Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή επαρχία;

Πού προτιμάτε να μένετε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 43)
  • Αθήνα

Ψήφοι: 20 46,5%
  • Θεσσαλονίκη

Ψήφοι: 10 23,3%
  • Μεγάλη επαρχιακή πόλη

Ψήφοι: 7 16,3%
  • Χωριό

Ψήφοι: 1 2,3%
  • Νησί

Ψήφοι: 2 4,7%
  • Μικρή επαρχιακή πόλη

Ψήφοι: 3 7,0%

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.054 μηνύματα.
Η Αθήνα είναι σκατά γενικά.
Κακός αέρας, απίστευτη πολυκοσμία, αρκετές υποβαθμισμένες περιοχές και μεγάλες αποστάσεις.
Εαν παίρνεις μετρό θα πάθεις σαρδελοποίηση. Εαν έχεις δικό σου μέσο θα τρως άπειρη κίνηση.
Το μόνο θετικό της ; Υπάρχει ποικιλλία δραστηριοτήτων και δουλειών. Εαν μένεις σε περιοχές που έχουν αναφερθεί ήδη είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα.

Κάθε μέρα κάνω ευχή να παω σε μια απο τις παρακάτω:
Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία

eupalinaros

Νεοφερμένο μέλος

Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 62 μηνύματα.
Η Αθήνα είναι σκατά γενικά.
Κακός αέρας, απίστευτη πολυκοσμία, αρκετές υποβαθμισμένες περιοχές και μεγάλες αποστάσεις.
Εαν παίρνεις μετρό θα πάθεις σαρδελοποίηση. Εαν έχεις δικό σου μέσο θα τρως άπειρη κίνηση.
Το μόνο θετικό της ; Υπάρχει ποικιλλία δραστηριοτήτων και δουλειών. Εαν μένεις σε περιοχές που έχουν αναφερθεί ήδη είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα.

Κάθε μέρα κάνω ευχή να παω σε μια απο τις παρακάτω:
Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία
Σκανδιναβικες αξιζουν τρελα. Ολλανδια δε μου αρεσει καθολου. Βασικα τη σιχαινομαι. Εκτος απο αθλιο καιρο ειναι και τρομερα παγκοσμιοποιημενη σε σχεση με ολες τις αλλες. Πολυ δυσκολα θα πηγαινα εκει. Εγω απο εξωτερικο θα στοχευα φυσικα τις 4 σκανδιναβικες οπως ειπες, Αυστρια (λατρευω), Ιταλια (κατα προτιμηση βορεια), Ελβετια, ιβηρικη, μεσογειακη Γαλλια ισως και Πολωνια (δεν ξερω μου αρεσει).

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.229 μηνύματα.
Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο βλαστημάω που μπαίνω κάθε μέρα στο κωλομετρό και γίνομαι σα σαρδέλα. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα.

Μου λείπουν τα Ιωάννινα που όλα ήταν δίπλα και πήγαινες στη δουλειά σου χωρίς να σου έχουν σπάσει τα νεύρα οι γιαγιάδες που φωνάζουν και οι περίεργοι στο μετρό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια