Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή επαρχία;

Πού προτιμάτε να μένετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 40)
  • Αθήνα

Ψήφοι: 19 47,5%
  • Θεσσαλονίκη

Ψήφοι: 10 25,0%
  • Μεγάλη επαρχιακή πόλη

Ψήφοι: 6 15,0%
  • Χωριό

Ψήφοι: 1 2,5%
  • Νησί

Ψήφοι: 2 5,0%
  • Μικρή επαρχιακή πόλη

Ψήφοι: 2 5,0%

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
ΘΕΛΩ ΘΕΣΣ ΧΘΕΣ.-

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
21 άτομα λένε Αθήνα....

Α ρε Κηφισός που σας χρειάζεται και να θέλετε κάθε μέρα μια ώρα να πατε στη δουλειά σας...

Προσωπικά καμια από τις δυο... Ίσως Θεσσαλονίκη. Η Αθήνα έχει γίνει μπάχαλο.

Μακρυα. -

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
21 άτομα λένε Αθήνα....

Α ρε Κηφισός που σας χρειάζεται και να θέλετε κάθε μέρα μια ώρα να πατε στη δουλειά σας...

Προσωπικά καμια από τις δυο... Ίσως Θεσσαλονίκη. Η Αθήνα έχει γίνει μπάχαλο.

Μακρυα. -
Ναι γιατι με το μετρο θα ηταν καλύτερα. Εγω με το προβλημα θα ηθελα 2 ωρες + 1 για να ετοιμαστω, τρεις.

Κάπου περα απο τα πλεονεκτηματα μιας εργασίας πρέπει να σκεφτόμαστε και την ποιότητα ζωής την οποία απαιτεί η διατήρηση της προλεχθείσας εργασίας. Της όποιας.

Όταν η προοπτική ειναι να βλαστημας 5 πρωι με 5 το απόγευμα και γυρνάς απλα για να κανεις ενα μπανιο να φας και να κοιμηθείς, δεν το λες και ποιοτικη ζωή αυτό.

Θα τα κλεισω ολα και θα παω ζούγκλα με το γατί. Τέλος.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Ναι γιατι με το μετρο θα ηταν καλύτερα. Εγω με το προβλημα θα ηθελα 2 ωρες + 1 για να ετοιμαστω, τρεις.

Κάπου περα απο τα πλεονεκτηματα μιας εργασίας πρέπει να σκεφτόμαστε και την ποιότητα ζωής την οποία απαιτεί η διατήρηση της προλεχθείσας εργασίας. Της όποιας.

Όταν η προοπτική ειναι να βλαστημας 5 πρωι με 5 το απόγευμα και γυρνάς απλα για να κανεις ενα μπανιο να φας και να κοιμηθείς, δεν το λες και ποιοτικη ζωή αυτό.

Θα τα κλεισω ολα και θα παω ζούγκλα με το γατί. Τέλος.

Εγώ σήμερα ξεκίνησα από το σπίτι 07.45 και 07.48 ήμουν στη δουλειά ( με τα ποδια ) 😄😄

8ωρακι και δρόμο εάν δεν τυχει κάτι έκτακτο.

16.03 θα είναι σπίτι και θα βάζω να φάω 😛

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγώ σήμερα ξεκίνησα από το σπίτι 07.45 και 07.48 ήμουν στη δουλειά ( με τα ποδια ) 😄😄

Ξύνεις πληγές Κωστή!

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

Μη βάζεις λάδι στη φωτιά 🤫

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Παιδιά μια απόφαση είναι... Τα χουμε ξαναπεί.

Η Αθήνα αν δεν βγάζεις 1500+ και δεν έχεις δικό σου σπίτι δεν σου δίνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Ε άντε να πας μια βόλτα παραπανω απο ότι στην επαρχία αλλά και επαρχία έχεις επιλογές.

Όποτε θέλω κλείνω ένα σουκου στο Μυστρά και από εκεί είναι κοντά η Καλαμάτα. 54 χλμ

Νοικιάσω σπίτι επιπλωμένο με 250 την ίδια στιγμή που στην Αθήνα θα ήθελα 400-450.

Βενζίνη έχω βάλει 20 ευρώ από το προηγουμενο σουκου κ δεν έχω κάψει ουτε τη μιση!!!

Είσαι ξεκούραστος πας με όρεξη το πρωι στη δουλειά!!!

Τι να παω να κάνω στην Αθήνα ;;; ένα πατρικο έχω οκ. Θα δουμε στο μέλλον μπορεί να το νοικιάσω κ να συνεχίσω να μενω στην επαρχία.

Ήδη κάθε μήνα εξοικονομεις μόνο από βενζίνη και ενοίκια 200 ευρώ!!!

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Παιδιά μια απόφαση είναι... Τα χουμε ξαναπεί.

Η Αθήνα αν δεν βγάζεις 1500+ και δεν έχεις δικό σου σπίτι δεν σου δίνει τίποτα το ιδιαίτερο.

Ε άντε να πας μια βόλτα παραπανω απο ότι στην επαρχία αλλά και επαρχία έχεις επιλογές.

Όποτε θέλω κλείνω ένα σουκου στο Μυστρά και από εκεί είναι κοντά η Καλαμάτα. 54 χλμ

Νοικιάσω σπίτι επιπλωμένο με 250 την ίδια στιγμή που στην Αθήνα θα ήθελα 400-450.

Βενζίνη έχω βάλει 20 ευρώ από το προηγουμενο σουκου κ δεν έχω κάψει ουτε τη μιση!!!

Είσαι ξεκούραστος πας με όρεξη το πρωι στη δουλειά!!!

Τι να παω να κάνω στην Αθήνα ;;; ένα πατρικο έχω οκ. Θα δουμε στο μέλλον μπορεί να το νοικιάσω κ να συνεχίσω να μενω στην επαρχία.

Ήδη κάθε μήνα εξοικονομεις μόνο από βενζίνη και ενοίκια 200 ευρώ!!!
Βρε είναι τέλειο αλλά δουλειές δεν έχει εύκολα στις μικρές πόλεις

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Βρε είναι τέλειο αλλά δουλειές δεν έχει εύκολα στις μικρές πόλεις

Επειδή είπε για ποιοτητα ζωής για αυτό το ανέφερα... Μετά από καιρό νιώθω ξεκούραστος το πρωι όταν φτάνω στη δουλειά... Συνήθως από τους πρωτους και το μεσημέρι όταν φευγω. Αυτό στην Αθήνα δεν το ειχα σε καμία περιπτωση.

Ακόμη και ένας φίλος που μένει Κάτω Πατήσια και η δουλειά του είναι Μαρουσι μου λέει θέλει κάθε μέρα να παει40-45 λεπτά με το αμάξι.

Δεν θεωρώ ότι η Αθήνα σου παρεχει επίπεδο ζωής ανάλογο με τις τιμές των ενοικίων και τα γενικότερα έξοδα που απαιτεί... Μη ξεχνάμε ότι από τον άλλο μήνα θεωρητικά εγώ μπορώ να ξεκινήσω και τα μπάνια εδώ που είμαι... στην Αθήνα που θα το κάνω αυτό ; στη Λίμνη του Μαραθώνα η στη Βαρκιζα ;

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Καμία από τις δύο δεν είναι όμορφη πόλη, αλλά επειδή στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, και η Αθήνα έχει 5-6 ωραία και κλασικά πράγματα κερδίζει.

Για ζωή δε μπορώ να συγκρίνω από πρώτο χέρι γιατί δεν έχω ζήσει Θεσσαλονίκη. Σίγουρα δεν έχει το χάος της Αθήνας, αλλά ούτε και τις επαγγελματικές ευκαιρίες, επιλογές διασκέδασης, ψυχαγωγίας, διαφορετικότητας κλπ. Οπότε είναι θέμα προσωπικής επιλογής.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τελειωσα τη δουλειά... Θα παω στο σουπερ μαρκετ... Είναι 4 λεπτά με τα ποδια και μετά το σπίτι 3. Το μπαρ που πηγα το Σάββατο ειβαι 10 λεπτά με τα ποδια 😄😄

Απόλαυση 😄

Μετά σπίτι θα φτιάξω την ομελετιτσα μου με ψωμάκι φρυγανισμενο θα ξαπλώσω λίγο στη διπλή κρεβατάρα μου μόνος προς το παρον κ το απόγευμα γυμναστήριο... Κανα 4 λεπτό με τα ποδια και αυτό.

