underwater
Περιβόητο μέλος

Για μαύρα μακώ μπλουζάκια και μονόχρωμα γενικά εννοείται πάντα φτήνια. Οπότε θα έλεγα παίζω σε διάφορες τιμές. Από την άλλη, μου κακοφαίνεται να βλέπω άτομα να ψωνίζουν από μάρκες όπως Dior ή Dona Karan. Μου φαίνεται προκλητικό σε έναν κόσμο γεμάτο προβλήματα να αγοράζεις συνολάκια μερικών χιλιάδων ευρώπουλων! Δεν καταλαβαίνω και τι νόημα έχει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Στα μπλουζακια, ενω ξερεις την τρελα μου με τα παλαβα:p, θα παρω 1-2 φιρματα και τσιμπημενα (παρ'ολ'αυτα ποτε δε θα δινα πανω απο 60 για μια μπλουζα, κι αυτη αν μ'αρεσε ΠΑΡΑ πολυ, το θεωρω πολυ κοροιδια), αλλα τα περισσοτερα μου θα ειναι μονοχρωμα και πολυ απλα ωστε να φοραω αξεσουαρ που εχω τη δευτερη τρελα(και τελικα καταληγω να τα σκαω γι'αυτα..).
(Στα benetton εχω παρει κατα καιρους κατι γ@ματα playhouse και killer loop, ουτε η custo δε συγκρινεται:p)
underwater
Περιβόητο μέλος

Στα μπλουζακια, ενω ξερεις την τρελα μου με τα παλαβα:p, θα παρω 1-2 φιρματα και τσιμπημενα (παρ'ολ'αυτα ποτε δε θα δινα πανω απο 60 για μια μπλουζα, κι αυτη αν μ'αρεσε ΠΑΡΑ πολυ, το θεωρω πολυ κοροιδια)
Κι εγώ έτσι λειτουργώ με μπλούζες. Πέρισυ πήρα ένα μπλουζάκι Pepe Jeans πολύ ξεχωριστό κι έδωσα 60, αλλά θα με βγάλει ασπροπρόσωπη για μερικά χρόνια ακόμα, είναι καλής ποιότητας και εντυπωσιάζει όσους το βλέπουν οπότε δεν μετανιώνω. Από την άλλη στα Custo κάτω από 80 ευρώ δεν βρίσκεις, και δεν ρισκάρω να πάρω, κυρίως αν σκεφτείς ότι είναι σαν πανάκια. Και τα Diesel έχουν πολύ ωραία ρούχα αλλά κι αυτά πολύ ακριβά!
Στα παπούτσια που ανέφερε η Kajira κι εγώ τα σκάω, έχω πολύ συμπάθεια στα Camper. Αλλά αν και αγοράζω ακριβά, δεν έχω πολλά ζευγάρια οπότε δεν βλέπω να κάνω κάτι κακό.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Μπλουζες εχω καπιες που ειναι μαρκας, που μου της εχουν κανει δωρο, αλλα εγω οταν αγοραζω αγοραζω φτηνες, αφου ουτος η αλλος λιγους μηνες θα της βαλω μονο. Και η καλοκαιρινες καμια φορα καταφερνω να της βρω κατευθειαν απο το εργοστασιο, και μου κοστιζουν πολυ φτηνα, αλλιως αναγκαζομαι να παρω απο τα τουριστικα που τσιμπανε αρκετα της τιμες (βλεπετε θελω και "περιεργες"

Το μονο ακριβο πραγμα που φοραω ειναι τα παπουτσια μου... Και εχω και πολλα ζευγαια τωρα που το σκευτομαι, και ολα ειναι μαρκα......
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

εγώ όπως και η ΚΟΥΕ αγοράζω οτι μνου αρέσει και μου πηγαίνει δνε θα αγοράσω κάτι επειδή είναι μάρκας και όχι τόσο ωραίο αντί κάποιο άλλο μάρκα μέκαψες και να μου αρέσει πολύ
δεν έχω τέτοια κολλήματα
κι εγω το ιδιο...

roumana
Διάσημο μέλος

([FONT="]Όπως και όλα τα άλλα στην ζωή μου.

[/FONT]Αν μου αρέσει το ρούχο(και το μάτι μου πάει αυτόματα στο ακριβό

mania
Επιφανές μέλος

Προτειμώ ρούχα όχι φτηνιάρικά ούτε και ακριβά, πέρνω ρούχα άπο ένα καλό μαγαζί, με καλές μάρκες καλές ποιοτητες και λογικές τιμές π.χ. ενα τζίν πάει κάπου στα 60 ευρώ για να πάρετε ιδέα γιατί καμιά φορά για άλλους ειναι λίγα και για άλλους πολλά, απο παπούτσια μόνο απο συγκεκριμένο μαγαζί που πάω χρόνια, όχι για λόγους οικονομίας άλλα λόγο προβλήματος στα πόδια, κανείς δεν μπορεί να μου βρεί παπούτσια που να μην υποφέρω, μήπως τελικά να πάω σε συνεργείο;;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Εδώ λυπάμαι και τα 100?..
soydelsur
Δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Τα πιο μοδάτα ρούχα, που θα φορεθούν για λίγο καιρό (η μόδα φέτος για παράδειγμα προστάζει 60's & 70's) φροντίζω να τα ψωνίζω από πιο νορμάλ, από άποψη τιμών, μαγαζιά.
Εκεί όμως που έχω σοβαρό πρόβλημα είναι στις τσάντες και στα παπούτσια. Δεν τα λυπάμαι καθόλου τα λεφτά (χμ....ΟΚ δεν μιλάω για εξωφρενικές τιμές του στυλ 1000 ευρώ) και τα καταθέτω με χαρά, αφού η χαρά που εσωκλείει ένα ζευγάρι Tods ή μια τσάντα Longchamp είναι πολύ μεγαλύτερη (για μένα τουλάχιστον).
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

crazy_balloon
Νεοφερμένο μέλος

Δεν έχω ακριβά κομμάτια στην ντουλάπα μου! Δαπανώ παραπάνω χρήματα για κομμάτια όπως πανωφόρια και καλά - βραδινά.
Όσον αφορά στα παπούτσια, το σχέδιο και η άνεση έχουν προτεραιότητα. Ψάχνοντας όμως το θέμα αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν άψογα με μία οικονομική τιμή! Λίγο ψάξιμο θέλει το θέμα ντύσιμο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλά ακριβά κοσμήματα
χα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εξακολουθώ να ψωνίζω με χαρά σε κινέζικα και φτηνά, αλλά για πιο μεγάλες επενδύσεις (εννοώ, για πουλόβερ, όχι πχ για ένα κάποιο μπλουζάκ) μελετάω πολύ το ταμπελάκι!

Δεν ψωνιζω πολυ. Για την ακριβεια το παρακανα και μου λειπουν ρουχα

Γενικα ειμαι του "λιγα και καλα" , αλλά συχνα αγοραζω και φθηνα ρουχα αν μαρεσουν. Αλλωστε εχω μια αλλεργεια στο οτι μας πασαρουν για "νορμαλ" τιμες ολο και υψηλοτερες.
Niyia
Διάσημο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Όσο για την μόδα, συμφωνώ. Η μόδα δεν είναι για να την ακολουθούμε πιστά αλλά για να μας ακολουθεί εκείνη κ να προσαρμόζεται στο στυλ μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.