Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν με έχουν πλησιάσει αλλά αν με πλησιάζαν θα τους προσπαθούσα να τους δείξω όσο αρνητικά μπορούσα ότι δεν με ενδιαφέρει. Μου την δίνει που μερικοί τους βρίζουνε.Αρχική Δημοσίευση από yiannis:Σας έχουν πλησιάσει αιρέσεις, αναγνωρίζεται κάποιες απο αυτές. Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στο θέμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι να πώ, προσωπικά μόνο απο τις εταιρίες τηλεφωνίας έχω δεχτεί τηλεφώνημα και πάντα η συζήτηση ήταν ομάλη, όταν τους έλεγα δεν με ενδιαφέρει , σταμάταγε....Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Μια φορα καπια ερεση ειχε παρει τηλεφωνο στο σπιτι μου και το σηκωσα εγω. Μια ητανε η λυση, οπως και με της χιλιαδες φορες που περνουν απο τις εταιριες τηλεφωνιας... κλεισιμο στα μουτρα
Ας μην βγούμε εκτος θέματος....
Είχα λάβει e-mail από μια αίρεση και μου έλεγε αν θέλω να αγοράσω μερικά βιβλία τους .... Φυσικά το αποτέλεσμα ήταν να πάνε στην black-list ειδικά όταν είδα το περιεχόμενο των βιβλίων
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Και δεν ξέρω κατά πόσο οι Αντβεντιστές είναι αίρεση... Τέσπα, πέτυχα πρόσφατα έναν ellhnoamerikano ιερέα αντβεντιστή, βγήκαμε και για τσίπουρα, τον έκανα λιάρδα το παλικάρι. Οπότε, μάλλον εγώ τον ...προσηλύτισα στο Ρεμπεσκεδισμό

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Είχαν έρθει στη πόρτα μου δύο Χιλιαστές, πριν λίγο καιρό, χμ... έχουμε τετάρτη... ναι, το 2001. Πλάκα είχαν, τους φλόμωσα και στο φούμαρο, φεύγοντας μου άφησαν και δυο βιβλία τους (πρέπει να είμαι ο μόνος που έδωσαν κάτι τζάμπα), δε μπόρεσα όμως να τα διαβάσω, γιατί ο θεός του ύπνου κρεμόταν από τα βλεφαρά μου όταν τα άνοιγα...
Και δεν ξέρω κατά πόσο οι Αντβεντιστές είναι αίρεση... Τέσπα, πέτυχα πρόσφατα έναν ellhnoamerikano ιερέα αντβεντιστή, βγήκαμε και για τσίπουρα, τον έκανα λιάρδα το παλικάρι. Οπότε, μάλλον εγώ τον ...προσηλύτισα στο Ρεμπεσκεδισμό![]()
Καλά οι Χιλιαστές....είναι να έχει υπομονή κανείς να τους ακούει....σε πρίζουν με τα λόγια τους...και γίνονται τελικά πολύ κουραστικοί.Σε γενικές γραμμές οι αιρέσεις....μου είναι εντελώς αδιάφορες...αν και πολλές απο αυτές είναι καλοστημένα μαγαζάκια που εκμεταλλεύονται τον κόσμο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ το εμπόριο που επίσης υπάρχει και στις επίσημειες θρησκείες.Πάντως δε σας κρύβω...ότι όταν έχω κέφια και με πλησιάσει κανείς χιλιαστής....τον βομβαρδίζω κι εγώ με το ίδιο του το όπλο (τα λόγια) και το πιο αστείο απ όλα είναι οτι μετά απο λίγο αποκαλύπτεται οτι είναι σαν τα κασσετοφωνάκια που έχουν γράψει στην ταινία τους έτοιμες απαντήσεις...και η κρίση τους πάει τελικά περίπατο.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Εμένα με μια φίλη μου μας είχαν μιλήσει στο Σύνταγμα λίγο πριν τα χριστούγεννα κάποιοι που μας λέγανε οτι θα ερθει ένας προφήτης στην Ελλάδα και κάτι τέτοια (αν περάσατε από την πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια των γιορτών σίγουρα θα τους είχατε πετύχει κάτι ξανθοί αλλοδαποί...) Τεσπα, το θέμα είναι οτι εκεί που τους μιλούσαμε (η φίλη μου δηλαδή γιατί εγώ ούτε να τους ακούω δε μπορώ) έρχονται και δυο άλλοι τύποι οι οποίοι έτσι όπως τους είδα μου φάνηκε σαν να μας περικυκλώνανε.... Εκείνη την ώρα πήρα τη φίλη μου από το μπουφάν και φύγαμε... Πάντως γενικά εμένα δε με απασχολούν τέτοια θέματα, είμαι άθεη και δεν συζητάω καν μαζί τους..

