Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Κι εγώ έχω ανάγκη πλήθος μπλουζακιών το καλοκαίρι, όμως τα παίρνω συνήθως από Berska.
A, κι αυτά τα τιμώ ιδιαιτέρως δεν μπορώ να πω

Speedy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασικά, ο τρόπος ένδυσης κάποιου ανθρώπου και κατ' επέκταση το κόστος τους, σχετίζεται με τις κοινωνικές υποχρεώσεις του, την οικονομική του κατάσταση κτλ..
ίσως να παίζει θέμα ποιότητας αλλά εφόσον μιλάμε για άυλα πράγματα θα φθαρούν..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος

ίσως να παίζει θέμα ποιότητας αλλά εφόσον μιλάμε για άυλα πράγματα θα φθαρούν..
Σαφως...αλλα υπαρχει μεγαλη διαφορα στο εαν π.χ ενα ρουχο καλης ποιοτητας φθαρει μετα απο 4 σεζον και ενα κακης ποιοτητας αντεξει μετα βιας μια σεζον.
Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι το ακριβο ειναι παντα και καλυτερης ποιοτητας. Ουτως ή αλλως θεωρω πως γενικοτερα τα προιοντα ειναι υπερτιμημενα.
Σημασια εχει να παιρνεις ο,τι πληρωνεις.
staventoula
Νεοφερμένο μέλος

Αγαπω πολυ τις <<volcom,element,DC,burton,enjoy,RCVA...κτλπ..>>> γενικα skeit..
Εσεις τι προτιματε κλασσικες μαρκες<<nike,puma..κτλπ>> η' skeit;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν κολλάω στη μάρκα.
τα h&m έχουν καταπληκτικά ρούχα.
love_angel
Επιφανές μέλος

WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Το πιο ακριβό ρούχο που έχω είναι μια μπλούζα με svarovski την οποία έχω βάλει σχεδόν πέντε φορές.

1. τα περισσοτερα ειναι συνηθως κυριλε και δεν ειναι γενικα του στυλ
2. δεν πια και φοβερης ποιοτητας.Εδω βλεπεις το αλλο που ειναι φοβερη μαρκα,κανει ενα 300αρι και το πιανεις και ειναι σαν πατσαβουρα.
Απο την αλλη πολλες φορες σνομπαρω τα πολυ φτηνιαρικα (απο αποψης ποιοτητας και οχι απαραιτητα τιμης) μαγαζια του τυπου pull&bear,bershka,stradivarius γιατι μου την δινει να παιρνω δυο σακουλαρες ρουχα μονο και μονο επειδη ειναι πολυ φτηνα και χωρις απαραιτητα να μου αρεσουν(απλα για να λεω οτι εχω πολλα ρουχα) και στην τελικη τα μισα και παραπανω να τα χει και η μιση πολη.
Εν ολιγοις,ειμαι καπου στο ενδιαμεσο,οντας πολυ δυσκολη αφου θελω παντα να κανω μια καλη ερευνα αγορας γυριζοντας ολα ή σχεδον ολα τα μαγαζια που με ενδιαφερουν πριν διαλεξω αυτο που μου αρεσει(αν βρω και κατι).
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

nikolas365
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ απόλυτα, ελάχιστες φορές πηγα στα berska και βρήκα ποιοτικά, αλλά υπάρχουν και σεζόν που η ποιότητα τους είναι "ψιλοκαλή".h&m, zara, burska, pull and bear, sfaira κλπ, εχουν ρουχα πολυ ψευτικα και καθολου καλης ποιοτητας. δε μαρεσουν.![]()
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος

Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που θέλω είναι να νιώθω άνετα μέσα σ'αυτά και φυσικά να τα φοράω κ όχι να με φοράνε.
Αν αυτές τις προδιαγραφές τις πληρεί ένα ρούχο μάρκας,καλώς.Αν τις πληρεί ένα ρούχο μη επώνυμο,πάλι καλώς..!

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω αντιθετα πιστευω πως οτι πληρωνεις παιρνεις.Αναλογως της τιμης και η ποιοτητα.Προτιμω παντοτε να αγορασω μια γνωστη φιρμα και ας την πληρωσω παρα να παρω κατι φτηνο και να το πεταξω γιατι θα χαλασει ....και εχω πικρη πειρα....ειδικα στα παπουτσια.
και εγω την ιδιαν γνωμη εχω με εσενα, οτι πληρωνεις παιρνεις
να και ενα στοιχειο που μα ςενωνει
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

και εγω την ιδιαν γνωμη εχω με εσενα, οτι πληρωνεις παιρνεις
να και ενα στοιχειο που μα ςενωνει
Δεν αντεληφθην....υπηρχε κατι που μας χωριζε;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.