Απόλαυση να ζεις εργενης μόνος 😄

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Τον σφάζεις τωρα στο γόνατο τον πούστη για δεν τον σφάζεις;

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Φίλε ο ξάδερφος μου δούλευε domino’s
Να μην παίρνεις από εκεί

θα σου έλεγα έλα εδώ να σε κεράσω αλλά άσε μη φας κάνα κασέρι και πάθεις τίποτα 😂😂😂
Έχεις καμιά πιτσαρία να προτείνεις;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ιδανικά θα ήθελα να κάνω μια remote δουλειά ή δουλειά κοντά στο μέρος που θα μένω και να έχω εύκολο πάρκινγκ.
Πχ Θερμη, χορτιατη... Ακόμα και στην Κηφισιά, στα καινούρια που είσαι σχεδόν μόνος.
Το κεντρο με έχει κουράσει πάρα πολύ.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Τον σφάζεις τωρα στο γόνατο τον πούστη για δεν τον σφάζεις;

Οχι ακόμη....

Κάτσε να σου πω κιόλας πως ο ιδιοκτήτης ν έβαλε καινουργιο πλυντηριο και τώρα θα βάλει και κλιματισμό αλλιώς δεν θα το έπιανα 😄

Μόνο επιπλωμένο... Να μπορεις Ανα πασα στιγμή να φυγεις!!!

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.
Οχι ακόμη....

Κάτσε να σου πω κιόλας πως ο ιδιοκτήτης ν έβαλε καινουργιο πλυντηριο και τώρα θα βάλει και κλιματισμό αλλιώς δεν θα το έπιανα 😄

Μόνο επιπλωμένο... Να μπορεις Ανα πασα στιγμή να φυγεις!!!
Στα λουσα είσαι!!

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.
Ιδανικά θα ήθελα να κάνω μια remote δουλειά ή δουλειά κοντά στο μέρος που θα μένω και να έχω εύκολο πάρκινγκ.
Πχ Θερμη, χορτιατη... Ακόμα και στην Κηφισιά, στα καινούρια που είσαι σχεδόν μόνος.
Το κεντρο με έχει κουράσει πάρα πολύ.
Όλοι αυτό θέλουμε και εγώ 3 ώρες την ημέρα στο πήγαινα έλα τα τρώω

για πιτσαρίες που είπες εννοείται τη Raffaele pizza and pasta
salento

Valder

Τιμώμενο Μέλος

salento
Νομιζα οτι τρως στο τριωρο του πηγαινε έλα πίτσες και μπηκα να σου πω "πως και δε χέζεσαι μες τα λεωφορεία"

Αλλα οκ, μιλάς για το οτι τρως 3 ωρες στη μετακινηση. Αχ μιλάς για όλους μας (υπαρκτα ή δυνητικά).

ΥΓ: Εντωμεταξυ αυτοι που τα κανουν ολα μες το αμαξι στην κινηση της Αθηνας, σνακ καφέ φαγητο, πως σκατα το απολαμβάνουν;;;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.
Τελειωσα τη δουλειά... Θα παω στο σουπερ μαρκετ... Είναι 4 λεπτά με τα ποδια και μετά το σπίτι 3. Το μπαρ που πηγα το Σάββατο ειβαι 10 λεπτά με τα ποδια 😄😄

Απόλαυση 😄

Μετά σπίτι θα φτιάξω την ομελετιτσα μου με ψωμάκι φρυγανισμενο θα ξαπλώσω λίγο στη διπλή κρεβατάρα μου μόνος προς το παρον κ το απόγευμα γυμναστήριο... Κανα 4 λεπτό με τα ποδια και αυτό.

Αχχ απολαύσεις.. Όλα στα πόδια σου σε 5/10' σουπερμάρκετακι, γυμναστηριακι, μπαράκι, εργασιουλα .. Τυχερέ devil 🙃

Friday_k

Δραστήριο μέλος

εγω ευτυχως οχι, ειμαι κοντα στην δουλεια αλλα και παλι εχω κουραστει :P

salento
2 φορες εχω παει ραφαελ και μας εφεραν ωμη πιτσα. και αλλοι μου εχουν πει οτι ηταν ωμη.
salento ενω εχω παει, δεν εχω φαει. λενε οτι ειναι η καλη.
θελω να δοκιμασω και την padella που ειναι σχετικα κοντα σε εμενα, στην μαρτιου.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.
Έτσι όπως τίθεται η ερώτηση, ψηφίζω : νησί

Πάντως πρακτικά η μεγάλη επαρχιακή πόλη προσφέρει τα πάντα: άνεση στις μετακινήσεις, γιατρούς, μαγαζιά, δουλειές και η φύση είναι κατά κανόνα κοντά σου.
Αλλά μέχρι ν΄αρχίσουν να είναι απαραίτητοι οι γιατροί, επιμένω νησί, ηρεμία, θάλασσα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Απόλαυση 😄

Σε ποια πόλη είσαι;
Ζηλεύω λίγο, να πω την αλήθεια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια