Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Όντως βοηθούν στην εξαφάνιση ή στη μείωση σημαδιών (όχι ουλών); Μήπως απλά προλαμβάνουν την εμφάνιση νέων;
Ναι,και τα εξαφανίζουν.Βεβαια,αυτο εξαρτάται απο την ελαστικότητα και το ρυθμό επουλωσης του δέρματος σε συνάρτηση με τη διατροφή που κανεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχει τυχει σε κανεναν σας κατα τη διαρκεια της θεραπειας με χαπια ακμης να παρουσιασε τοπικη δερματιτιδα σε καποιο σημειο του προσωπου π.χ στο σαγονι;;;μοιαζει με μικρα κοκκινα σπυρακια χωρις πυον,σαν απο ερεθισμο..
Eγω, εβγαλα στα χερια, αλλα ηταν πολυ μικρη η εκταση

prinCess.
Επιφανές μέλος

Τα κάνω αυτά, ούτε μια βδομάδα, δεν έχω δει καμία αλλαγή, μόνο το δέρμα μου στην υφή είναι κάπως πιο απαλό κι όχι τόσο ξηρό.
Θα πάρω και μια κρεμούλα που μου' πε ο φαρμακοποιός για τα κόκκινα σημαδάκια, γιατί στην ουσία κόκκινα σημάδια έχω πιο πολύ και θα δείξει. Υπάρχει κάποια καλή εγγυημένη για τα κόκκινα σημαδάκια;
Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Eγω, εβγαλα στα χερια, αλλα ηταν πολυ μικρη η εκταση![]()
Εβαλες καποια κρεμα γι'αυτο;;μετα απο ποσο καιρο εξαφανιστηκε;;
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εβαλες καποια κρεμα γι'αυτο;;μετα απο ποσο καιρο εξαφανιστηκε;;
Οχι δεν εβαλα τιποτα.. εξαφανιστηκε μετα απο αρκετο καιρο, αλλα δεν θυμαμαι ποσο γιατι δεν εδινα και ιδιατερη σημασια

alexkos
Νεοφερμένο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

Οχι δεν εβαλα τιποτα.. εξαφανιστηκε μετα απο αρκετο καιρο, αλλα δεν θυμαμαι ποσο γιατι δεν εδινα και ιδιατερη σημασια![]()
Καταλαβα..στην αναμονη λοιπον

Αθηνά1
Νεοφερμένο μέλος

selc
Δραστήριο μέλος

Καλησπέρα σε όλες/ους! Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση για το αλκοόλ... Εγώ παίρνω reducar και η δερματολόγος μου είχε πει ότι και να πιω καμιά φορά λίγο δεν θα πάθω κάτι. Το αλκοόλ επηρεάζει/σταματά τη δράση των χαπιών(εννοώντας ότι σταματάνε τα χάπια να έχουν αποτέλεσμα και τα παίρνουμε <<τζάμπα>>) ή δημιουργεί παρενέργειες;![]()
![]()
Επιβαρύνουν το συκώτι ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους. Όταν παίρνεις τα χάπια πρέπει να ελέγχεις με εξετάσεις αίματος το συκώτι γιατί μπορεί να ανέβουν εξαιτίας αυτών κάποιες τιμές. Σκέψου λοιπόν ο συνδυασμός και των δύο (αλκοόλ, χάπια) τι -ενδεχομένως- μπορεί να σου κάνουν. Όχι με τη μία φορά που θα πιεις αλκοόλ, αλλά σε περιπτώσεις κατάχρησης.
Αθηνά1
Νεοφερμένο μέλος

Επιβαρύνουν το συκώτι ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους. Όταν παίρνεις τα χάπια πρέπει να ελέγχεις με εξετάσεις αίματος το συκώτι γιατί μπορεί να ανέβουν εξαιτίας αυτών κάποιες τιμές. Σκέψου λοιπόν ο συνδυασμός και των δύο (αλκοόλ, χάπια) τι -ενδεχομένως- μπορεί να σου κάνουν. Όχι με τη μία φορά που θα πιεις αλκοόλ, αλλά σε περιπτώσεις κατάχρησης.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

alexkos
Νεοφερμένο μέλος

Μπλε.
Εκκολαπτόμενο μέλος

εκανες τις γυναικολογικες εξετασεις;Λοιπόν έχω σταματήσει να βάφομαι, χρησιμοποιώ τα προιόντα που μου' δωσε ο γιατρός, πίνω νερό (γενικά δεν πίνω, δε μ' αρέσει καθόλου), η διατροφή μου είναι σχετικά καλή με πολλά λαχανικά (δε ξέρω αν παίζει ρόλο που' μαι χορτοφάγος), ακούω συνέχεια ότι το γάλα και τα γαλακτοκομικά γενικά δε κάνουν καλό και φουντώνουν, οπότε τα κόβω κι αυτά όσο μπορώ, παίρνω και Perfectil που είναι στην ουσία βιταμίνες - συμπλήρωμα διατροφής - τα οποία έπαιρνα και πέρυσι το καλοκαίρι για κάνα 2-3μήνες και ήταν αρκετά καλό για νύχια-μαλλιά-δέρμα.
Τα κάνω αυτά, ούτε μια βδομάδα, δεν έχω δει καμία αλλαγή, μόνο το δέρμα μου στην υφή είναι κάπως πιο απαλό κι όχι τόσο ξηρό.
Θα πάρω και μια κρεμούλα που μου' πε ο φαρμακοποιός για τα κόκκινα σημαδάκια, γιατί στην ουσία κόκκινα σημάδια έχω πιο πολύ και θα δείξει. Υπάρχει κάποια καλή εγγυημένη για τα κόκκινα σημαδάκια;

prinCess.
Επιφανές μέλος

Όλα σκατά από θέματα υγείας.
Τα σπυράκια πάντως υποχωρούν, φτου φτου.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Έχεις δοκιμάσει κάτι με tea tree;Όχι, δυστυχώς ακόμα επειδή έχω άλλο πρόβλημα τώρα και παίρνω αντιβίωση.
Όλα σκατά από θέματα υγείας.
Τα σπυράκια πάντως υποχωρούν, φτου φτου.![]()

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

απλά παρατηρώ ότι αν μου βγει κάποιο σπυράκι μετά μένει για αρκετό καιρό (όχι για μέρες, βδομάδες

άλλο σημάδι ή βαθούλωμα δεν εχω
τι μπορώ να κάνω;
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.