Subject to change
e-steki.gr Founder

Και αρχίζω εγώ... Μήπως ξέρει κανείς ποιά μουσική ακούγεται στην ταινία "Ριζότο" στη σκηνή που ανακαλύπτουν πως τελικά να φωτογραφίσουν τη γυναίκα με το μωρό και βάζουν το σεντόνι και τη γαλοπούλα με το "αίμα" ενώ η μητέρα του θηλάζει? Είναι μια χαρούμενη μουσική χωρίς λόγια (ή τουλάχιστον στη σκηνή αυτή δεν ακούγονταν) και σήμερα μου έχει κολλήσει και το σφυρίζω όλη μέρα! Ξέρει κανεις πως λέγεται ή τον καλλιτέχνη?
edit: Πριν ρωτήσετε για κάποιο κομμάτι κοιτάξτε εδώ και εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

" Εντε λα φουμεντε και ντε λα μαγκιορε..."
Ξερει κανεις πως λεγετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δημιούργησα αυτό το thread ώστε όποιος ψάχνει για κάποιο κομμάτι να γράφει όποιες πληροφορίες ξέρει μήπως και το ξέρει κάποιος...
Και αρχίζω εγώ... Μήπως ξέρει κανείς ποιά μουσική ακούγεται στην ταινία "Ριζότο" στη σκηνή που ανακαλύπτουν πως τελικά να φωτογραφίσουν τη γυναίκα με το μωρό και βάζουν το σεντόνι και τη γαλοπούλα με το "αίμα" ενώ η μητέρα του θηλάζει? Είναι μια χαρούμενη μουσική χωρίς λόγια (ή τουλάχιστον στη σκηνή αυτή δεν ακούγονταν) και σήμερα μου έχει κολλήσει και το σφυρίζω όλη μέρα! Ξέρει κανεις πως λέγεται ή τον καλλιτέχνη?
Αυτο είναι Link απο το soundtrack της ταινείας. Δεν την έχω δει αλλα ίσως και να σου θυμίσουν κάτι οι τίτλοι
https://www.musiccorner.gr/nees_kyklof/rizoto.html
@Γιόμα Δεν θυμάσε άλλους στόιχους?
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pretty please..... Δεν ξέρω πού να το ψάξω είμαι λίγο άσχετη:o ...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:To πασιγνωστο ρεμπετικο που λεει
" Εντε λα φουμεντε και ντε λα μαγκιορε..."
Ξερει κανεις πως λεγετε;
Αυτό είναι το πασίγνωστο ελληνικό ρεμπέτικο Ένας μάγκας στο Βοτανικό του Βαμβακάρη το οποίο υπάρχει και σε ξένη έκδοση όπως το λες εσύ. Νομίζω είναι τουρκική η μετάφραση.
Ένας μάγκας στο Βοτανικό
πι και φι ξηγιέται στο λεπτό
στα μπουζούκια και στα καμπαρέ
και μες το ρεμπέτικο χαρέ
Μισές τραβάει, ποτήρια σπάει
σκίζεται για μια μελαχρινή
μες τη σούρα του ζητάει
και καμιά ξανθή
Είναι ζόρικος και μπελαλής
στο Βοτανικό ο πιο νταής
κι όπως τον ετρέμουν οι μάγκες
κάνει στα σπαθάτα τις δουλειές
Μισές τραβάει, ποτήρια σπάει
σκίζεται για μια μελαχρινή
μες τη σούρα του ζητάει
και καμιά ξανθή
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Subject to change
e-steki.gr Founder

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Mousse T - Is It Cos I'm CoolΑρχική Δημοσίευση από ka-li:Ξέρει κάποιος πώς λένε το τραγούδι που παίζει στη διαφήμιση του Focus; Πάει κάπως έτσι: Is it cause I'm cool, cause they dress like me....
Pretty please..... Δεν ξέρω πού να το ψάξω είμαι λίγο άσχετη:o ...
Γενικά όταν ξέρεις τους στίχους από κάποιο τραγούδι και θέλεις να βρεις τον τίτλο απλά γράψε τους στο Google και κατά 90% θα βρεις αυτό που θέλεις.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης για καλύτερα αποτελέσματα βάλτε το στίχο μέσα σε διπλά είσαγωγικά (ώστε να ψάξει για τη φράση και όχι για τις λέξεις χωριστά) και εκτός των εισαγωγικών βάλτε τη λέξη lyrics αν είναι ξένο και στίχοι αν είναι ελληνικό. Έτσι βγάζει λιγότερα και πιο σωστά αποτελέσματα.Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Mousse T - Is It Cos I'm Cool
Γενικά όταν ξέρεις τους στίχους από κάποιο τραγούδι και θέλεις να βρεις τον τίτλο απλά γράψε τους στο Google και κατά 90% θα βρεις αυτό που θέλεις.
Γιάννη ωραία η ιδέα σου αλλά δεν το "βρίσκω" πουθενα το σαουντρακ...

Ίσως δεν ψάχνω στα σωστά "μέρη", τι να πω...
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Mousse T - Is It Cos I'm Cool
Ευχαριστώ πολύ, αλλά μου το βρήκε ο Porcelain την ίδια μέρα.
Να'σαι καλά πάντως.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

JiMiOuS
Νεοφερμένο μέλος

Affectuoso31
Νεοφερμένο μέλος

Bang- bang με την Nancy Sinatra
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από JiMiOuS:Το soundtrack της ταινίας Kill Bill, μήπως ξέρει κανείς τίτλο?![]()
Υπάρχει και ένα instrumental από τον Hotei Tomoyasu - kill bill theme
Εκείνο το συγκρότημα με τις γιαπωνέζες λεγόταν the 6s, 7s, 8s αν δεν κάνω λάθος, αν θες να βρείς το τραγούδι τους
Affectuoso31
Νεοφερμένο μέλος

Ίσως να είναι κάποιο απο αυτά τα τρία.
Covenant
Δραστήριο μέλος

Ειλικρινα πιστευα οτι θα το ηξερες σαν ερωτευμενη...δεν πειραζει!
Αν το βρεις ξερεις....ειμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που το θελει...

Y.Γ.Θα μαθω και τους στιχους τι σημαινουν απο τα χειλακια της....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Covenant
Δραστήριο μέλος

Στο ειπε ο Valder....αλλα ειμαστε εξυπνα αγορακια και το βρηκαμε !!!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εχμ ξέχασες ένα δειγματάκι...![]()

Portishead - Life in Monο <---- Κατεβαστε το απο εδω.
Soundtrack of the movie Great Expectations-Μεγάλες Προσδοκίες

YΓ.Ελπιζω να δουλευει αυτο το λινκ με το τραγουδι,το ανεβασα αλλα δεν ξερω κατα ποσο δουλευει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.