Καλησπέρα παιδιά . Καιρός λοιπόν να σας πω και γω την ιστορία μου για την ακμή.
Είμαι 19 ετών και εδώ και περίπου 10-12 μήνες παλεύω με την καταραμένη ακμή.
Με το που πήγα φοιτητής , 2-3 μήνες αργότερα ξεκίνησα να βγάζω μικρά σπυράκια με πύον . Οκ , τίποτα σημαντικό έλεγα και συνέχιζα γιατί ούτε καν φαίνονταν μετά από μια μέρα.
Φέτος το καλοκαίρι τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα , ξεκίνησα δουλειά ως σερβιτόρος σε ένα beach bar και είδα το πρόσωπο μου να ξεφεύγει. Δεν είχα ποτέ τόσα πολλά σπυράκια μαζεμένα. Ειδικά η δεξιά πλευρά του προσώπου μου το είχε παρακάνει. Τέλος πάντων , μετα από μια βδομάδα ντροπής είπα να επισκεφτώ δερματολόγο.
Ο δερματολόγος δίχως να εξετάσει τον τύπο δερματός μου ή κάτι σχετικό (εμφανής η παντελής αδιαφορία του) μου πρότεινε τα φάρμακα Reducar.
Μια θεραπεία 6 μηνών και τα αποτελέσματα θα είναι άψογα μου είπε. 100% επιτυχία σε όλες τις περιπτώσεις που είχε.
Τέλος πάντων με τα πολλά , 5 Αυγούστου ξεκινώ τη θεραπεία. Κλασσικές παρενέργειες , ξηροδερμία , σκάσιμο στα χείλη και καμιά φορά ματωμένες βλέννες.
Ο 1ος μήνας , σκέτο μαρτύριο να πρέπει να πηγαίνω στη δουλειά φουντωμένος από τα φάρμακα γεμάτος νέα σπυριά.
Το πάλεψα , και έρχεται ο 2ος μήνας το πρόσωπο μου είχε γίνει αρκετά λείο , 1 νέο σπυράκι κάθε βδομάδα αλλά οι κοκκινίλες δε λέγαν να εξαφανιστούν.
Και έρχεται ο 3ος μήνας που βρίσκομαι τώρα..
Ένα ψυχολογικό ράκκος , που έχει να πατήσει σχολή ένα μήνα .. δεν βγαίνω για ποτό , σπάνιες οι έξοδοι τα πρωινά .
Παρεπιπτόντως τα έπαιρνε και ένας φίλος τα φάρμακα για 7 μήνες και το δέρμα του είναι σαν ποππουδάκι μωρού (εμφανή αποτελέσματα στους 4 μιση μήνες σε αυτον)
Τέλος πάντων αυτή είναι η ιστορία μου... να ξέρετε πως αυτά τα φάρμακα επηρρεάζουν λίγο την ψυχολογία σας. Εγώ ειδικά αυτό το μήνα ντρέπομαι να δω άνθρωπο στα μάτια ... αν και οι φίλοι μου λένε πως οκ δεν είναι τόσο άσχημα...αλλά φίλοι είναι αυτοί , τι θα πουν? πως έγινες έτσι ρε ?
Αυτά από μένα , όσοι πάρετε Reducar να έχετε υπομονή , καλούς φίλους και τα αποτελέσματα *ελπίζω* να είναι ικανοποιητικά.
Peace and love !