Θα συμφωνησω με την theodora.Στο κατω κατω,υπαρχουν πολλα ρουχα που ειναι πανακριβα και δεν ειναι σαν μαρκες .Απλα ειτε ειναι φτιαγμενα απο προιοντα πολυ καλης ποιοτητας,ειτε τα φερνουν απο εξωτερικο κ.λπ.Εγω εχω πολυ λιγα που ειναι μαρκες(μην φανταστειτε τιποτα εξωφρενικο D&G,Gant και τετοια) διοτι
1. τα περισσοτερα ειναι συνηθως κυριλε και δεν ειναι γενικα του στυλ
2. δεν πια και φοβερης ποιοτητας.Εδω βλεπεις το αλλο που ειναι φοβερη μαρκα,κανει ενα 300αρι και το πιανεις και ειναι σαν πατσαβουρα.
Απο την αλλη πολλες φορες σνομπαρω τα πολυ φτηνιαρικα (απο αποψης ποιοτητας και οχι απαραιτητα τιμης) μαγαζια του τυπου pull&bear,bershka,stradivarius γιατι μου την δινει να παιρνω δυο σακουλαρες ρουχα μονο και μονο επειδη ειναι πολυ φτηνα και χωρις απαραιτητα να μου αρεσουν(απλα για να λεω οτι εχω πολλα ρουχα) και στην τελικη τα μισα και παραπανω να τα χει και η μιση πολη.
Εν ολιγοις,ειμαι καπου στο ενδιαμεσο,οντας πολυ δυσκολη αφου θελω παντα να κανω μια καλη ερευνα αγορας γυριζοντας ολα ή σχεδον ολα τα μαγαζια που με ενδιαφερουν πριν διαλεξω αυτο που μου αρεσει(αν βρω και κατι).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.