Κάθε άνθρωπος ανάλογα με τις συναναστροφές, την οικονονική του κατάσταση και τον σωματότυπό του πράττει ανάλογα στο ντύσιμό του. Το θέμα είναι ότι άν φοράς κάποιο ρούχο γνωστού οίκου να μην το διατυμπανίζεις απο εδώ και απο εκεί, είναι και θέμα χαρακτήρα βέβαια!
Δεν χρειάζεται να ξέρει ο άλλος αν αυτό που φοράς κοστίζει τόσα Ευρώ και είναι της Α' μάρκας.
Όσον αφορά εμένα, όπως ποείπα, μου αρέσει το καλό ρούχο γιατί πολύ απλά κολλαέι επάνω μου τέλεια όπου άνα άλλο, ίσως της λαικής κ.α., δεν με κολλακεύει καθόλου! Αυτό δεν σημαίνει πως όλοι πρέπει να αγοράζουμε ακριβά ρούχα για να δείξουμε κάτι απαραίτητα!
Κάθε άνθρωπος έχει κάποια χόμπι, να το πώ διαφορετικά, εγώ δεν έχω άλλο παραμόνο να αγοράζω ορισμένα ρούχα και να τα ευχαριστιέμαι όπως εγώ κρίνω!
Φυσικά, αν ο μισθός μου ήταν χαμηλός θα ήμουν πιο συντηρητική...
Και στην τελική η Νίνα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, γιατί να μην χαραμίσει κάποια χρήματα από τον μισθό της για να νοιώσει εκείνη ότι κάτι κερδίζει απο όλο αυτό το άγχος της εβδομάδας???