prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όντως έχουν ένα point, γιατί αν το πρόβλημα δεν έχει παταχθεί στη ρίζα του, τα σημάδια θα επανεμφανιστούν και συνεπώς το πήλινγκ θα έχει πάει χαμένο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένας φίλος μου που πάιρνει χαπια για την ακμή ούτε με σαπούνι δεν πλένεται πόσο μάλλον να κάνει και peelings. Μαλακίες λέι ο δερμ. σου και καλό θα ήταν να πήγαινες σε κάποιον άλλον.
Επίσης για τις ουλές το χημικό πήλνιγκ δεν κάνει τίποτα,μόνο για ανανέωση του δέρματος και εξάλειψη υπολειπόμενων σημαδιών της ακμής(κόκκινα σημάδια κτλπ) ενδείκνυται το πήλνγκ.
Για τις ουλές χρησιμοποιείται το fractional laser με το οποίο μετά απο κάποιες συνεδρείες θα έχεις καλά αποτελέσματα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδιά έχω κάνει χημικό πήλινγκ, με την τελευταία συνεδρία να έχει πραγματοποιηθεί το μήνα Νοέμβριο, και 4 μήνες μετά δεν έχω δει κανένα αποτέλεσμα. Πάω να τρελαθώ! Ο δερματολόγος μου είχε πει ότι το σύνολο το αποτελεσμάτων θα φανεί μετά από ένα εξάμηνο. Ακόμα όμως η παραμικρή βελτίωση! Είναι δυνατόν μια τόσο επεμβατική και πρωτοποριακή μέθοδος να αποτυγχάνει; Τι με συμβουλεύετε να κάνω τώρα; Να περιμένω ως τον επόμενο χρόνο για νέο πήλινγκ ή να καταφύγω σε καμιά άλλη θεραπεία; Είδα τις ουλές μου υπό το φως του ηλίου και ντρέπομαι να κυκλοφορήσω έξω! Δηλαδή είμαι σχεδόν σε απόγνωση. Πώς γίνεται οι άλλοι να έχουν τόσο καθαρή επιδερμίδα κι εμένα το πρόσωπό μου να είναι κατασημαδεμένο; Νιώθω αδικία.
edit: Τωρα το είδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Απ'όσο ξερω, υπάρχει επιτυχία. Με κόπο μεν, αλλα έχει αποτελεσμα---> εχω μια γνωστή που άλλαξε δέρμα μέσα σε 2-3 χρόνια. Ήταν γεμάτη σπυράκια και σήμερα έχει στρώσει πολύ το δέρμα της με τα χημικά. Μήπως να έκανες υπομονή ή να ρωτούσες κι άλλο δερματολόγο;
Είσαι αρρεν; Μήπως ξυρίζεσαι και το επιβαρύνεις; Λεω γω τώρα, χωρίς να γνωρίζω και πολλά πανω στο θέμα. Προσωπικά όταν πετάω κάνα σπυράκι του βάζω μια κρεμούλα και ξεραίνεται
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να σου πω εγώ τι πήγε στραβά. Ο πρώτος δερματολόγος, στον οποίον είχα πάει, ενώ ήμουν στο πατρικό μου, επειδή δεν καταδεχόταν να μου ζητήσει πολλά χρήματα αντιλαμβανόμενος την οικονομική μου στενότητα, έκανε δουλειές του ποδαριού και πασαλείμματα. Το κατάλαβα αυτό στην τελευταία συνεδρία, την οποία έκανα εδώ στην Αθήνα και έσκασα ένα εκατοστάρικο, όπου ήταν τρελή η διαφορά στο πόσο ζεστά και επιμελημένα έγινε η δουλειά.Το πηλινγκ στα σπυράκια είναι καταστροφικό, εκτός αν πρόκειται για χημικό που σου αναγεννά το δέρμα
edit: Τωρα το είδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά. Απ'όσο ξερω, υπάρχει επιτυχία. Με κόπο μεν, αλλα έχει αποτελεσμα---> εχω μια γνωστή που άλλαξε δέρμα μέσα σε 2-3 χρόνια. Ήταν γεμάτη σπυράκια και σήμερα έχει στρώσει πολύ το δέρμα της με τα χημικά. Μήπως να έκανες υπομονή ή να ρωτούσες κι άλλο δερματολόγο;
Είσαι αρρεν; Μήπως ξυρίζεσαι και το επιβαρύνεις; Λεω γω τώρα, χωρίς να γνωρίζω και πολλά πανω στο θέμα. Προσωπικά όταν πετάω κάνα σπυράκι του βάζω μια κρεμούλα και ξεραίνεται
Τώρα να τρέχω και σε άλλο δερματολόγο, τη στιγμή που σχεδόν κανένας δε συνεργάζεται με το ταμείο του Δημοσίου και σε χρεώνουν 50ρικα; Θα περιμένω για την προγραμματισμένη επίσκεψή μου στο νοσοκομείο σε εκείνον που μου γράφει τα χαπάκια, άμα είναι.
Ναι, είμαι άρρεν, αλλά πλέον ξυρίζομαι με μηχανή. Στα σπυράκια μου έχει παρατηρηθεί βελτίωση όσον αφορά τη συχνότητα εμφάνισής τους, αλλά το θέμα μου εμένα είναι τα σημάδια. Και βασικά εξηγήστε μου, ποια είναι η διαφορά ουλών και σημαδιών;
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