Πες μου τι θελετε;
Χιλιαστες;
Ιαχωβαδες;
Ευαγγελιστες;(εαν ειναι αιρεση...)
Καποιοι αλλοι που ειχαν βγαλει δικια τους Βιβλο κι ελεγε οτι ο Χριστος ηταν απο τις Ινδιες και κατι αλλα...;(Δεν θυμαμαι ονομα...)
Σαιεντολογοι;
Μορμωνοι;(εαν γραφεται ετσι...)
Γενικα ολοι αυτοι οταν ημουν στην Παρμα τους ειχα φαει πολυ στην μαπα!.
Αλλοι μεσα στο πανεπιστημιο,αλλοι χυμα στον δρομο,αλλοι σε μεγαλα Παρκα που πηγαινα καμια βολτα.(Μερα ηταν ε!)
Ολοι τους υπερβολικοι στα λογια...ολο μπλα μπλα μπλα,αλλα νταξ' τους ξεφορτωνομουν.
η πλακα ηταν ομως οτι σαιεντολογοι ειχαν ισχυ στο πανεπιστημιο και σε περιπτωση που "χωνοσουν" ειχες προνομια...
Γνωστο φιλαρακι αθεος και που ηταν ψιλορεμπεσκες (ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΘΕΟΣ=ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ Ε!!!),"μπηκε" στους σαιεντολογους μονο και μονο μπας και τον βοηθουσαν στα μαθηματα.
Ναι μεν χωθηκε αγρια,δηλαδη επρπε να κανει διαφορες "αγγαρειες" να προσπαθει να προσελκυει ατομα κτλ κτλ,αλλα τα μισα μαθηματα τα ειχε παρει χωρις καν να παρουσιαστει.

γενικα στην Ιταλια δεν ειναι οπως Ελλαδα(τουλαχιστον επαρχια) που αντε να σε ενοχλησουν μια φορα στο τοσο.
Ειανι ολη μερα στους δρομους,παρκα κτλ κτλ και ψαχνουν ευκαιρια να σε σταματησουν.και να αρχισουν...
Παντως οι πιο "περιεργοι" ηταν μακραν οι μορμωνοι...
πολυ creeeeeeeepy ατομα και τρομερα κολλημενα μυαλα...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Skeftomilos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχουν ωστόσο και μερικές σπάνιες εξαιρέσεις ανθρώπων χωρίς αυτό το έμφυτο χάρισμα, που κανονικά δε θα άξιζε να αναφερθούν. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Άντονι Κουίν που σε μεγάλη ηλικία αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος, αφού έχασε κάθε ελπίδα ότι θα μπορούσε ποτέ να κατανοήσει το τριαδικό δόγμα.
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Skeftomilos:Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Άντονι Κουίν που σε μεγάλη ηλικία αποφάσισε να γίνει μουσουλμάνος, αφού έχασε κάθε ελπίδα ότι θα μπορούσε ποτέ να κατανοήσει το τριαδικό δόγμα.

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Η θέση μου είναι αυτή που ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις (πολιτικές, θρησκευτικές, κοινωνικές κτλ): Εφόσον δεν υποχρεώνεις τον άλλο να σε ακολουθήσει, δεν τον εκφοβίζεις και δεν ασκείς σωματική ή ψυχολογική βία ή και εκμετάλευση(π.χ. όταν κάποιος φοβίζει κάποιον αδαή) τότε μπορείς φυσικά να λες και να υποστηρίζεις αυτό που πιστεύεις!
Ελεύθεροι άνρθωποι είμαστε... Έχουμε το νιανια για το τι πιστεύουμε και τι όχι. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρεπει να προστατεύουμε τους ανίσχυρους και τους ανίκανους να σκεφτουν λογικά (π.χ. παιδιά, γέροντες, ψυχασθενείς - με τη σωστή σημασία της λέξης, όχι τρελοί- και ... ευάλωτους ψυχολογικά λόγω περιστάσεων). Αυτό όχι μόνο για τις αιρέσεις, αλλά γενικά, όπως προείπα....

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitral
Δραστήριο μέλος

θεωρω οποιοδηποτε ανθρωπο που το 2009 παραμενει προσκολλημενος σε ο,τιδηποτε προτασσει η θρησκεια του,ειτε ειναι ευρειας αποδοχης ειτε θεωρειται "αιρεση" κολλημενο μυαλο και κυριως φοβισμενο μυαλο ανικανο να παρει την ζωη στα χερια του και να αγωνιστει πατωντας στα ποδια του.
σεβομαι τους ανθρωπους με εσωτερικες αναζητησεις οποιουδηποτε ειδους και δεν ξεχνω οτι θελω να ζω σε εναν κοσμο ελευθερο και δημοκρατικο οπου ο καθενας μπορει να πρεσβευει οποια κοσμοθεωρια θελει αρκει να μην πρηζει τους αλλους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερώτηση προς εμένα:
Ιαχωβας … «Ποίος κυβερνά αυτόν τον κόσμο?»
Εγω…. «Ο Καραμανλής»
Μια άλλη φορά έρχεται ένα στην πόρτα μου με ένα βιβλίο και μου είπε να γνωρίσω το φως….
Απάντηση Μου «Πουλάς θρησκεία αγόρασα πριν πολύ χριστιανισμό»
ΠΟΡΤΑ…
Μετά έχουμε τις οργανωμένες αιρέσεις με στρατολόγους…και τα πυραμιδοειδή τεχνάσματα…αναλυτικά θα παρουσιάσω όταν έχω προσωπική εμπειρία σε αυτό
Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.