και με προτροπη του πηρα για 6 μηνες τα roaccutan και εγινε πεντακαθαρο το δερμα μου ουτε ενα μικρο σπυρακι δεν ειχα τπτ απολυτως!!! και τωρα 3 χρονια μετα εχω ακομη τελειο δερμααα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peplin123
Νεοφερμένο μέλος

εγω πηγα σε εναν απο τους καλυτερους γιατρους στη θεσσαλονικη
και με προτροπη του πηρα για 6 μηνες τα roaccutan και εγινε πεντακαθαρο το δερμα μου ουτε ενα μικρο σπυρακι δεν ειχα τπτ απολυτως!!! και τωρα 3 χρονια μετα εχω ακομη τελειο δερμααα!!
μπραβο!!!

Epiduo λέγεται , λιανική τιμή για τότε ήταν 20,09 ευρώ οπως βλέπω στο κουτάκι.Εννοείται θέλει ιατρική συνταγή .
Σ'ευχαριστω πολύ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fylakas
Νεοφερμένο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το γεγονός ότι η σοκολάτα επιδεινώνει την ακμή είναι μύθος μου το΄χει πει η διαιτολόγος που πήγαινα.λιγοτερη σοκολατα και μπολικο peeling θελει... επισης να καθαριζεις το προσωπο σου με οινοπνευμα. ξηραινουν τα σπυρακια. βοηθαει πολυ
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Και εμένα, η ενδοκρινολόγος μου, μία φορά που την ρώτησα για την ακμή γιατί έχω ακόμα σημάδια τηςΤο γεγονός ότι η σοκολάτα επιδεινώνει την ακμή είναι μύθος μου το΄χει πει η διαιτολόγος που πήγαινα.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Γενικά κατηγορείται πολύ η σοκολάτα και το αστείο είναι ότι γίνεται χωρίς λόγο.Και εμένα, η ενδοκρινολόγος μου, μία φορά που την ρώτησα για την ακμή γιατί έχω ακόμα σημάδια της, μου είπε ότι η σοκολάτα δεν πειράζει καθόλου. Εξάλλου με τόση σοκολάτα που τρώω θα έπρεπε να έχει επιδεινωθεί, αλλά μπααααααααα..
![]()

Αρχές του 2014 θα κάνω καθαρισμό προσώπου και μετά δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Θα σας πω εντυπώσεις. Πάντως οκ, σε αυτή την ηλικία δεν θα ξαναέπαιρνα χάπια. Άντε καμιά κρέμα τοπικά (airol κλπ), με συμβουλή δερματολόγου βέβαια.
Τι να πω ρε παιδιά, υπομονή μας!

Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Γενικά κατηγορείται πολύ η σοκολάτα και το αστείο είναι ότι γίνεται χωρίς λόγο.
Νομίζω πως το αυγό επηρεάζει την ακμή και γι'αυτό δεν είμαι σίγουρη πάλι.

Για την σοκολάτα, δεν υπάρχειπρόβλημα.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μέσα σε όλα τα αρνητικά των αντισυλληπτικών προστέθηκε και η ακμή;Εγώ μετά από μακροχρόνια λήψη αντισυλληπτικών χαπιών επανεμφάνισα ακμή στα 29! Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις!
Αρχές του 2014 θα κάνω καθαρισμό προσώπου και μετά δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Θα σας πω εντυπώσεις. Πάντως οκ, σε αυτή την ηλικία δεν θα ξαναέπαιρνα χάπια. Άντε καμιά κρέμα τοπικά (airol κλπ), με συμβουλή δερματολόγου βέβαια.
Τι να πω ρε παιδιά, υπομονή μας!![]()

Νταξ,πάλι καλά που το΄πες.

Όχι, καθόλου. Τα αντισυλληπτικά σου ρυθμίζουν τις ορμόνες και σου ελαττώνουν την ακμή. Το ζήτημα είναι πως μόλις τα κόψεις επανέρχεται. Αν με ρωτάς, δεν θα το επέλεγα ως μέθοδο αντισύλληψης πάντως, κι ας έχει τέτοιου είδους οφέλη (εγώ τα έπαιρνα για άλλους λόγους).Μέσα σε όλα τα αρνητικά των αντισυλληπτικών προστέθηκε και η ακμή;
Νταξ,πάλι καλά που το΄πες.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μου έχουν πει πως το ελαιόλαδο κάνει θαύματα. Ακόμη και στη μείωση της ακμής. Δεν το έχω δοκιμάσει ωστόσο.υπάρχει κάποια μορφή καθαριστικού/ ντεμακιγιάζ που ενδείκνυται (ή όχι) για λιπαρή επιδερμίδα με λίγη ακμή? δε μιλάω για μάρκες, αλλά για γαλάκτωμα, τζελ, αφρό, υγρο γενικά![]()
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μου έχουν πει πως το ελαιόλαδο κάνει θαύματα. Ακόμη και στη μείωση της ακμής. Δεν το έχω δοκιμάσει ωστόσο.
αληθεια? και εγω δεν θελω να αγγιζω λάδι γιατί με ενοχλεί η αίσθηση του και το ότι δεν φεύγει εύκολα

δεν ρωτησα αυτό

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

μπα, μην το λες. ισα-ισα, αυτα τα χαπια (γενικα τα χαπια με ισοτρετινοΐνη, κυριο συστατικο τουroaccutan και γενικα των χαπιων ακμης) τελευταια οι δερματολογοι τα δινουν λες και ειναι καραμελες! αν δουν οτι εχεις κλεισει τα 16-17 στα δινουν κατευθειαν. πιο κατω απαγορευεται. δεν δινουνΚαλα τα roaccutan αλλα δεν τα δινουν οι πιο πολλοι δερματολογοι γιατι βλαφτουν

αληθεια? και εγω δεν θελω να αγγιζω λάδι γιατί με ενοχλεί η αίσθηση του και το ότι δεν φεύγει εύκολα
δεν ρωτησα αυτό![]()
Μα για ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείται, για αυτό στο είπα. Και παράλληλα βοηθάει λένε στην ακμή.
Ίσως πάντως να μην κατάλαβα κι ακριβώς τι ρωτάς!

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μα για ντεμακιγιάζ χρησιμοποιείται, για αυτό στο είπα. Και παράλληλα βοηθάει λένε στην ακμή.
Ίσως πάντως να μην κατάλαβα κι ακριβώς τι ρωτάς!![]()
ρώτησα ποιά μορφή καθαριστικού είναι καλύτερη/ δεν κάνει για λιπαρό δέρμα

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

ρώτησα ποιά μορφή καθαριστικού είναι καλύτερη/ δεν κάνει για λιπαρό δέρμαέχω δει gel, γαλάκτωμα, υγρό και αφρό σε καθαριστικό. υπάρχει κάποια διαφορά ή οτιδήποτε κάνει την ίδια δουλειά αρκεί να είναι για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος που έχεις?
![]()
πιστευω (εχοντας πισω κρεμασμενα τα ανυπαρκτα πτυχια μου) οτι τα συσταστατικα/ουσιες που περιεχουν εχουν σημασια οπως και η αντιδραση του δερματος του καθενος
ισως αυτο να σου δωσει μια ιδεα https://health.howstuffworks.com/skin-care/beauty/skin-and-makeup/5-makeup-removers-for-oily-skin.htm
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.