giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.793 μηνύματα. 20 Φεβρουαρίου 2026 στις 22:24 Ο giannhs2001: #201 20-02-26 22:24 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα καψωνια νομιζω απαγορευονται Click για ανάπτυξη... Τα ατομικά καψωνια απαγορεύονται αλλά δεν τηρείται αυτό στις ειδικές δυνάμεις. Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ενώ θα συμφωνούσα σε όλα, εκεί στο τέλος χαλάει εκτός αν κάτι δε κατάλαβα. Αν αντιμετωπίζει διώξεις για καψώνια και όχι κάτι άλλο, και για να φτάσει σε τέτοιο σημείο γύρευε τι καψώνια έκανε και πόσο μάλλον αν έκανε σε εσάς ενώ αντιμετώπιζε ήδη διώξεις μπορώ να φανταστώ τι έκανε όσο δεν τον κατηγορούσε κάποιος, τότε είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που το σύστημα λειτουργεί όπως πρέπει. Click για ανάπτυξη... Όταν πας ειδικές δυνάμεις δεν νοείται να βάζεις το βύσμα (γενικά δεν νοείται να βάλεις βύσμα σε αυτόν τον θεσμό) να κάνει μηνύσεις επειδή σε έβρεχαν με μάνικες νερού ή έκανες κωλοτουμπες στην άμμο. Δηλαδή κάποια πράγματα είναι γελοία. Γενικά αυτόν πρέπει να τον στοχοποίησαν γιατί έλεγε πράγματα που καλό είναι να μην λες (αν και θα έπρεπε να λέγονται προφανώς). Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.626 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2026 στις 01:12 Η Kate1914 έγραψε: #202 21-02-26 01:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Είτε θα δεχθούν εκδικητική συμπεριφορά από τους ανώτερους τους με δυσμενείς μεταθέσεις είτε θα ησυχάσουν και θα γίνουν και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι που θα αδιαφορούν για όλα. Click για ανάπτυξη... Όλη η αλήθεια βρίσκεται σε αυτή την πρόταση. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.458 μηνύματα. Τετάρτη στις 00:32 Ο Jack of Spades: #203 Τετάρτη στις 00:32 Πολύ κλάμα βλέπω τελευταία από γιωτόμπαλα στο Reddit, τι έγινε σοβαρεύτηκαν οι Ε.Δ. κι άρχισαν να τους καλούν για επαναξιολόγηση των μαϊμού τρελόχαρτων; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Είχα τεράστια αδυναμία σε έναν νεαρό ανθυπολοχαγό στην ηλικία μου που ήταν διοικητής λόχου μου. Εθνικιστής με αγάπη για στρατό και Ελλάδα. Μας έβγαλε τα άντερα στο καψωνι όπως θα άρμοζε στις ειδικές δυνάμεις και έβγαζε λόγους κράζοντας τα βύσματα και ζητώντας αξιοκρατία από τις νεες γενιές για να πάμε μπροστά ως χώρα. Μπορούσα να τον ακούω να αγορεύει για ώρες. Ήταν το ιδανικό πρότυπο μας. Και αυτός ο νεαρός με πάθος αντιμετωπίζει διώξεις για τα καψωνια και έφαγε δυσμενή μετάθεση. Αυτά παθαίνεις όταν θες αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... Καλά του κάνανε του μούλου, να πάει να κάνει καψώνια στους ανωτέρους του αν του βαστάει! Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.154 μηνύματα. Τετάρτη στις 14:29 Ο Wonderkid: #204 Τετάρτη στις 14:29 Γενικά έχω ακούσει στερεότυπο για το ότι υπάρχει αμορφωσιά μεταξύ πολλών στελεχών των Ε.Δ. πχ αξιωματικούς, βαθμοφόρους κλπ..δε ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν ίσχυε για εποχές του 70, 80 περισσότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Jack of Spades Scandal back2967 charmander Sotiris 12 giannhs2001 touvlo johnsala Wonderkid American Economist Paragontas7000 Cloud87 chester20080 taketrance confused??? Jim_2004 Angelikaaa Drscientist Kate1914 BatGuin Entropy24 camil fortheloveofshizaya Satan Claus thenutritionist V@Per Libertus ghоul evangelia_dim Kafkinos Searching georgek23 giorgos5002 χημεια4λαιφ abyssiniancat Ryuzaki fmarulezkd Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas jimis2001 Memetchi Varus Μήτσος10 fourkaki redpointer fockos Debugging_Daemon Giorgkalo User2350 rafaela11 ggl Αρχηγος_β3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: τα καψωνια νομιζω απαγορευονται Click για ανάπτυξη... Τα ατομικά καψωνια απαγορεύονται αλλά δεν τηρείται αυτό στις ειδικές δυνάμεις. Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ενώ θα συμφωνούσα σε όλα, εκεί στο τέλος χαλάει εκτός αν κάτι δε κατάλαβα. Αν αντιμετωπίζει διώξεις για καψώνια και όχι κάτι άλλο, και για να φτάσει σε τέτοιο σημείο γύρευε τι καψώνια έκανε και πόσο μάλλον αν έκανε σε εσάς ενώ αντιμετώπιζε ήδη διώξεις μπορώ να φανταστώ τι έκανε όσο δεν τον κατηγορούσε κάποιος, τότε είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που το σύστημα λειτουργεί όπως πρέπει. Click για ανάπτυξη... Όταν πας ειδικές δυνάμεις δεν νοείται να βάζεις το βύσμα (γενικά δεν νοείται να βάλεις βύσμα σε αυτόν τον θεσμό) να κάνει μηνύσεις επειδή σε έβρεχαν με μάνικες νερού ή έκανες κωλοτουμπες στην άμμο. Δηλαδή κάποια πράγματα είναι γελοία. Γενικά αυτόν πρέπει να τον στοχοποίησαν γιατί έλεγε πράγματα που καλό είναι να μην λες (αν και θα έπρεπε να λέγονται προφανώς).
Kate1914 Διακεκριμένο μέλος Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7.626 μηνύματα. 21 Φεβρουαρίου 2026 στις 01:12 Η Kate1914 έγραψε: #202 21-02-26 01:12 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Είτε θα δεχθούν εκδικητική συμπεριφορά από τους ανώτερους τους με δυσμενείς μεταθέσεις είτε θα ησυχάσουν και θα γίνουν και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι που θα αδιαφορούν για όλα. Click για ανάπτυξη... Όλη η αλήθεια βρίσκεται σε αυτή την πρόταση. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.458 μηνύματα. Τετάρτη στις 00:32 Ο Jack of Spades: #203 Τετάρτη στις 00:32 Πολύ κλάμα βλέπω τελευταία από γιωτόμπαλα στο Reddit, τι έγινε σοβαρεύτηκαν οι Ε.Δ. κι άρχισαν να τους καλούν για επαναξιολόγηση των μαϊμού τρελόχαρτων; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Είχα τεράστια αδυναμία σε έναν νεαρό ανθυπολοχαγό στην ηλικία μου που ήταν διοικητής λόχου μου. Εθνικιστής με αγάπη για στρατό και Ελλάδα. Μας έβγαλε τα άντερα στο καψωνι όπως θα άρμοζε στις ειδικές δυνάμεις και έβγαζε λόγους κράζοντας τα βύσματα και ζητώντας αξιοκρατία από τις νεες γενιές για να πάμε μπροστά ως χώρα. Μπορούσα να τον ακούω να αγορεύει για ώρες. Ήταν το ιδανικό πρότυπο μας. Και αυτός ο νεαρός με πάθος αντιμετωπίζει διώξεις για τα καψωνια και έφαγε δυσμενή μετάθεση. Αυτά παθαίνεις όταν θες αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... Καλά του κάνανε του μούλου, να πάει να κάνει καψώνια στους ανωτέρους του αν του βαστάει! Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.154 μηνύματα. Τετάρτη στις 14:29 Ο Wonderkid: #204 Τετάρτη στις 14:29 Γενικά έχω ακούσει στερεότυπο για το ότι υπάρχει αμορφωσιά μεταξύ πολλών στελεχών των Ε.Δ. πχ αξιωματικούς, βαθμοφόρους κλπ..δε ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν ίσχυε για εποχές του 70, 80 περισσότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: GeorgePap2003 Jack of Spades Scandal back2967 charmander Sotiris 12 giannhs2001 touvlo johnsala Wonderkid American Economist Paragontas7000 Cloud87 chester20080 taketrance confused??? Jim_2004 Angelikaaa Drscientist Kate1914 BatGuin Entropy24 camil fortheloveofshizaya Satan Claus thenutritionist V@Per Libertus ghоul evangelia_dim Kafkinos Searching georgek23 giorgos5002 χημεια4λαιφ abyssiniancat Ryuzaki fmarulezkd Dr. Gl. Luminous bibliofagos Ilikntas jimis2001 Memetchi Varus Μήτσος10 fourkaki redpointer fockos Debugging_Daemon Giorgkalo User2350 rafaela11 ggl Αρχηγος_β3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Είτε θα δεχθούν εκδικητική συμπεριφορά από τους ανώτερους τους με δυσμενείς μεταθέσεις είτε θα ησυχάσουν και θα γίνουν και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι που θα αδιαφορούν για όλα. Click για ανάπτυξη... Όλη η αλήθεια βρίσκεται σε αυτή την πρόταση.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.458 μηνύματα. Τετάρτη στις 00:32 Ο Jack of Spades: #203 Τετάρτη στις 00:32 Πολύ κλάμα βλέπω τελευταία από γιωτόμπαλα στο Reddit, τι έγινε σοβαρεύτηκαν οι Ε.Δ. κι άρχισαν να τους καλούν για επαναξιολόγηση των μαϊμού τρελόχαρτων; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Είχα τεράστια αδυναμία σε έναν νεαρό ανθυπολοχαγό στην ηλικία μου που ήταν διοικητής λόχου μου. Εθνικιστής με αγάπη για στρατό και Ελλάδα. Μας έβγαλε τα άντερα στο καψωνι όπως θα άρμοζε στις ειδικές δυνάμεις και έβγαζε λόγους κράζοντας τα βύσματα και ζητώντας αξιοκρατία από τις νεες γενιές για να πάμε μπροστά ως χώρα. Μπορούσα να τον ακούω να αγορεύει για ώρες. Ήταν το ιδανικό πρότυπο μας. Και αυτός ο νεαρός με πάθος αντιμετωπίζει διώξεις για τα καψωνια και έφαγε δυσμενή μετάθεση. Αυτά παθαίνεις όταν θες αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... Καλά του κάνανε του μούλου, να πάει να κάνει καψώνια στους ανωτέρους του αν του βαστάει! Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.154 μηνύματα. Τετάρτη στις 14:29 Ο Wonderkid: #204 Τετάρτη στις 14:29 Γενικά έχω ακούσει στερεότυπο για το ότι υπάρχει αμορφωσιά μεταξύ πολλών στελεχών των Ε.Δ. πχ αξιωματικούς, βαθμοφόρους κλπ..δε ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν ίσχυε για εποχές του 70, 80 περισσότερο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πολύ κλάμα βλέπω τελευταία από γιωτόμπαλα στο Reddit, τι έγινε σοβαρεύτηκαν οι Ε.Δ. κι άρχισαν να τους καλούν για επαναξιολόγηση των μαϊμού τρελόχαρτων; Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Είχα τεράστια αδυναμία σε έναν νεαρό ανθυπολοχαγό στην ηλικία μου που ήταν διοικητής λόχου μου. Εθνικιστής με αγάπη για στρατό και Ελλάδα. Μας έβγαλε τα άντερα στο καψωνι όπως θα άρμοζε στις ειδικές δυνάμεις και έβγαζε λόγους κράζοντας τα βύσματα και ζητώντας αξιοκρατία από τις νεες γενιές για να πάμε μπροστά ως χώρα. Μπορούσα να τον ακούω να αγορεύει για ώρες. Ήταν το ιδανικό πρότυπο μας. Και αυτός ο νεαρός με πάθος αντιμετωπίζει διώξεις για τα καψωνια και έφαγε δυσμενή μετάθεση. Αυτά παθαίνεις όταν θες αξιοκρατία. Click για ανάπτυξη... Καλά του κάνανε του μούλου, να πάει να κάνει καψώνια στους ανωτέρους του αν του βαστάει!
Wonderkid Διακεκριμένο μέλος Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 7.154 μηνύματα. Τετάρτη στις 14:29 Ο Wonderkid: #204 Τετάρτη στις 14:29 Γενικά έχω ακούσει στερεότυπο για το ότι υπάρχει αμορφωσιά μεταξύ πολλών στελεχών των Ε.Δ. πχ αξιωματικούς, βαθμοφόρους κλπ..δε ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν ίσχυε για εποχές του 70, 80 περισσότερο.
Γενικά έχω ακούσει στερεότυπο για το ότι υπάρχει αμορφωσιά μεταξύ πολλών στελεχών των Ε.Δ. πχ αξιωματικούς, βαθμοφόρους κλπ..δε ξέρω κατά πόσο ισχύει ή αν ίσχυε για εποχές του 70, 80 περισσότερο.