Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Λιγο πιο εντονο πορτοκαλι. Αλλα ας δουμε τι θα απαντηση η michelleΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εχω ιδεα για τα smilies, μαλλον το Πορτοκαλι ειναι το καλυτερο, αλλα τοτε τοως θα γινει;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Καλα σε αυτο εχεις δικαιο. Εμενα προσωπικα δεν με ενοχλουν καθολου τα smilies... ισα ισα μου αρεσουν ακομη και πανω σε αυτο το χρωμαΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Βρε παιδιά τι κόλλημα είναι αυτό με τα smilies? Παντού αυτό το σετ είναι κίτρινο. Τα smilies έχουν καθιερωθεί σαν κίτρινα. Και τέλος, για σκεφτείτε λίγο τι δουλεια απαιτείται απο τη μεριά μου για να κάνω όλα αυτά τα smilies σε άλλο χρώμα. Αξίζει τον κόπο;
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ναι αυτό πρόκειται να γίνει. Πρέπει ωστόσο να υπάρχει πιστευω και μια ένδειξη για το κάρμα που είχε πριν, διότι αλλίως όλοι μόλις αποκτούν χαμηλότερο απ'οτι θα θελαν θα το απενεργοποιούν. Δεν είναι λίγο lame αυτό;![]()
όχι δεν είναι lame καθόλου, γιατί μπορεί να μην το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα ότι παίζει κάτι τέτοιο (π.χ. άτομα που μπαίνουν από το γραφείο μόνο), να έχει ψηφιστεί ήδη, και να πάθει μια κρίση (λέμε τώρα), όταν το δει.
Άσε που η επιλογή του καθενός θα πρέπει να γίνεται σεβαστή, anyhow. Είτε προέρχεται από απογοήτευση, είτε από άγνοια, είτε από δε ξέρω τι.
(είναι σαν να λέω ότι θέλω να είμαι "αόρατη" στο στέκι τώρα, αλλά μου λες ότι κάπου πρέπει να υπάρχει η ένδειξη ότι είμαι μέσα. Ε τότε, δεν την είχα την επιλογή εξαρχής).
Subject to change
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

είναι όλα τα λεφτά!!! μου αρέσει πάααααααααρα πολύ

πάρα πολύ καλή δουλειά που δείχνει πόσες ώρες προσωπικής εργασίας έχουν πέσει

όσο για το where do you want to go today.....
υπάρχει πάντα και το.... "που θα ήθελες να πας αυτή τη στιγμή"

Michelle, τελικά καλή η κόκκινη γραμμούλα, μου αρέσει χεχε
Subject to change
e-steki.gr Founder

(Προσέξετε τι θα πείτε, χτες όλη μέρα δεν έκανα άλλη δουλειά!)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Ρε παιδιά εμένα τα smilies μια χαρά μου φαίνονται ακι με αυτα τα χρώματα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ίσως κάποια στιγμή να είναι ορατά μόνο για τους admins αν κριθεί απαραίτητο.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως οι admins ακόμα και τώρα μπορούν να τα δούν θεωρητικά, αν μπουν στην database, στην οποία είναι τόσο μπερδεμένα που δεν έχει πρακτική αξία. Γιάυτό σκέφτομαι να γράψω κάτι σαν τα στατιστικά μόνο για μάς, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τα βλέπουμε μαζί με IPs για λόγους ασφαλείας (πχ να μην ξαναγραφτεί κάποιος και αρχίζει και ψηφίζει αβέρτα κλπ). Άλλωστε μιας και θα το κάνω release, σίγουρα θα το θέλουν ένα τέτοιο feature.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Συμφωνώ απολύτως.
Πάντως οι admins ακόμα και τώρα μπορούν να τα δούν θεωρητικά, αν μπουν στην database, στην οποία είναι τόσο μπερδεμένα που δεν έχει πρακτική αξία. Γιάυτό σκέφτομαι να γράψω κάτι σαν τα στατιστικά μόνο για μάς, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να τα βλέπουμε μαζί με IPs για λόγους ασφαλείας (πχ να μην ξαναγραφτεί κάποιος και αρχίζει και ψηφίζει αβέρτα κλπ). Άλλωστε μιας και θα το κάνω release, σίγουρα θα το θέλουν ένα τέτοιο feature.
όταν λες θεωρητικά τί εννοείς??
Ας πούμε μπαίνεις και βλέπει ο Χ ψ τί έδωσε σε άλλον????θετική αρνητική??πόσα χεράκια??

Αυτό για να ελεγχεις τους λογαριασμούς πολύ σωστό κάντο γιατί σίγουρα θα υπάρξουν τέτοια

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τα λέω αυτά για να τα ξέρετε, γιατί έχω δει σε πολλά φόρα, admins να ισχυρίζονται οτι δεν μπορούν να δουν τέτοια πράγματα. Αυτοί, ή ψέματα λένε ή είναι άσχετοι.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Απλά, συγχαρητήρια στους δημιουργούς...τι άλλο να πώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.