΙΙ!!δεν θα μου χαλάσεις εσύ το όνομα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 121 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- giorgos5002
- thenutritionist
- fmarulezkd
- johnsala
- rseven
- camil
- Ilma
- taketrance
- charmander
- Memetchi
- giannhs2001