οι ουλες ειναι τα σκαψιματα που εχεις στο προσωπο ενω τα σημαδια ειναι σαν καφε κηλιδες!!
οι ουλες αντιμετωπιζονται πιο δυσκολα αποτι τα σημαδια..
θα κανεις υπομονη να κανεις τη θεραπεια να τελειωσεις να περασουν και 3-4 μηνες και μετα να κανεις τα peeling σου ή laser και θα ειναι το προσωπο σου μια χαρα..
δυστυχως δεν εχεις κατι αλλο να κανεις εγω ειχα 3 καλοκαιρια να φορεσω τιραντακι απο τα σημαδια και στη παραλια πηγαινα πρωτα μονη μου να μαυρισει η πλατη μου για να μην ντρεπομαι..
μην δεχτεις ομως ξανα peeling στο προσωπο σου και οτιδηποτε τοσο ισχυρο μεχρι να τελειωσεις τη θεραπεια σου και κανε υπομονη!!
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημάδια είναι,κόκκινα σημάδια απο παλαιότερα σπυράκια,μαύρα στίγματα,κηλίδες,ερυθρότητα,τέτοια.... για αυτά το πήλινγκ κάνει δουλειά.
Οι ουλές είναι οι εσοχές στο δέρμα μικρές ή μεγάλες τρύπες στο δέρμα. Αυτες αντιμετωπίζονται με laser αλλά θέλει αρκετές συνεδρίες και η καθεμία κοστίζει αρκετά...
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Να σου πω εγώ τι πήγε στραβά. Ο πρώτος δερματολόγος, στον οποίον είχα πάει, ενώ ήμουν στο πατρικό μου, επειδή δεν καταδεχόταν να μου ζητήσει πολλά χρήματα αντιλαμβανόμενος την οικονομική μου στενότητα, έκανε δουλειές του ποδαριού και πασαλείμματα. Το κατάλαβα αυτό στην τελευταία συνεδρία, την οποία έκανα εδώ στην Αθήνα και έσκασα ένα εκατοστάρικο, όπου ήταν τρελή η διαφορά στο πόσο ζεστά και επιμελημένα έγινε η δουλειά.
Τώρα να τρέχω και σε άλλο δερματολόγο, τη στιγμή που σχεδόν κανένας δε συνεργάζεται με το ταμείο του Δημοσίου και σε χρεώνουν 50ρικα; Θα περιμένω για την προγραμματισμένη επίσκεψή μου στο νοσοκομείο σε εκείνον που μου γράφει τα χαπάκια, άμα είναι.
Ναι, είμαι άρρεν, αλλά πλέον ξυρίζομαι με μηχανή. Στα σπυράκια μου έχει παρατηρηθεί βελτίωση όσον αφορά τη συχνότητα εμφάνισής τους, αλλά το θέμα μου εμένα είναι τα σημάδια. Και βασικά εξηγήστε μου, ποια είναι η διαφορά ουλών και σημαδιών;
Σε πιστεύω και σε καταλαβαίνω. Βεβαια αυτό με τα λεφτά είναι κάτι το σχετικό. Πιστεύω είναι θέμα που θα πέσεις, σε τι χέρια, ανεξαρτήτως δημοσίου-ιδωτικού και να εμπιστευτείς- το πιο βασικό. Κάνε υπομονή και σκέψου το συμφέρον σου. Αν θεωρήσεις πως πρεπει να δώσεις κάποια χρήματα- για την εμφάνισή σου πρόκειται και είναι σημαντικό για την ψυχολογική σου κατάσταση, κάνε τις οικονομίες σου και δώστα. Σε τέτοια θέματα δεν πρέπει κατ'εμέ να υπολογίζεται το κόστος, ακόμα κι αν κάνεις κάποιες θυσίες για λίγο καιρό. Καλή επιτυχία εύχομαι!
Πάντως για τα σημάδια και τις ουλές υπάρχουν κρέμες σαλιγκαριού επούλωσης- λογικά θα έπρεπε να σου είχε προτείνει κάποια τέτοια
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος

