Τελικά ο,τι και να κάνουμε πάντα κάποιος θα παραπονιέται. Βασική αρχή της δημοκρατίας. Πάντα κάποιος ενοχλείται.
Valder, η μανία σου να κατηγορείς τα πάντα εδω μέσα τις τελευταίες μέρες σε κάνει να μην βλέπεις καθαρά. Το Κάρμα, έκανε μήνες να ξαναμπει και συζητήθηκε άπειρες φορές η νέα μορφή του. Και όταν τελικά αφιέρωσα όλοκληρες μέρες απο τη ζωή μου για να πάρω ένα φτωχό σκριπτάκι για το vBulletin και να το φέρω στα μέτρα μας, σε σημείο που και τα κομμάτια κώδικα που πήρα απο αυτό πλέον τα έχω μάθει τόσο καλά σαν να τα έγραψα εγώ, όταν όλες αυτές οι ώρες πήγαν στο να είναι όσο δικαιότερο γίνεται, έρχεσαι και παραπονιέται. Λυπάμαι αγαπητέ μου, αλλά εγώ έκανα αυτό που ήθελε η πλειοψηφία. Η πλειοψηφία ήθελε να μπει κάρμα και ήθελε να μπει έτσι. Λυπάμαι αλλά αυτό είναι το τίμημα της δημοκρατίας, ή έστω όσης δημοκρατίας μπορεί να υπάρξει στο ιντερνετ. Γιατί μπορεί στο άρθρο μου που έχεις κάνει καραμέλα πια να καταλήγω οτι δεν μπορεί εύκολα να υπάρξει δημοκρατία όπως την ξέρουμε στο ιντερνετ, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι "άντε βουρ να κάνουμε όλα τα sites όσο πιο δικτατορικά γίνεται". Προσπαθώ να υπάρχει όσο γίνεται δημοκρατία στο στέκι, στο σημείο που είναι εφικτή.
Όσον αφορά το ποιός στέλνει σε ποιόν προσωπικό μήνυμα, παρ'οτι άκαιρο τελείως, σε πληροφορω ότι υπάρχει απο το default του vBulletin και φαίνεται μόνο τη στιγμή εκείνη στο who is online. Δεν το βάλαμε εμείς, και δεν αρνήθηκα σε κανέναν οτι υπάρχει. Όταν ήσουν mod δεν θυμάμαι να σε χάλαγε να το βλέπεις

Τώρα ξαφνικά σε ενόχλησε;
Τέλος, ήσουν απο τους πρώτους που γράφτηκε στο e-steki. Άρα έχεις ζήσει αρκετά και το παλιό κάρμα. Τώρα ξαφνικά θυμήθηκες οτι σε πειράζει; Γιατί δεν θυμάμαι να είχεις πει κάτι παλιά. Τελικά απ'οτι βλέπω όλοι λένε τι καλό που είναι το κάρμα μέχρι να πέσει το δικό τους.