mania
Επιφανές μέλος

Οι γυναίκες λένε οτι συχένωντε τις τσόντες,

οι άντρες ότι δεν θέλουν σεξ με το πρώτο ραντεβού,

οι γυναίκες συχένωντε τα καπνιστά

άντρές δεν θέλουν να βλέπουν με την σύντροφο πορνό ενώ μόνοι βλέπουν
Τι γίνετε τελικά; ειναι όλοι τόσο αληθηνοι; ή ντρέποντε να πουν π.χ ναι μου αρέσουν οι τσόντες!
Και κάτι άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν τις βλέπουν μαζί ή γιατί οι άντρες ακόμα και οι γυναίκες δεν το λένε ότι θέλουν σέξ αφού μπορεί να είναι αλήθεια;
Εγώ είμαι εκφυλη; ή γενικά οι σχέσεις θέλουν χρόνο; Και πόσο χρόνο χρειάζετε να ανοιχτεί κάποιος για να πεί τι θέλει πραγματικά;
Τι απο όλα αυτά είναι Ταμπού; για να μην μπορούμε να το πούμε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Τα όρια καθενός είναι επίσης σχετικά. Αυτό που εγώ κι εσύ θεωρούμε αυτονόητο ή θεωρούμε πως εύκολα θα το δοκιμάζαμε, μπορεί για κάποιον άλλον να αποτελεί ..δύσκολο θέμα που θέλει επεξεργασία.
Το θέμα είναι πως στην ουσία του σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν κανόνες και πως εξαρτώνται όλα από την ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου. Άλλοι είναι πιο ανοιχτοί κι άλλοι δεν θέλουν πολλά πολλά. Το θέμα είναι ο καθένας μας να μπορέσει να βρει το ανάλογό του ώστε να είναι και οι δύο ευτυχισμένοι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

ποια καπνιστά?

mara
Πολύ δραστήριο μέλος

(ψιτ kajiraki... και οι φίλες σου βλέπουν τσόντες. δεν εχουν πρόβλημα)

mara
Πολύ δραστήριο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

Στο ζήτημα τσόντα είμαι άπιαστη και ξέρω καλά ότι πολές δεν το παραδέχοντε, γιατί;
mania
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

θα συμφωνήσω με την φιλτατη kajira. ειναι θέμα ανθρώπου...
(ψιτ kajiraki... και οι φίλες σου βλέπουν τσόντες. δεν εχουν πρόβλημα)![]()
Δεν εννοούσα εσάς καλιέ!

Giovanna
Επιφανές μέλος

λατρευω τις τσοντες, τις λατρευω ομως ε!!!
τις καλες πολυ, τις κακες λιγοτερο, κυριως γελαω

αναλογα το τι σχεση εχω και με τον αλλο, συνηθως βλεπουμε ΜΑΖΙ η τον ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ να δουμε μαζι

mania
Επιφανές μέλος

χμου, εγω μαλλον δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια.
αναλογα το τι σχεση εχω και με τον αλλο, συνηθως βλεπουμε ΜΑΖΙ η τον ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ να δουμε μαζι![]()

Εκείνος τι λέει; έχει πρόβλημα με αυτό;
Πάντως πολύ γυναικοπαρέα βλέπω

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το καπνιστό ρε παιδιά τι είναι;

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μην'είν' σολωμός?
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

χμου, εγω μαλλον δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια.
αναλογα το τι σχεση εχω και με τον αλλο, συνηθως βλεπουμε ΜΑΖΙ η τον ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ να δουμε μαζι![]()
Kι εγώ το ίδιο... έχω φοβερή συλλογή στο πισί μου!

Είσαι να κάνουμε καμιά ανταλλαγή;

(P.S. Καπνιστά λογικά ίσον είδη καπνιστού, ίσον τσιγάρα, πίπες, τσιμπούκια κι άλλα τέτοια που αν συνεχίσω θα φάω ban..

Subject to change
e-steki.gr Founder

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

θα πηγαίνατε στο dvdαδικο της γειτονιάς σας (που σας ξέρουν) να ζητήσετε τσόντα, χωρίς να δικαιολογήσετε τη πράξη σας (για πλάκα, π.χ.)?
Giovanna
Επιφανές μέλος

Kι εγώ το ίδιο... έχω φοβερή συλλογή στο πισί μου!
Είσαι να κάνουμε καμιά ανταλλαγή;
(P.S. Καπνιστά λογικά ίσον είδη καπνιστού, ίσον τσιγάρα, πίπες, τσιμπούκια κι άλλα τέτοια που αν συνεχίσω θα φάω ban..)
xaxaxa!!
εσυ δικια μας εισαι!

ναι! χτες μαλιστα για να ελαφρυνω λιγο το δισκο μου εγραψα 4 dvd...

Giovanna
Επιφανές μέλος

χααχχαχααχχαχαχαχαχαχα, πίπα = καπνιστό !!!!!!!
θα πηγαίνατε στο dvdαδικο της γειτονιάς σας (που σας ξέρουν) να ζητήσετε τσόντα, χωρίς να δικαιολογήσετε τη πράξη σας (για πλάκα, π.χ.)?
το εχω κανει πολλες φορες ντιαρ.
καμια φορα παιζει να ρωτησω αν εχουν κ τπτ καινουριο με την ταδε ηθοποιο η αν εχει δει την τσοντα η κοπελα να μου πει τη γνωμη της

και φυσικα παντα μου λενε οχι

Subject to change
e-steki.gr Founder

Όχι απλά υπάρχουν, αλλά είναι και η πλειοψηφία απ' όσο ξέρω..(το κάνουν ή χατηρικά ή χάλια ή και τα δύο παραπάνω μαζί!
)

Δεν μπορεί ρε παιδιά, δείτε και εδώ, έχουμε καμια τέτοια;

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

xaxaxa!!
εσυ δικια μας εισαι!![]()
ναι! χτες μαλιστα για να ελαφρυνω λιγο το δισκο μου εγραψα 4 dvd...![]()
Εγώ τις έχω σε εξωτερικό σκληρό, εκτός από τις πολύ αγαπημένες που τις έχω κανονικά μες στο πισί για ..άμεση χρήση!

![]()
Αν σου πω οτι πρώτη φορά το ακούω αυτό;; Πίστευα οτι είναι μια ελάχιστη μειοψηφία αυτές!
Δεν μπορεί ρε παιδιά, δείτε και εδώ, έχουμε καμια τέτοια;![]()
Καλέ, τι στεναχωριέσαι έτσι εσύ; Ούτε άντρας να ήσουν και να υπέφερες..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.