εδω και το προσωπο σου σου λενε να το πλενεις μια φορα τη μερα και να το αποφευγεις για 2η ποσο μαλλον να κανεις κατι τοσο δυνατο!
πρεπει prwteas να κανεις υπομονη εγω ειχα φτασει σε σημειο να κλαιω καθε φορα που εβλεπα τη πλατη μου ή το μετωπο μου κι ετσι ειπα ως εδω και ξεκινησα τα χαπια..
alitaki17
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Απο οσο λεει [URL="https://veriapress.gr/2012/01/23/mipos-telika-i-sokolata-den-epireazi-tin-akmi/"https://veriapress.gr/2012/01/23/mipos-telika-i-sokolata-den-epireazi-tin-akmi/]εδω[/URL]Η σοκολάτα περιέχει μαγνήσιο, σίδηρο, χαλκό, φώσφορο, πρωτεΐνες, βιταμίνη Ε, καθώς και λιπαρά .Κάτι που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι κανένα από αυτά τα συστατικά δεν επηρεάζει τα σπυράκια της ακμής. Αυτά που βλάπτουν είναι οι επιπρόσθετες ουσίες όπως είναι η ζάχαρη και οι υδατάνθρακες. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μειωθεί έστω και λίγο η κατανάλωσή της. Βεβαια εγω οταν τρωω σοκολατα η αληθεια ειναι πως βγαζω λιιγα σπυρακια.
Σε ευχαριστώ πολύ Έλενα!!

enrose
Δραστήριο μέλος

Απαραίτητο να ξεβαφόμαστε, να καθαρίζουμε μετά το σαπούνι και με λοσιόν ωστε να αφαιρούνται και τα τελευταια υπολείμματα μακιγιάζ. Το ίδιο και το πρωί ωστε να αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα.
Για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις καλύτερα να απευθυνθείτε σε ειδικό δερματολόγο και όχι αισθητικό.
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρεις κανείς αν ισχύει ότι η σοκολάτα μεγαλώνει την ακμή;
Η δερματολόγος μου, μου είπε πώς γενικά η σοκολάτα δεν επιδεινώνει την ακμή, αλλά ενδεχομένως κατά περίπτωση.

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια καλησπερα! ειμαι ολοκαινουργια στην παρεα και θελησα να γραψω γιατι δυστυχως αντιμετωπιζω και εγω ακμη :/ ειμαι 19 χρονων και εμφανιζω ελαφρυα μορφης ακμη απο τα 15. τον τελευταιο καιρο το προβλημα επιδεινωθηκε και αρχισα να βγαζω κυστες με πυον και πολλα σπυρακια στα μαγουλα κυριως που αφηνουν εντονες κοκκινιλες. επισκεφτηκα δερματολογο και μου ειπε να κανω θεραπεια με curacne 20 mg. Μου ειπε οτι δν θα εχω παρενεργειες [δηλαδη να φουντωσουν τα σπυρακια] αλλα θα πρεπει να προσεχω πολυ τον ηλιο λογω φωτοευαισθησιας με τα φαρμακα. υπαρχει καποιος που να εχει κανει θεραπεια με την συγκεκριμενη αγωγη? εχει σιγουρο αποτελεσμα? εκτος απο φωτοευαισθησια και ξηροτητα στο δερμα εμφανοζονται κ αλλες παρενεργειες? ευχαριστω πολυ !!!
Είχα και εγώ μία ελαφριά μορφή κυστικής ακμής, αλλά τα χάπια της θεραπείας ήταν τα Accuran. Είκαζω πάντως πως και το σκεύασμα που αναφέρεις είναι ισοτρετινοϊνη. Τον πρώτο καιρό έπερνα 4 χάπια την ημέρα, μετά λόγω απώλειας βάρους κατέληξα στα τρία. Κάθε μήνα έπρεπε να κάνω τσεκ απ για να ελέγχονται τα ηπατικά και τα τριγλυκερίδια, που ευτυχώς παρέμειναν σε φυσιολογικά επίπεδα.
Παρενέργιες δεν είχα σοβαρές, μόνο τον πρώτο καιρό πονούσε πολύ η μέση μου. Προληπτικά χρησιμοποιούσα καθημερινά αντηλιακό είτε ήλιο είχε, είτε σύννεφα, για να αποφευκτεί όπως είπες η φωτοευαισθησία, ενώ το καλοκαίρι που ο ήλιος είναι "δυνατός", σταμάτησα προσωρινά την αγωγή μέχρι τον Οκτώβρη, οπότε και τα ξανάρχισα. Στην περίπτωση μου οι παρενέργιες ήταν αυτές, ωστόσο στις οδηγίες της συσκευασίας αναφέρονται πάρα πολλές πιθανές! Γνώμη μου πάντως είναι πως αξίζει να υποβληθείς σε αυτήν τη θεραπεία γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Το τι λιποζάν χαλάστηκε...

Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

Τελειώνω θεραπεία με accuran σε ένα μήνα.
Το τι λιποζάν χαλάστηκε...![]()
Kαι κάνει και 5.5 ευρώ το τσουτσουνάκι!
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Έχω ξεχάσει πώς ήταν τα χείλη μου πριν.
Ούτε για μήνα δε με φτάνει το ένα λιποζάν.

Θα μου μείνει η εξάρτηση στο τέλος, το πιστεύω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.